Elveszti a jegygyűrű, amely így szól jelek, mi a jobb nyaralás!

Elveszti a jegygyűrű, amely így szól jelek, mi a jobb nyaralás!
Bármilyen gyűrű - egyfajta talizmánok és amulettek. A különböző kultúrák, ezek a kényelmes viselet termékeket gyakran beszélt, hogy védelmet biztosítanak a bajok és szerencsétlenségek, akadályt az úton a rossz. Forma termék maga a végtelenség és örökkévalóság - a lelki fogalmak elválaszthatatlanok az élet és a halál az emberek. Ezek díszek egy értékrend, szimbolizálja a szeretet, a bölcsesség, az integritás, a hatalom és erő. Róluk sokáig alkotó legendák és mesék áll, ezek segítségével a lány gyakran eltűnődött szűkület. A legendákkal oldalon szokások továbbítja a hatalmi örökösei gyűrű.Különösen relevánsak minden kultúrában volt egy ilyen rituális dekoráció, mint a jegygyűrűt. Ezek az ősi jelképek házasság évszázadok voltak tele van sok szimbolikus jelentése van. De talán a legfontosabb érték a házassági elkötelezettség mindig a kapcsolat két ember között, továbbra is még a halál után. Érdekes, hogy a szokás, fárasztó esküvői ékszer a gyűrűsujj gyökerezik értelmezése közötti kapcsolat ezt az ujját, hogy a szív egy érbe.

Egy kis legendák és babonák

Elveszti a jegygyűrű, amely így szól jelek, mi a jobb nyaralás!
Őseink jött a kérdés az elkötelezettség nagyon komolyan, olyan régen esküvői szimbólumok körül különféle hiedelmek, babonák. Íme néhány példa a leggyakoribb hitek, amelyek túlélték a mai napig:
  • Jegygyűrű kell tenni a sima fém, kövek nélkül, gravírozás -, akkor az élet a pár lesz sima, és a kövek felé vezető úton az élet találkozik.
  • Ismert hagyomány, hogy a gyűrűt a menyasszony napján elkötelezettség. Ez az ajándék lány hordja a jegygyűrűjét az ujjára, és az esküvő után - az esküvő. Az ilyen elkötelezettség dekoráció, ellentétben az esküvő, meg kell feltétlenül egy kő.
  • Store esküvő termékek együtt lenni. A jobb rögzítését a jövőben a házasság is köthetők, vagy fagyasztva csomagban vízzel.
  • Vásárlás esküvői termékeket kell tenni ugyanakkor, ugyanazon a helyen. Ez biztosítja a hosszú házas életet.
  • Esküvői dekoráció, hozott, legyen csak a szülők, akik jelezték ezüst esküvői. Nős gyűrűk nagyszülők már ünnepelték arany esküvő, az ifjú lesz a legjobb ajándék. De az özvegyek jegygyűrű hozhat egy fiatal család szerencsétlenség.
  • Házas gyűrűk kezét kesztyű nem lehet viselni.
  • Azon a napon, a jegygyűrű másrészt, kivéve egy esküvő, nem hordanak.
  • Esküvői termékek nem adható másoknak, hogy megpróbálja együtt a szerelvény, akkor vegye fel a boldog családi élet és az anyagi jólét.
  • Azok a jegygyűrűjét, mielőtt azt az ujján - rossz ómen. Úgy gondoljuk, hogy az, akinek a gyűrű esett, meg fog változni a házasság. Azonban lehetséges, hogy elkerüljék a végrehajtását a jelek - a tanú elég áttörik a gyűrűt, és miután az esküvő éget károsíthatja. Flames elpusztítsa a lehetőségét katasztrófa.
  • Vesztes jegygyűrű - rossz riasztó jel, ami jó előjel szerencsétlenség család jósolt összeomlása vagy kivonását az élet egyik házastárs.

Szerint a pszichológusok, a rossz előjelek csak figyelmeztetéseket személyt, hogy ő vagy a más emberek is veszélyben van.

Ha a férje halála tett

Elveszti a jegygyűrű, amely így szól jelek, mi a jobb nyaralás!


Jelek esküvői ékszer, inkább közelebb a nők. Ez volt a gyenge emberiség felének egyre érdekli a jeleket, hisz ezek elengedhetetlen feladat. Ezért a férje halála egy jegygyűrű is gerjeszti feleségét, mint önmagát elveszett. A nemzeti jeleket, ha a férj elveszíti eljegyzési szimbólum, elhagyhatja a család is, vagy annak „kitakart”, vagy azt várja valamilyen betegség, amely akár halálhoz is vezethet. Ez a jel, ha biztosan úgy vélik, hogy ez valóra válhat, több, mint egy horror történet. Ez a hit, ha nem valósul meg, akkor szükségszerűen negatív az élet minden család.

Ha vesztesége feleség

Népi értelmezése veszteség esküvői ékszer felesége nem sokban különbözik a értelmezését az azonos veszteséget, a tökéletes férj. Hitek ígéretet elvált házastárs vagy lehetséges özvegység.

A fő gondolat a népi babona ebben az esetben - a fenyegető pusztulás a családi kapcsolatokból és az integritás a család, ami szimbolizálja sérthetetlenség elkötelezettség jelképe. Elvégre a legenda szerint jegygyűrűt védi az erős ütésektől az élet, az irigység és a betegség.

Mi a teendő ebben a helyzetben?

Elveszti a jegygyűrű, amely így szól jelek, mi a jobb nyaralás!
Felfedezte a lopást gyűrű, az első dolog -, hogy használja a racionális gondolkodás, felidézni az előző napon. Megpróbálja felidézni és elemezni tetteik gyakran vezet az a tény, hogy az elveszett dolog egy pár nappal később. Ha a veszteség nem található, akkor nem szabad elriasztani, és ugrik a következtetéseket. Népszerű hiedelmek természetesen nagyon érdekes, de a vak hit bennük levonhatjuk a személy életének eseményeit, amely félt és megpróbált kerülni. Pszichológusok leírni ezeket az eseményeket, mint egy tudattalan lelki látnivaló bajok és szerencsétlenségek. Azt észrevettem, hogy a gondolat, gyakran görgetés a fejemben, inkább végül nem valósul meg. Ezért zavaró gondolatokat jobban félre, és kezdenek viselkedni. Érdekes tény, hogy a jelek és babonák tűnik ostoba ember találmánya, amíg ez nem történik meg az eseményeket közvetlenül kapcsolódó ezeket a jeleket. Amint ez megtörténik, az elme görgetni leginkább a rossz gondolatok és előérzet.

Az intézkedések döntő jelentette, mindenekelőtt elismerését a második felében a veszteség a gyűrű. Kívánatos, hogy az élet a műhold levette megmaradt páratlan házastársi díszítésre.

A veszteség egyik jegygyűrűt ki kell cserélni az egész pár. Ma vesz új karakterek elkötelezettség nem lesz semmi probléma. Azt javasolta, mielőtt rajta egy pár új megszentelje a templom, és a fennmaradó párosított dekoráció tulajdonítható, hogy a templom formájában adományokat. A templomi esküvő az ember úgy, hogy áldott a mennyben, úgy vásárol egy új pár házas gyűrű lehet tökéletes kifogás egy esküvő. Gyakran az ilyen események, hogy új lendületet adott a létrehozott kapcsolatokban a házastársak között, egy új szakaszt az élet együtt. Ez a fejlődés teljes mértékben érzékelhető pozitív módon, mert a veszteség a gyűrű több mint egy pszichológiai probléma, hanem egy igazi érezni semmilyen jelét nem szörnyű.

Mi történik, ha úgy találja, hiányzik?

Elveszti a jegygyűrű, amely így szól jelek, mi a jobb nyaralás!
Köztudott, hogy minden varázsa sokáig tartozott bármely személy, hogy megtartja a tájékoztatás a tulajdonos és az energiát. Veszteség kabala - ez egyértelműen rossz jel. És ha megtalálja ezt a jelet? Mit fog ez jelenteni a kereső? Népi bölcsesség mondja, hogy többféle magyarázat az ilyen találja. Egyrészt, a megállapítás esküvői dekoráció értesíteni tudja a kereső az új ismeretségeket, találkozók, vagy akár egy esetleges házasság. De másfelől, ez a látszólag szerencsés lelet lehet veszélyt rejtenek magukban. Miután felvette az eljegyzési gyűrűt, a kereső nem tud semmit a korábbi tulajdonos, a családi élet és az élet problémáit a korábbi tulajdonos. Kopás és kopás valaki más esküvői ékszerek nem ajánlott, mert meg lehet tanulni a többi emberek problémáit, hogy más emberek karmikus feladatokat. Ha talált arany ékszerek, és lehetetlen, hogy visszatérjen a korábbi tulajdonos, akkor meg kell adni a gyűrűt egy ékszerbolt újraolvasztásra a másik termék. És ez jobb, hogy azt egy zálogház. Kapott pénzt lehet adni a szeretet. Az ilyen intézkedések lenne a leginkább megfelelő - mert a pénz megy a kereső egyszerű, és a könnyű pénz mindig ígérnek nagy probléma.

Nos, ha veszít egy eljegyzési gyűrűt, majd megtalálni, ez a jel azt jelenti, hogy felejtse el az összes félelmek válás, gondoskodás a család második felében, és más szerencsétlenségek. Sőt, számos legenda azt mondja, hogy a családi kapcsolatok ilyen esetben még erősebb lesz.

Elveszti a jegygyűrű, amely így szól jelek, mi a jobb nyaralás!
Összefoglalva, azt látjuk, hogy a veszteség egy jegygyűrűt általában a szilárd élmény babonás emberek. Egy ilyen esemény az élet az emberek tartozó jeleket kellő iróniával, alig teszi őket nagyon aggódik. Ők inkább hisznek az elmélet az elkerülhetetlen kis pótolni a veszteséget, amelynek célja, hogy megvédje őket a nagy veszteségeket, mint próféciát a válás és a halál. És, mint általában, ironikus ember él hosszú és boldog házasság, annak ellenére, hogy a veszteség esküvői ékszer.