Épület tisztítószer gyártási opció saját kezűleg

 • Hogyan készítsünk egy ipari porszívóval meg a kezét
 • Egy második kiviteli alakja az eszköz gyártási
 • Jellemzők házi porszívó

Hogyan készítsünk egy épület saját kezűleg a porszívót? A modern körülmények között nagyon nehéz megtenni anélkül, hogy a porszívó, és valójában az őseink valahogy nélküle élhessünk. Úgy tűnik, hogy egy katasztrófa számunkra, ha mi asszisztens hirtelen kitört.Épület tisztítószer gyártási opció saját kezűleg

építése egy porszívó.

Nem csak a háztartási tisztítószerek, és még az épület (ipari), alacsony feszültségű, hátizsák, csípő, benzin.

Leggyakrabban, ipari porszívóval akkor használjuk, ha dolgozik gépek tisztítására épület terek. A javítás után a vásárló mindig azt akarja, hogy egy tökéletesen tiszta szobában. Ezért a szállítást megelőzően a tárgy, amire szükség van, hogy azt a sorrendben.

Egy nélkülözhetetlen eszköz ebben a tisztább lesz. Végtére is, csak ő képes lesz arra, hogy összegyűjti az összes bírság építési törmelék, fa és fém forgács, üvegszilánkokat, homok, víz, olaj. Csak meg kell emlékezni, hogy egy ilyen eszköz nem olcsó élvezet, így vásárlás előtt, győződjön meg róla, az eladók meg minden részletet, és jellemzői a design.

Épület tisztítószer gyártási opció saját kezűleg

Az épület porszívó tisztításához szükséges az építkezés beton por, fűrészpor, forgács, szilánk és egyéb törmeléket.

Egy erősebb gép biztosítja nagyon hosszú. Csak egy hátránya - a tömeg egy nagyon tisztességes, ezért kell majd a modell kerekekkel.

Hulladékgyűjtés tartály kell készíteni erős anyagból, sok rozsdamentes acél, egy réteg antimikrobiális impregnált.

A fő jellemzője az ilyen típusú modell, hogy kell lennie egy szűrőt, és az automatikus tűzjelző feltöltésekor a szemetet bin.

És ha a munka várhatóan hosszú, akkor válasszon ki egy ipari porszívót hűtőrendszerrel van szükség, a segítségével ez akkor energiát takarít meg, és nem a túlmelegedéstől. Továbbá ne feledkezzünk meg a zajszintet, és a garanciális feltételek. És tartalék szemeteszsákok gyűjtemény. Ha ők nem teljes, biztos, hogy kérni, ha lehet megvásárolni.

Hogyan készítsünk egy ipari porszívóval meg a kezét

Az egyik ilyen típusú eszköz lehet saját kezűleg alapján a modell a „Ural PN-600”.

Anyagok és eszközök:

 • "Ural PN-600";
 • bolgár;
 • cső 20 cm hosszú és 4 cm átmérőjű;
 • műanyag vödör (akkor a festék), amely egy szűk fedővel, és biztos, hogy egy tollat;
 • szalag;
 • elektromos szalag;
 • drill;
 • csavarok;
 • ragasztó;
 • kötést.

Épület tisztítószer gyártási opció saját kezűleg

Eszközök építőipari termelés a porszívó.

Először meg kell, hogy módosítsa a porfogó porszívó. Ehhez, hogy egy csavarhúzóval csavarja ki a kerék az alsó és takarja le a lyukakat ragasztószalaggal.

Egy csavarhúzóval csavarja címkét, és ragasztószalaggal a nyílás lezárására.
Következő szüksége lesz egy bolgár, akkor el kell távolítani a segítségével szegecsek és kilincsekkel, de ne felejtsük el ezt a lépést, hogy távolítsa el a klipek a tavasz. És bővítmény telepítése, vissza a szalagot.Az alsó kell lyukat fúrni körülbelül 43 mm.

A vágott tömítést 4 mm vastag.
Kezdés formázó berendezés.

Az átalakított hulladéktartály halmozott pad, vödör sapka és az összehangolás lad.
Vegyük a fúró, két milliméteres furatot, és ezzel az első fedél csavarokkal rögzíthető (méret 4,2h10 mm).

Most arra van szükség, hogy egy lyuk a külső a szívócső, a tervek szerint ezt szögben 10-15 fok.
És egy ollót fém kezdik vágni egy lyukat.

Cső rögzítésére, és biztosított a csavarokkal.
Annak érdekében, hogy a dolgok feszes és tökéletes, hogy egy rendes kötést, és impregnált azt ragasztó „Titan” vagy „Sárkány”, köré a cső.

Ha nem használja a porszívót, mindig takarja le egy ronggyal, vagy burkolat, úgy, hogy nem poros.

Vissza a tartalomhoz

Egy második kiviteli alakja az eszköz gyártási

Épület tisztítószer gyártási opció saját kezűleg

Az áramkör szerelés építése a porszívó.

A második típusú ilyen eszköz egy szűrő „Cyclone” saját kezűleg készített alapján otthoni porszívó.

Anyagok és eszközök:

 • háztartási porszívó;
 • normál olajszűrő (fordul elő leginkább megfelelő szűrési finom por);
 • 20 literes vödröt, a fedél legyen nagyon szorosan illeszkednek;
 • PP sarkok 90 és 45 fok egy 40 mm átmérőjű;
 • méter műanyag cső 45 mm átmérőjű (mind nagyon jól ismert hullámos cső 2 m hosszú, 40 mm átmérőjű).

Folytassuk a legtöbb szerelési egységet.

Kezdeni, hogy egy fedél és vágja ott furat átmérő 90 fok, majd helyezze a sarokban azonos átmérőjű.

Aztán, hogy közvetlenül a ciklon. Ha a fedél ki Area, a repedések homályos ragasztó pisztoly segítségével az építkezést.

Az oldalfala a vödör teszik hasított ollóval és illessze be a sarkát 45 fokban, a repedések homályos is, segítségével ragasztópisztoly építése.

Folytassa közvetlenül a szerelvény maga. Való csatlakozáshoz a sarokban hullámos, kell vágni egy darab cső, átmérő 40 mm. Ha az összes anyagot vásárolt, mint egy a lista a hullámok kell ülni nagyon szoros, így a tömítő ragasztó nem kell.

Előfordulhat olyan probléma, amikor a borda nem fér el a bemeneti cső, így ha problémát tapasztal, akkor flexi csövet a csapdát a konyhában.

Épület tisztítószer gyártási opció saját kezűleg

Az áramkör építőiparban a porszívó szűréssel.

A keskeny végén a hullámosítás tökéletesen illeszkednek sorokamillimetrovuyu csőben. És a másik vége pedig könnyedén bejutott a lyuk tisztább.

Szűréséhez szolgált több mint egy nap, és több mint egy hónapja, hogy lehetséges, hogy egy nylon harisnya.

A készülék készen áll. Most minden rendben van a teszt képesnek kell lennie. Finom por és a nagy törmeléket tökéletesen össze. A lényeg az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hazai segítő mindig tökéletesen tiszta.

Vissza a tartalomhoz

Jellemzők házi porszívó

Összeszerelni egy ilyen eszköz, biztos, hogy a keze a motor, a sebesség nem haladhatja meg a 6000.

Mindig kapható anyag megtalálható otthon. Ezek az eszközök illeszkednek a régi motor tisztább, mosógép, hűtőgép kompresszor. Egyes motorok használja konyhai gépek, de nem szabad elfelejtenünk, hogy azok a tulajdonságok a csapást, mivel nem alkalmas arra, hogy nagy terhelésnél.

A motor érteni, most meg kell, hogy a készülék működik. Ehhez meg kell telepíteni egy lezárt tartályban, valamint egy rajongó.

A hajótest is használható alapján műanyag vagy fém vödör, amely alatt csinál egy lyukat légbeömlő. Anélkül, hogy a tartály nem nélkülözhető, mert az igények valahol, hogy az összes szemetet.

Használata többféle konténerek: standard, a tartályt vízzel ciklonkamrába. Top eladó a házban egy tartály vízzel vagy ciklon kamrába.

Ez a két típus tisztítására alkalmas por. Emlékezni fontos: biztos, hogy különleges hullámos porszívó, jobb, persze, hogy a régi rendszer. Csak ha veszi a másik, nem lesz nagy a zaj.

Mester samodelschikov igazoltuk kísérletek, hogy egy házi készítésű berendezés esik körülbelül mintegy 95% -a a por.
A legfontosabb kritérium egy ilyen egység, természetesen továbbra is egy erős motor, erősebb, mint ő, annál jobb.

Minél nagyobb a teljesítmény, a nehezebb hulladékot tud szopni. De nem csak a hatalom a fontos, van egy másik tényező, mint például a mértéke szívás. Ez azt jelenti, amennyire ez csökkenti a nyomást. Minél nagyobb a szám, annál jobb.

A kötet a tartály vagy a belső tartály is jobb, hogy az átlagos, mint a nagy konténerek nem mindig praktikus és hatékony. Jól és szűrés - szintén fontos pont, de egy házi találmány akkor ez a tétel nem veszi figyelembe az.

Ha továbbra is szeretne vásárolni egy épület tisztább, ne érezze magát, majd fizet a figyelmet, hogy a testét, meg kell lennie a fém, de megengedett és műanyag. Mindig benne van egy sor fúvókák, ott kell lennie egy nagyon nagy szám, ha ott vannak, akkor, és sok funkció a készülékben.