Elveszett, elveszett, kiesett a macska doboz

Elveszett, elveszett, kiesett a macska doboz

Elveszett macska ...

Nem is tudom, mi történt, csak hirtelen felfedezték, hogy nincs ott, akkor nem fut veled a konyhában, és nem reagál a „cica”.


Mit kell tenni? Hol van most? Mi történt vele? Hogyan találja meg? Ezek a gondolatok száguldott át a fejem, és a raj jön könnyen a pánik.
1. Először is meg kell, hogy megnyugodjon. A tapasztalatok azt mutatják, hogy 80 100 esetből ez semmi szörnyűség történt, és ő békésen szunyókált valamilyen félreeső helyen, amit még nem tudom. Ez lehet egy szekrény, egy mezzanine, vagy pedig az a fürdőszoba területe. Tehát először pogremite neki egy tálba, némi zajt kedvenc játékok, hogy az intézkedések kísérik a mellét - általában próbálják vonzani a figyelmét.
Ez nem segített? Folytassa a keresést a lakásban. Egy zseblámpa.
2. A 18 esetből 100 esetben, és így, hogy a macska beteg. És amikor a macska beteg lesz - gyakran rejtve marad. És ez komoly, így nem késleltetheti a kapcsolattartó egy állatorvosi klinikán.
3. És az esetek 2% -ban fordul elő, hogy a macska valóban hiányzik a ház, a lakás ... 🙁

Ne feledje, ha látta utoljára, és hogy miután ez történt. Ez azért fontos, mert minél pontosabban beállítja a körülményeket, amelyek kíséretében eltűnése, annál gyorsabban megtalálja azt.

Azok számára, akik élnek a városi sokemeletes épületek, utak macskák nem annyira: ez a bejárati ajtó vagy ablak (erkély, loggia).

A bejárati ajtót, hogy szivárog a bejövő-kimenő emberek. Ezekben az esetekben a macska jut a lépcsőház, és minden erőfeszítést meg kell összpontosítani a keresést.

Az ablakon keresztül, erkély, loggia macskák tartoznak közvetlenül az utcára. Ez nagyban megnehezíti a keresést, de ennek ellenére a célzott és tudatos cselekvés a legtöbb esetben vezet sikerre.

Tehát 1. lehetőség: A macska ment a bejárathoz.

Az első dolog, amit meg kell egy zseblámpával alaposan átkutatták az egész lépcsőház. Macskák óvatos és félénk állatok és útjára indul, bujkál. Lehetséges, hogy a veszteség ül a háta mögött a radiátor vagy a lépcső alá.

Másodszor, meg kell kihallgatni szomszédok: egy részük lehetett látni a bejáratnál egy macska nyávog, vagy hallani.

Negyedszer, hagyja közel a bejárati ajtót az élelmiszer és a víz.

Ha a bejárat a macska nem találták meg, majd folytassa a következő keresési lehetőséget. És ne habozzon! Mert lehet, hogy a macska még mindig megvan az utcára, de ez sokkal veszélyesebb neki!

2. lehetőség: A macska kiszállt.

Ismétlem: a macska óvatos és félénk állatok. Egyszer ismeretlen környezetben - rejtőznek. Ha kiesnek az ablakon (erkély) macska megsérült vagy sérült tüdő - ez csak elrejteni. Ezért ismételten és gondosan keresni a környékén haza. Nézze meg az összes csínját-bínját pince: Van egy ajtó vagy ablak, a pincében, ami szétnyílt vagy hiányosak? Akkor feltétlenül nézd meg az összes közeli pincékben. Tárgyalás ZhEKom vagy bérlők, akik segítségével, óvatosan kutat pincében. Ha a macska megsérült, és még sikerült feltérképezni a pincébe, akkor az élete most veszélyben van!

Mindenesetre, hagyja el a pince élelmet és vizet. Ellenőrizze pincében legfeljebb egyszer vagy kétszer. Vannak esetek, amikor a macskák ott csak a harmadik vagy ötödik alkalommal ...

Kérdezze le a bérlők élnek az első emeleten. Számukra ez lehetne kopogtatott segítségével a macska.

(By the way, az incidens után az összes ablakot lakásunkban elzárt sin)

És soha ne add fel!

Igen, minden nap az esélye olvadnak ... igen, a macskák nagyon nehéz elviselni az éhezés (a máj kezd szenvedni, és lebontják után csak egy nap koplalás ... Igen, a házimacska nem alkalmazkodott az élet az utcán, és a sok veszély leselkedik rájuk ...

És most Pif haza. Súlya 10 kg!

Elveszett, elveszett, kiesett a macska doboz


Megtaláltuk a 2 nap után, a szegény ember alatt ült egy garázs a ház közelében, és kimászott ott 10-szer, és nem látja, és ő még csak nem is nyávogott egyszerre. kell körülnézni, és felmászott a pincék a szomszédos rohant, és igyekszik más utcák, és ez volt ryadm ... és akkor talán szögezték a nyáj a macskák táplált szellemi nagymama nyugdíját. Van ez a két nap, így sok hajléktalan macskák látta a horror! és valójában mi őket leragadt és nem vesszük észre a mindennapi ügyek gondokat

Igen, ez így van! Először is meg kell, hogy gondosan keresni egész területén, közel a feltételezett helyén a baleset vagy menekülés. Raktárból a zseblámpák, élelmiszer, tál, macskagyökér (rá túl gyakran csalogatni). Scour nem egy vagy két alkalommal.
Gratulálok a tény, hogy a kedvenc találtak!

Találtam egy macska 3-szín: piros, fehér, fekete. Egy fekete gallérral. otvette kérem.
Street autópálya Velsk

kérem, segítsen elveszett cica. szürke-fehér színű

Gone fehér macska, szeme színe narancssárga, felszólítva a nevét Pyatachok otlikaetsya ritka. a fül mögött, a nyak fekete pyatnushko molenkoe. rózsaszín fülek és az orr, ha felmelegítjük hő .Kto látta hagyja koldulni. jutalom legyen, tel ... 89087921489 vagy 89081125078 vagy küldjön egy üzenetet, hogy Slando város Omszk terület, ahol a talált állati hívás Anya

Vagyok győződve arról, hogy házimacska nem uzodyat. Meg kell gondosan és többször nézni az összes rejtekhelyet közelében Doia és pincék. A negyedik kísérlet találtam között erkéllyel 2 tornácok egy nap. Bár ott figyel többször. Egy hang nem tudnak beszélni, de egyszerűen sidet.i rémült pillantást. Vedd őket egy tálba száraz élelmiszer vagy bármilyen étel, amit szeret a macska, és hívj a ravasz. Saját mászott száraz élelmiszer. Ne ess kétségbe, nem a legjobb, a legelső alkalommal, akkor jobb esélye. Hívni Istent, hogy segítsen imádkozni. A nap során megtudta, hogy sok esetben az ellátás a macska az ablakon keresztül, még a szúnyogháló. Hogyan csinálják neponyat? Saját ablakok most szellőztetés csak, annak ellenére, hogy a költségek a rács. Vigyázni a háziállatok.

Hello, I am 13 éves ... a macska tegnap (teljesen háziasított) éjjel valami elképzelhetetlen módon is kimászott az ablakon a „kaland” .poshli anya keresni neki ... sehol. + Élünk utcai macska, hogy ez lehet, hogy ő valahol üldözött? oh yeah ... élünk egy magánlakás.

__Marilynka__, minden úgy történik. Ez nem történhet meg, hogy a macskák nem jönnek ki egymással.
Nagyon remélem, hogy a szépség nem találtak.

Denis, egy jó nap!
Figyelmesen olvassa el a történetet a keresést egy eltűnt macska. Helyes következtetéseket vontak le: macskák, elveszett nem is sokáig, nagyon megijedtem. De mint általában, nem fut el, elrejteni egy eldugott, sötét helyen, és ott ülni, mozdulatlanul, várva a tulajdonos.

Denis, egy jó nap!

Figyelmesen olvassa el a történetet a keresést egy eltűnt macska. jobb
következtetések: macskák, elvesztette, még egy rövid ideig, nagyon megijedtem. azonban
mint általában, nem fut el, elrejteni egy félreeső, sötét helyen, és
Úgy ül ott, mozdulatlanul, várva a tulajdonos.

Elvesztettem macska 3 hónappal ezelőtt ... és most, a szerencsés véletlen, nemrég felfedezett, hogy körülbelül egy idegen otthon a cég udvarán macskák. és hasonló találtam, de nem tudom felvenni! attól tart, hogy menjen, tartotta a távolságot. Megpróbálta rávegyék őt étkezés ... alkalmas, de megragadta a csali fut. keze csendesen esett. nagyon szerelmes belé. és kitaláltam ezt a gondolatot: hogy el tudja csábítani macskamenta?

A macska találtak - ez a boldogság 🙂

Gyors módszer: Próbáljon meg folytatni, feküdt neki, hogy készítsen egy ösvény a finom ételek. Macskamenta is megy.

A legfontosabb dolog, hogy nem kell félni, és gyorsan és magabiztosan -, hogy időben becsukta az ajtót, és végezze biztonságosan rögzíthető.

Ne feledje azonban, hogy ha megpróbálja megragadni sikertelen, akkor ijeszti sokáig tovább. Anélkül, hogy a tapasztalat fogása ez elég kockázatos.

Akkor konzultáljon állatvédő aktivisták a városban, akkor biztosan segít. Megtalálhatja őket a weboldalak, fórumok, közösségi hálózatok.

Hosszú Módszer: kiegészítő táplálás fokozatos, szelíd beszéd, egy emlékeztető becenevek, óvatos lassított, könnyű, szellős érintés - napról napra ... Ez minden bizonnyal szoknia, és akkor megbízik. Ez sok türelmet igényel. De ez 100% az eredmény garantált. A hátránya ennek a módszernek is rendelkezésre áll: a macska az utcán is állandó veszélyben van.

Mérjünk minden „profik” és a „hátránya”.
Sok szerencsét és jó szerencsét!

kösz a tippet!) a második napon jött, megpróbálta elkapni, de megijedt, és elszaladt .... minden gondolat, már nem alkalmas, de nem érte el) most azt hiszem, mindegy beteg

Tegnap, a macska esett ki az ablakon - Olyan voltam, mint egy köntöst és papucsot, és felugrott fogni. Szerencsémre, egy ember tartott az udvaron, látta, hogy berohant a pincében nyílásba. És az ajtó zárva a zárat. Én voltam a név-hívás, és így csalogatni és így - minden. A kimenet, ZhEK zárt kulcsok soha nem veszi. Kellett hívni a szomszéd egy feszítővassal - esett be az ajtót, találtam egy bolond: ül a pincében bármilyen ágy, mélyen a sárban. Valahogy fogott.
De ha nem azonnal észre, hogy esett - talán azt is néztem sokáig.

Sasha, gratulálok, és a macska az a tény, hogy minden rendben ment anélkül, hogy komoly következményei lehetnek.
Te - jól sikerült, hogy hamar rájöttem, - minden perc számít!
Hosszú megoszthatja boldogságot!
Azonban ne felejtsük el, hogy a baj könnyebb megelőzni, mint helyrehozni.
Tedd az ablakon rács rács. Vagy legalábbis, hogy kizárja a lehetőségét behatolás kívül a lakásban.
Az állatorvosi klinika tavaszi-nyári úgynevezett „koshkopad”. Szörnyű neve, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb macska vagy meghal, vagy nem lesz soha ...

Elena tartunk az Ön számára Musya ököllel és lábbal.
Helyezzük a fotó.

És ami a legfontosabb, ne essen kétségbe.
Sok szerencsét!
(Tegyük Musenka lesz hamarosan!)

Üdvözlünk! Mindenki, aki elvesztette a macska akar mondani valamit,
ne ess kétségbe. keres, és ne veszítse el hitét a tény, hogy létezik!