Eltávolítása az autó a számla 2019-ben az ára a megrendelés, internetes eltávolítása révén a közszolgáltatások

Ez történik, mivel az ismeretek hiánya, nem minden autós tudja, hogy a forgalom egyszerűsíti az életüket, megkímélve új szabályok bevezetésével az állami nyilvántartásba az autók.Bizonyos esetekben szükség van, hogy távolítsa el az autó a nyilvántartásból

Nagyobb tömegű vezetők tudják, hogy nem minden esetben igényel autók eltávolítása a nyilvántartásból.

Az alapvető alkalmazási feltételeit a közlekedési rendőrök, hogy távolítsa el a járművet az állami regisztráció:

 1. Megállítani a fizetési gépjárműadó, ha a tulajdonos az autó úgy döntött, hogy a rendelkezésére álló állami program a gép.
 2. Ha a kötelességszegés köztük lopás követték volna el a járműhöz képest.
 3. Értékesítés az autós, az új szabályok értelmében, hogy távolítsa el a fiók vásárlási kell lennie a felvásárló, de ha 10 napon belül nem történt meg, a felelősség át az eladónak. Ez az eljárás lenne az érdeke a korábbi tulajdonos, hogy biztos a jogszerűségét a további életét az autó.
 4. Elhagyja az országot hosszú ideig, a gép tulajdonosának kell távolítani a gépkocsi bejegyzési regisztrálja azt a lakóhelye szerinti országban.

Törlés ártalmatlanításra

Eltávolítása az autó a számla 2017-ben az ára a megrendelés, internetes eltávolítása révén a közszolgáltatások
Küldeni egy autó a törmelék, meg kell, hogy vonja vissza a regisztrációs nyilatkozatát a számla, ez magában foglalja a gyűjtemény a következő dokumentumokat:

 • Útlevél.
 • Adatlap.
 • A tanúsítvány igazolja a személygépkocsik nyilvántartásba vétele.
 • Autórendszám.
 • A nyilatkozatot a vágy, hogy dobja a járművet.
 • Fizetés a regisztrációs díjat a rendszámot.

Eljárás eltávolítására a jármű a nyilvántartásból újrahasznosítás:

 1. Annak érdekében, hogy dobja az autó teljesen (az egység), hogy összegyűjti az összes fenti dokumentumokat. Ezután STSI forgalmi ellenőr kiadja a megfelelő igazolást.
 2. Írásban le a járműről újrahasznosítás nélkül egységeket kell végeznie számos intézkedést:
  • Ellenőrizze az összes számot az egységek, de ha az autó nem tud mozogni önállóan kell lennie a házban, hogy hívja a szakértő, aki teszi ellenőrzést a gép, és jelentést.
  • Fizetni a fennmaradó szám egységek géphasználat.
  • Annak érdekében, hogy az összegyűjtött dokumentumokat az ellenőr, aki kiadja a háttérben dokumentumot szabadít fel a készüléket.

Illeték, amelyet meg kell fizetni az eltávolítása az autó az állami nyilvántartásba a rendelkezésére álló 200 rubelt (a bizonyítvány kiállítása a felszabadult számú egység).

Törlés lopni

Eltávolítása az autó a számla 2017-ben az ára a megrendelés, internetes eltávolítása révén a közszolgáltatások
Mielőtt írsz egy nyilatkozatot kivonul az állami regisztráció, akkor kell felvenni a kapcsolatot a rendőrséggel, és tájékoztatja a munkavállalókat a lopás autó, a bűnügyi ügy természete alapján a lopást a járművet.

Miután kap egy levelet, tájékoztat a megszüntetése vagy felfüggesztése a büntető ügyben, a jármű tulajdonosa kérheti a közlekedési rendőrök, és azt mondta, a vágy, hogy távolítsa el az autó a nyilvántartásból.

Dokumentumok alkalmazása során:

 • autós útlevél;
 • adatlap az autó;
 • értesítő levelet a nyomozó hatóságok;
 • nyilatkozatot.

Feltételek eltávolítása jármű nyilvántartási állapot eladási

Eltávolítása az autó a számla 2017-ben az ára a megrendelés, internetes eltávolítása révén a közszolgáltatások


Ahhoz, hogy állítsa le a járművet nyilvántartásba fizetés, a tulajdonos kérelmet kell benyújtania az összes szükséges dokumentumot, hogy a közlekedési rendőrök. Ezután eltávolítására szolgáló módszer autókat fiókban a fellebbezést az illetékes szakértő, aki megvizsgálja a gépet, és ha szükséges, engedélyt ad, hogy szerezzen új rendszámot.

Lépéseket, hogy eltávolítsa az autót regisztrációs

1. benyújtása dokumentumok a hatóságoknak, amelyet eredetileg regisztrált a járművet.

 • útlevél ellenőrzés járművet.
 • A szerződés megerősíti az adásvétel.
 • Nyugta befizetését igazoló állami díj, a költség, amely attól függ, hogy milyen típusú a bejegyzés.

2. Írja be a képen a jármű az illetékes hatóságokat a tehermentes. Ha az autó került a hitel, meg kell, hogy abban az időben az értékesítésre a teljes tartozás visszafizetésre került.

3. Az ellenőrzés után a közlekedési rendőrök, kap egy listát kell fizetni, amely nélkül a törlését TC nem lehetséges - ez lesz a teljes értékét eltávolítása autókat fiók (szállítás adó, az adó a gépkocsik kifizetését a becsüs szervizek).

4. Miután az összes eljárást, az autó áll, hogy a munkavállalók az állami közlekedési rendőrség vizsgálatot, hogy ellenőrizze a tranzit száma, ha minden jól megy, az értékbecslő autó ellenőrzik, és írja ki az ellenőrzési tanúsítványt.

5. végén az eljárás a tulajdonos kap:

 • Műszaki útlevél az autó.
 • Kártyát venni.
 • A vételár megfizetése adót.
 • Transit állami mintaszám.

A szabályok tiszteletben tartása, az egész eljárás nem okoz gondot, hogy az autósok erős. Nos, ez minden zajlott gyorsított üzemmódban összegyűjtése előtt dokumentumokat kell alkalmazni közvetlenül a szerv maga nyilvántartási és eltávolítása a járművét.

Viszontleszámítolási tartózkodási hely megváltoztatása során

Amikor eltávolítja a gépet az állami számla miatt a változás állandó tartózkodási tegye a következőket:

1. benyújtják valamennyi dokumentum tényleges regisztráció a forgalom rendőri hatóságok

 • Útlevél a fizikai személy.
 • A tanúsítvány igazolja a személygépkocsik nyilvántartásba vétele.
 • INN.
 • A nyilatkozatot a vágy, hogy módosítsa a regisztrációs az autó.
 • Biztosítási igazolást.
 • A dokumentumok a fizetési állami díjak.

2. A következő lépés az állami ellenőr ellenőrzi autók, mondja egy értesítést az oldalon egy korábbi állami regisztráció.

3. Miután megkapta egy írásos határozatot, hogy szüntesse meg az autót a nyilvántartásból a korábbi lakóhely, köteles számviteli testületek az új lakóhely, amely végül regisztrálni az autót, amíg a következő visszavonását.

Abban az esetben, közlekedés a gépen kívül összefüggésben a legfontosabb dokumentumokat kell hozzá egy elismervényt a fizetési az állami díjak szállítási lehetőségek, ennek költségeit a fizetés, hogy szüntesse autók ki a regiszter 1000 rubel.

Törlés internetes honlapján keresztül gosuslugi.ru

Eltávolítása az autó a számla 2017-ben az ára a megrendelés, internetes eltávolítása révén a közszolgáltatások

Régóta nem titok, hogy segítségével a közszolgáltatások az interneten keresztül, és így időt takarít meg a polgárok megtudja-e vagy sem a jármű nyilvántartásba, milyen szankciókat létezik gazdája. Most sok gépkocsi-tulajdonosok érdekli a kérdés: lehetséges, hogy távolítsa el az autó a fiókban?

A fő különbség a jármű számviteli eltávolítását állami test és a szokásos módon

Beszéd a közszolgáltatások:

 • A kérelmező minden szakaszában eltávolítjuk autókat venni nem követi a beérkezés sorrendjében, és az eltelt idő függvényében a regisztráció során megadott a gosuslugi.ru oldalon.
 • Ez időt takarít meg, és az idegeket.
 • Jól működik on-line konzultáció az ügyfelek, itt megtalálja az összes érdekes információkat: 8-800-100-70-10.

Első inas nyilvántartásból való törlés a szokásos módon, a felperesek előtt álló:

 • Végtelen sorban áramlását.
 • Képtelenség alávessék magukat az eljárásnak egy nap.

Alkalmazni, és így a munka eredményeit maga az autó tulajdonosa, vagy annak jogi képviselője. A képviselő kell egy meghatalmazást hitelesített.

Ahogy látható, ez nem tér el a ház nem működik, de megvalósításának leegyszerűsítése szolgáltatás nyújtása az eltávolítása autók regisztrációs lehetséges. Portál közszolgáltatások gondoskodik polgárainak időt és teszi az életüket könnyebbé.

Ön érdekel:

Üdvözlünk! Írok „üldözés”, hogy ne felejtsük el! Számomra volt három autó. Minden adtak. Fizetett adók magát abban a reményben, hogy a tulajdonosok át a gép maga. De ők nem siet. Az egyik szerint az autók kezdtek, hogy menjen büntetések egymás után egészen más Köztársaságban. Úgy döntött, hogy távolítsa el a gépkocsik ucheta.Dogovor adásvételi megmarad csak az egyik gép. Elmentem a helyi szervezete a közlekedési rendőrség (én vagyok a Jaroszlavl régió). Azt mondták, hogy a veszteség az eladó dokumentumokat kell útlevél. Tehát szükség van, hogy nyújtson be egy előzetes kérelem forgalmat a helyszínen, de gyorsabb az oldalon keresztül a közszolgáltatások. Én pontosan ezt tette. Volt egy check-in online kormányzati szolgáltatásokat. Ott talált egy költöztetés figyelembevételével kapcsolatban a rendelkezésére álló (választani lehet neki, vagy export az Orosz Föderáció). Töltse ki az űrlapot szolgáltatásokat igénybe vevő elektronikus formában, válassza a legközelebb regisztrációs hatóság, a dátumot és az időt. Küldj egy üzenetet. Ugyanezen a napon kaptam az eredményt a kijelölt szolgáltató számát, helyét és idejét a kézhezvételt. Ma ment. Minden kész nagyon gyorsan. Én el egy autó. Tovább által kiadott vevő (rajta csak volt DKP). A harmadik megint kell alkalmazni (mint az első eset). TE Minden automatikus zayavka.Napisali: nyilvántartásból való törlés kapcsán az eladás).

Amíg a rendszer nem változik, minden folytatódik. És a válasz minden kérdésre, amíg nem kap. Jármű adót el kell törölni, és azt is kiszabott CTP. Vezetek balesetmentesen, és fizetni a teljes.