Épület egy zuhany az ország saját kezűleg

Az egyik a szükséges szolgáltatások a ház egy zuhany. A folyó, a tó nem helyettesíti a nyaralás kényelmét: a forró nap: elmossa a fáradtságot, frissítse fel magát, és élvezze a munkát.Tapasztalat amatőr kertészek számos változata lehet a villa épült hulladék anyagok elhagyta a gazdaságban, miután az építési és a javítás. Ez a tapasztalat lehetővé tette, hogy hozzon létre egy lépésről lépésre építése a létesítmény. Ennek alapján azt, akkor hozzon létre egy egyedi nyaralás lelkek a kezüket.

Zuhany az ország saját kezűleg

Ahhoz, hogy épít egy zuhany az ország a saját kezét, és kész építési projektek segítségével kiválasztásában a lehetőségeket. Miután összegyűjtötte a szükséges információt, meg tudja tervezni a nyaralását lelkek a kezüket, könnyen vázlat rajzok, és ez elegendő ahhoz, hogy pontosan kiszámítani az anyagfelhasználást.

A választás egy hely a helyszínen az építőipar minden tartalék kezdődik. Nézzünk szembe a tényekkel, ez egy napsütéses telek, amelyen a jó meleg víz a tartályban is sor kerül. A túlzott nedvesség is figyelembe kell venni, amikor kiválasztják a építési telek. Szemétszállítás nem az utolsó helyen a tervezés, a helyét a lélek.

Épület egy zuhany az ország saját kezűleg

Zuhany az ország saját kezűleg

Az építkezést rendkívül fontos annak érdekében, hogy létrejöjjön egy ház lelkek a kezüket. A igazított rész ásott gödör mélysége van beállítva, hogy mérő és betonozott és feldolgozott állványok a fertőtlenítő fém, azbeszt csövek vagy fa. A magasság az első elem kell valamivel magasabb, mint a hátsó, hogy a tető meredeksége elvezetésére csapadék. Az alkalmazott bázis, mint egy alapot falazat, amelyek az alsó öntettel konstrukciók. Ezen része a szerkezet csatolandó padlólapok.

Épület egy zuhany az ország saját kezűleg

területet, javításra szoruló területet a lélek

Továbbá annak érdekében, hogy létrejöjjön a saját kezét lelkek továbbra is dolgozni a kialakulását a felső részén. Csővezeték építés úgy kell kialakítani, hogy lehet határozottan kapacitásainak megerősítése a vizet. Fa vagy fém váz, összeszerelt formájában rácsok, emelt fel, és keresztül kapcsolódó csavarok a szarufák. A tetején a zuhany erősnek kell lenni. A keretre szerelt fedélzeti vagy rétegelt lemezek. A tetőn fedélzeten rögzített pala lap. Előfeltétele tetőfedő erőt, tervezett terhelés körülbelül 200 kg-os (a víz tömegére számítva tartály).Épület egy zuhany az ország saját kezűleg

Rendszer mérete zuhanyzó vendégház

Külső és belső kialakítás szerkezete

A következő szakaszában az építőiparban a lélek az országban - a keret burkolattal. Erre a célra, egy anyag ellenáll a nedvesség. Film felhasznált anyagok, mint egy átmeneti lehetőség, mivel nem jellemzi a tartósság és a romló gyorsan hatása alatt a külső környezeti hatásokkal szemben. A külső dekoráció a falak előnyös módon irányított szálirányú deszka (OSB), deszka, táblák vagy pala.

Ha azt szeretnénk, hogy tisztában legyenek a titkot az ültetés, termesztés és építési villák, akkor iratkozz fel a oldalt a Facebookon.

Épület egy zuhany az ország saját kezűleg

A padló a zuhany a ház

Nyaraló próbálják rendezni a kerti tusoló saját kezűleg a maximális kényelmet. Sokan vették igénybe további javítása érdekében lehetőség.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a ház egy tálcával a nagyobb kényelem?

Ez az elem faház kézművesek horganyzott vaslemez hajlítás éle 7-10sm. Ahhoz, hogy a lefolyó víz húzott ajtóban. A fából készült padló van vágva csak alul a lyuk egy lyuk a serpenyőbe. A kifolyócső vezetjük a felszínre a serpenyőt egy lyukon keresztül a padló alatt a zuhanyfülke. A tömlő kimenet a lényeg mosogató szennyvíz. A szerkezet stabilitását rögzített a falak a stand csavarokat. A tálcák a kereskedelmi forgalomban a különböző anyagok: fém, műanyag, kerámia.

Zuhanytálca a kezeddel a vas lehet tenni azáltal, hogy egy lemez horganyzott vas, hogy bővül úgy, hogy egy nyitott doboz. A legalacsonyabb pont a vaslemez vágott lyukon, amelyek összekötik a kisülési szifont.

Épület egy zuhany az ország saját kezűleg

Zuhanytálca

Nyári zuhany saját kezűleg kell létrehozni egy mini hydro-technikai rendszereket annak érdekében, hogy elkerüljék elárasztják a talajból a szerkezet. A padló alatt egy kis bemélyedés homály fedi vízálló anyaggal, például tetőfedő anyag (a művelet sokkal kényelmesebb az elején az építési). Csepegtetni barázda biztosító vízelvezető egy szeptikus tartály, hulladéktároló tartályba, vagy csak túl a rész.

Épület egy zuhany az ország saját kezűleg

hidraulikus zuhanyzó

A teljes kényelmet a használat szükséges, hogy egy zuhany benne megvilágítás. Ha a jogosult a külvárosi területen tervezi az elektromos világítás, ezt a műveletet kell elvégezni, figyelembe véve az összes szabályt a vezetékek telepítése nedves területeken. Általában kerülni nyaraló elrendezése ablak, ami szintén arra szolgál, hogy szellőztesse ki a helyiséget.

Az utolsó fázis a lélek - teherbírás daru egy zuhanyzó a tetőn az épületek megerősítése és töltse fel vízzel egy tömlő.

Zuhany az országban folyóvíz nélküli azonos építési, csak nehézségek merülnek fel, amikor a feltöltés hordó vízzel. Ebben az esetben, akkor kell használni egy primitív módja feltöltése segítségével egy vödör.