Eltávolítása haj tartósan otthon 2

Ha beszélünk a hagyományos módszerek nem kívánt növényzet a test az otthon, a négy legnépszerűbb közülük azonosítani lehet. Borotválkozás - A legegyszerűbb módszer, de hogy jó eredményeket van szükség, mert a magas minőségű szerszámok: Machine, cserélhető patronok, vagyis egy speciális krémmel vagy citromfű után szőrtelenítés.Gyantázás - egyszerű hatékony módszer, amely megfizethető sok, de elég fájdalmas. Eljárás Az elv az, hogy a bőr a hajra alkalmazott nemkívánatos előmelegített viasz, és rajta egy csík a papír vagy szövet. Miután a viasz megkeményedik, szakadás ellen a szőr növekedési irányával. Az eljárás során vannak ellenjavallatok - nem ajánlott azok számára, akiknek problémái vannak a vérereket.

Egy egyszerű és olcsó módja annak, hogy szőrtelenítés - a különleges kozmetikumok, általában krémek vagy gélek. A hatás gyorsan elérhető, de ez nem tartós - csak 10-15 nap, és szükség van egy második eljárást. A másik hátránya, hogy a gyógyszerek küzd felesleges szőrt, erősen kiszáradnak a bőrt.

Shugaring - az egyik új, hipermodern módon megszabadulni a haj, jött az ókorban. Hasonló technológiát gyantázás, de egy kicsit kevésbé fájdalmas. Letétbe a problémás területet a bőr cukor masszát, beállítjuk a karamell állapotba hűtés után szakadás a szőr növekedési irányával, ez biztosítja eltávolítása szőrszálakat izzók.Előállítási eljárásai a paszta cukor, több. Először is, a kipréselt leve fél citrom összekeverünk 10 evőkanál cukor, 1 evőkanál a víz. A második változat a készítmény a cukor tömegének szükséges, hogy 3 evőkanál méz, leve fél citrom, 8 evőkanál cukor, össze a hozzávalókat. A keveréket kell hozni, hogy a forraljuk alacsony lángon, majd főzzük, amíg a következetesség vastag krém. Miután a masszát lehűtjük, alkalmazni egy vékony réteggel, hogy a kívánt helyzetbe, terjed ruhával. 10-15 perc múlva, csak annyit kell távolítani az éles mozgás.

Otthon, a hagyományos módszerek is alkalmazhatók eltávolítására nem kívánt szőr keverékei, például a gyógynövények tinktúrák, dió és egyéb alkatrészek.

Szőrtelenítő használatával dió az egyik legnépszerűbb eszköz leküzdésére kívánt szőr. Végezzék el azt, amire szükség van egy kis lé a héja éretlen gyümölcsöt. Ők dörzsölje a problémás területeket, naponta háromszor. Az eredmény az eljárás megállítani a haj növekedését a bőr felületén. Egy egyszerű módja szőrtelenítés a használata vad szőlőlé. A bogyók jól elő kell készíteni, hogy nyomja, és dörzsölje a bőrt juice naponta. Egy hónapon belül, eszköz, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőr.

Hogy előkészítse a kenőcsök olvasztók segítségével fenyőmag, meg kell őrölni a kagyló állam lisztet, és adjunk hozzá egy kevés vizet, hogy puha keverék. Ha a kapott kenőcsöt alkalmazni azokra a területekre a nem kívánt szőr, akkor mintegy 2 hét után lesz észrevehető eredményeket.