Eltávolítása haj tartósan otthon - felülvizsgálata hatékony módszerek

Sokan szeretnének megszabadulni a nemkívánatos haj tartósan és költség időt és pénzt. Ezért otthon szőrtelenítés módszerei annyira népszerű, és a kereslet, különösen a lányok körében. Szőrtelenítés otthon hatékony lehet, de fontos, hogy óvintézkedéseket, és nem használható eszközöket, amelyek károsíthatják a bőr vagy a test.Eltávolítása haj tartósan otthon - felülvizsgálata hatékony módszerek

Ahhoz, hogy megtalálja módszereket, amelyek segítenek megszabadulni a nem kívánt szőr, és biztonságos lesz, meg kell tanulni az információkat ezeket a lehetőségeket, hasonlítsa össze őket egymással, hogy megértsék az előnye és hátránya. Csak akkor szőrtelenítés otthon hozza meg a kívánt eredményt, és élvezze a sima és puha bőr.

Változatos otthoni szőrtelenítés módszerei

Szőrtelenítés segítségével viasszal vagy shugaring hozam csak átmeneti eredményeket, a haj nem zavar 3-4 hétig, majd ismét növekedni. És bár minden egyes alkalommal, hogy egyre vékonyabb, kevésbé nő van szükség, mert egy csomó időt, hogy megszabaduljon a növényzet teljesen.

Eltávolítása haj tartósan otthon - felülvizsgálata hatékony módszerek

Shugaring amely rövid távú hatása a sima bőr

Módszerek, hogy távolítsa el haj tartósan otthon, lehet osztani két nagy csoportra: hardver technikák és a közpénzek felhasználásának. Melyiket választja függ számos tényezőtől kezdve az egyedi jellemzői a bőr és a haj, hogy mennyi az eltávolítani kívánt, és az utolsó költségvetést. Dönteni kell vizsgálni mindet.

Hardver módszerek otthoni szőrtelenítés

Gyakran hardver szőrtelenítés végezzük a kozmetika feltételek és a szakmai kézművesek kezét. Ugyanakkor a jelenlegi termelés mini készülékek otthoni használatra lehetővé tette, hogy végre önálló epilálás. Köszönhetően a kompakt és biztonsági berendezések otthon, töltheti az ilyen eljárások:

 1. Az epilálás. A készülék hat szálak nagyfrekvenciás fény, ami a pusztulását a tüsző. A készülék lehetővé teszi, hogy távolítsa el mind a sötét és szőke haj károsítása nélkül a bőrt.
 2. A lézeres szőrtelenítés - egy másik gyakori módszer. A lézersugár hat a melanin foglalt a haj szerkezetét, ami a teljes pusztulástól. Ahhoz, hogy távolítsa el az összes haja lesz szükség 5-6 ülések, amelyek jelentős az utastérben pénzt.
 3. Elos szőrtelenítés - az innováció területén a szőrtelenítés. Készülék Elos eljárás, kettős hatással a filamentumok: alacsony frekvenciájú elektromos áram és a fénysugár. Ez növeli a hatékonyságot az eljárások és a kívánt eredményt.


A fő előnye, hogy segítségével otthoni szőrtelenítés eszközök közé tartoznak: fájdalommentes, biztonságos, teljes szőrtelenítés örökre és sebességét eljárásokat. Az alábbi szabályok kézikönyvben leírt, akkor gyorsan és egyszerűen távolítsa el a felesleges növényzet bárhol a szervezetben, beleértve az arcot, a hónalj és a bikinivonal. A fő hátránya ezeknek a módszereknek az a költség, az eszköz szőrtelenítés. Bár végül is olcsóbb lesz, mint lenne hasonló műveletekhez a szépségszalonban, nem minden lány készen áll, hogy tegye fel ugyanazt az összeget a termék.

Eltávolítása haj tartósan otthon - felülvizsgálata hatékony módszerek

A hagyományos módszerek megszabadulni haj

Amellett, hogy a hardver epilálás módszerek is a hagyományos módszerek, a fő különbség az, ami olcsó. Eszközök és keverékek szőrtelenítés otthon készítik termékek számára, amely szinte minden otthonban, vagy lehet megvásárolni egy gyógyszertárban egy kis költség. Ami a hatékonyságot, néhány ilyen módszerek nem segítenek eltávolítani a felesleges szőrt, de legyen óvatos, és óvintézkedéseket.

Legnépszerűbb receptek elkészítéséhez szőrtelenítő szerek jöhetnek szóba:

 1. Ezután jód. Annak előkészítéséhez kell venni 50 ml gyógyszer-alkohol, hozzáadunk 1,5 g jódot, 2 g folyékony ammóniát és 5 g ricinusolaj. Minden összetevőt összekeverjük, és várja meg a teljes szőkítő keverék. Ez általában néhány órát vesz igénybe, ami után az infúziós használatra kész. A kapott készítményt kell törölje le a bőrt a helyen, ahol az eltávolítani kívánt szőr, 2-szer egy nap.
 2. Tinktúra egy dió. A készítmény van szüksége, hogy a héja egy fiatal dió és a belső válaszfalak, amelyeket meg lehet törni, és hígítjuk egy kevés vízzel. Hagyjuk állni, majd az így kapott keveréket, hogy törölje a helyet amire szüksége van. Fontos megjegyezni, hogy az anya szorosan és tartósan folt a bőrön sötét színű, így a nyílt területeken a test kell használni óvatosan.
 3. A koncentrált kálium-permanganát oldattal szintén befolyásolhatja a szerkezet a haj és távolítsa el őket, de ez azt jelenti, nagyon száraz bőrre. Tehát mielőtt alkalmazni, akkor meg kell vizsgálni, hogy a cél megéri. Hibás kálium-permanganát, akkor kap súlyos égési sérüléseket.
 4. Zöld lé (érett) szőlő is segít megszabadulni a felesleges növényzet, tönkreteszi a hajat és a tüszők. Ráadásul ez a biztonság, mert nem káros a bőrre, de előfordulhat, hogy hosszabb ideig, hogy a kívánt eredményt.

Vannak más módszerek és receptek szőrtelenítés otthon, de mind szűkülnek le egy dolog: korrozív anyagok kábítószerek vezet a megsemmisítése a haj szerkezetét és megakadályozzák a további növekedésre. Használd az emberek a módját, hogy legyen óvatos, és ne lépje túl az adagot leírt recept összetevők a bőrön nem okoz komoly károsodást.

Melyik módszer szőrtelenítés otthon választani

Figyelembe véve a legegyszerűbb módszer a szőrtelenítés otthon, akkor lehet, hogy tájékozott döntést arról, melyiket válassza. Ez több tényezőtől függ:

 • bőr, amellyel az eltávolítani kívánt szőr;
 • az összeg a felesleges növényzet és sűrűsége haj;
 • pénzügyi képességeit;
 • Az egyéni jellemzők, a bőr, a tendencia, hogy az allergiás reakciók.

Eltávolítása haj tartósan otthon - felülvizsgálata hatékony módszerek

Ezek a tényezők jelentős hatással a választott módszer szőrtelenítés. Például, a bikini vagy az arc kezelhető tinktúra dió vagy kálium-permanganát-oldatot nem szükséges, negatív következményekkel lehet túl nagy léptékű. Jobb, ha a hardveres technikát az érzékeny bőrre. Azonban, ha a pénzügyek nem teszik lehetővé, hogy vesz egy extra eszköz szőrtelenítés, meg kell választani az egyik legnépszerűbb módja.

Így hazai jogorvoslati szőrtelenítés könnyebben és hatékonyabban teszi, hogy kezelni a túlzott növényzet a bőrt és megszabadulni tőle örökre. Fontos, hogy tartsák tiszteletben a használati jogok és a biztonság.

Oszd meg barátaiddal: