Elveszett jegygyűrűt (((

Hello mindenkinek. Tegnap nem vette észre a jegygyűrűt ujját elrepült. Mindenhol kerestem, sehol. A francba, tényleg aggódik miatta. Azt mondják, hogy ez nem egy jó ómen. Férje nem mondott semmit. Félek. Talán tihushku új vásárolni. Mennyit jelenlegi állapotában? Régen, nincs sallang. Valaki elvesztette a gyűrűt? Mit csináltál?Kövesd az álmod, és az univerzum megnyílik neked az ajtókat, ahol csak a falak ...

Hello mindenkinek. Tegnap nem vette észre a jegygyűrűt ujját elrepült. Mindenhol kerestem, sehol. A francba, tényleg aggódik miatta. Azt mondják, hogy ez nem egy jó ómen. Férje nem mondott semmit. Félek. Talán tihushku új vásárolni. Mennyit jelenlegi állapotában? Régen, nincs sallang. Valaki elvesztette a gyűrűt? Mit csináltál?

Kövesd az álmod, és az univerzum megnyílik neked az ajtókat, ahol csak a falak ...1500-1700 grammonként. 1300-ban arany halak egyes modelleken, a műveletet.
Férj a harmadik napon az esküvő után, elveszett, vásárolt új és minden. Anélkül, hisztéria. SCHA végre szeretné, hogy az egyház, hogy vesz egy aranyozott ezüst gyűrű „Mentés és Protect” NICHO szörnyű benne nem látja.

vásárolni az új és nem a párt, hogy.
Megkérdeztem egy ékszerész jegygyűrű csökkenés, repülni az ujjával. Nem gondolt vágni, és csökkentett úgy. Kissé később gyűrű egyszerűen eloszlik a varrás. Én ideges, azt hiszem, ez ugyanolyan rossz valami. szállítja vissza az említett rendesen. Néhány nap múlva a gyűrű üveggel - nincs varrat, azaz de más megfelelő méretű és ugyanaz a súlyom. Tehát akinek van, ahol én nem is tudom. 12 év az élet, minden jól mmm
és még csak nem is kell aggódnia! nem a gyűrűk egy titkos házasság. De ha elveszíti az agy - ez egy nagyon rossz jel.

Azt akarom, hogy egy apa!


Nem vettem észre, hogy egy esküvő gyűrűsujj elrepült.


Mesélő van. GY: Ó, írni fog, és őszintén szólva, hogy egy időpontra ment, levette a gyűrűt, hogy nem zavarba szeretője.
Férj körül azonnal felismerte. Lehet vásárolni az új nem lesz szükség. Válás a csendes.