Ellenőrzése vércukorszint vércukormérő otthon, video

Az emberek szenvednek különböző formájú diabetes kell folyamatosan figyelemmel kíséri a vércukorszint, hogy ne sérüljenek az egészségügyi és fejlesztés különböző komplikációk. Ezt meg lehet tenni azáltal, hogy a vércukorszint éhgyomorra a laborban, vagy otthon egy speciális diagnosztikai eszköz méter.Mi a mérő, és hogyan működik

Ellenőrzése vércukorszint vércukormérő otthon, video

Mit lehet mérni a vércukorszintet otthon? Segít tartsa a vérminta méter, ami egy olyan elektronikai eszköz, szerelve kijelzővel. Az elülső oldalára vannak gombok, amelyek a mérés beállításához használt paraméterek mentése vizsgálati eredményeket.

A mérő jön egy nyelet és egy steril lándzsát, hogy szúrja a bőrt egy ujj. Ez újrafelhasználható eszköz, ezért kell tartani steril környezetben, hogy elkerüljék a fertőzés a tűvel.

Az egyes glükométer szüksége van az új tesztcsíkot. On a felületi bevonattal ellátott reagens, amely lehetővé teszi, hogy a vezérlő a cukor a vérben a ház. A szalag jelölt a helyszínen, ahol meg kell, hogy egy csepp vér. Minden egyes eszköz modell gyártott megfelelő fogyasztható anyaggal.

Elektrokémiai eszközök lehetővé teszik pontosabban elvégzi cukor ellenőrzés a cukorbetegek, mint fotometriai eszközök. A legtöbb modern glükométerek dolgozik ebben a rendszerben, így tartozik a harmadik generáció.

Vezető tudósok szerte a világon próbálnak fejlődni egy non-invazív vércukorszintméröihez. amelyek nem igényelnek egy defektet. De ezek az eszközök még nem lehet megvásárolni.

Felhasználási feltételek a mérő

Hogyan kell helyesen mérni a cukor a vércukorszint mérő? Különleges berendezések nagyon könnyen kezelhető. Mindegyik fel van szerelve a vételi kérelem utasítás, amely részletesen leírja a technikát az elemzés.

 1. Készítsük el a glükométer és kellékek.
 2. Mosson kezet szappannal és meleg vízzel, és töröljük szárazra.
 3. Poroszkált egy kicsit a keze, amely elviszi a vér, hogy fokozza az áramlás a végtagok.
 4. Helyezze a tesztcsíkot a mérő kattanásig ebben bekövetkezik kapcsoló eszközt. Egyes modellek szerepelnek bevezetése után a kód lemez. Részletek jelzett az adott modell utasításokat.
 5. Handle kalcinált ujját.
 6. Mark fel a vért a tesztcsík.
 7. Keresztül 15-40 másodpercig, hogy megjelenjen az elemzés eredményét jelenik meg.

Abból, amit ujjal meg kell venni a vércukorszint glükóz? Defekt lehet tenni a 3 ujjas, kivéve a hüvelykujj és a mutatóujj. A legjobb, hogy vágja a lebeny kissé oldalra. Nem lehet, hogy nyomást gyakoroljanak az ujját után a szúrás, hogy több vér, ez befolyásolhatja az eredményt. Tartására glükométer kellően kis cseppek. Próbálja tartani a változó az ujjak, hogy megakadályozzák a kialakulását sebeket.

Hogyan kell szedni a mérések

Ellenőrzése vércukorszint vércukormérő otthon, video


Mikor kell mérni a koncentrációt cukor a vércukorszint-mérő elektronikus, milyen gyakran kell mérni a glükóz szintjét? Betegek inzulinfüggő diabetes glikémiás kontroll kell folyamatosan, tehát a minta kell tenni naponta többször, hogy tudja a cukor szintjét evés, alvás és étkezés után.

Az emberek szenvednek a 2. típusú cukorbetegség, glükométer tartsa elég 2-3 alkalommal egy héten. Amikor a betegség kompenzáció prevenciós vizsgálatokat csinálni 1 alkalommal havonta.

Hogyan kell mérni a szintet a vércukorszintet egész nap a mérő, ami után meg kell mintát venni? Az 1-es típusú diabetes havonta egyszer, hogy csinál egy ellenőrző vizsgálat glükóz. Vérvétel napközben 4 óránként, kezdve 6:00 reggel éhgyomorra. Így tudjuk meg a kezelés hatékonyságát megfelelően választjuk inzulindózis. Az azonosító megsértése kell tenni egy csekket, hogy szüntesse meg a hibát. Ha a vércukorszint mérő eredmény nem kielégítő, akkor forduljon orvosához a megfelelő kezelést.

Hogyan kell mérni a vércukorszintet a cukorbetegek 2-es típusú a Meter egy ideig étkezés után ellenőrizni kell a vércukorszintet? Havonta egyszer, a vizsgálat a betegek tölteni reggel éhgyomorra és 2 órával étkezés után.

Mi mutatói a normális

Ellenőrzése vércukorszint vércukormérő otthon, video

Mit kell mérni a vércukorszintet, hogyan kell meghatározni a vércukorszintet otthon? Egységek jelentése glükométer mmol / l. Indikátor Norm glikémia egy betegben éhgyomorra és után előre táplálék megvonása 10 órák - 3,9-5,5 mmol / l. 2 óra elteltével az étkezés után vércukorszint emelkedett 8,1 mmol / l.

Nagy refraktív cukor feltételezni, amikor az éhomi fenti eredmény 6,1, és 2 óra elteltével az étkezés után - több, 11,1 mmol / l. Feltétel hipoglikémia lép fel, amikor a glükóz-koncentráció kisebb, mint 3,9 mmol / l.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden beteg számára, ingadozások paramétereket lehet egyedileg. Ezért, a gyógyszeradag van kijelölni egy endokrinológus.

Az okok a hibás mérés

Ellenőrzése vércukorszint vércukormérő otthon, video

Hogyan kell helyesen mérni a cukor a vérben, ezért lehetnek benne hibák a mérési glikémiás vércukormérő? Hibák lehet, ha a szabályok törött eszköz működését.

 • Hands legyen száraz, a nedvesség hatására téves dekódolás.
 • Kellékek egyeznie kell a mérő.
 • Lehetetlen, hogy összenyomja a lebenyében ujjait, és megpróbálta, hogy nyomja ki a vérből.
 • Megfázás, fertőző betegségek befolyásolhatja az eredményeket.
 • Amennyiben a mintavétel a éhgyomorra nem lehet előre fogmosás, fogkrém is tartalmaz cukrot.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő vércukorszint-mérő

Amikor kiválasztunk egy gyógyszert vércukormérő, meg kell érdeklődni a rendelkezésre álló mindenkori tesztcsíkok. Ha a források szűkösek, meg kell választani egy közös modellt. Ugyanez vonatkozik a fogyóeszközök. Meg kell előnyben márkák megfizethető áron.

Ellenőrzése vércukorszint vércukormérő otthon, video

Listát a legjobb vércukorszintméröihez:

 1. ONE TOUCH - elektrokémiai eszköz, hordozható méret, amely könnyen elfér a zsebben vagy a táskában. A mérő egy életre szóló garanciát, azt mutatja, a végeredmény után csak 5-7 másodpercig tart az elemzés a lehetséges alternatív helyszíneken.
 2. TRUERESULT TWIST apró elég, de hatékony eszköz, amely lehetővé teszi az elemzés után 4 másodpercig. A mérő fel van szerelve egy nagy teljesítményű akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy használja azt sokáig. Vérvétel teheti őket az alternatív helyszíneken.
 3. Accu-Chek Active jellemzett lehetősége újra alkalmazása a vér a felszínre a tesztcsík, ha szükséges. Ez biztosítja a funkció tárolja az eredményt a mérő és kiszámítja az átlagos értékek egy bizonyos ideig. A program elmenti az információkat a dátumot és az időt az elemzés.

Vércukorszintmérő lehetővé teszi, hogy figyelemmel kíséri a napi ingadozások a glükóz szintje szenvedők anyagcsere-rendellenességek, ez egy megbízható módon állapítja meg a vércukor otthon, anélkül, hogy látogassa meg a laboratóriumban. Időben azonosítása magas vagy alacsony vércukorszint segíthet egy időben, hogy elsősegélyt nyújtani, állítsa be a dózist az inzulin és a diéta, hogy ne alakuljon ki súlyos szövődmények.

Oszd meg barátaiddal: