Érdekes ember, aki a Oculus fórum

Akikkel úgy érdekes ember?

Megpróbálom, hogy véleményem ..

Érdekes ember -, akivel érdekes beszélgetni, aki nem beszél a közhelyek, hogy mindig lehet mondani valamit, ami érdekes másoknak. Vagy, mondjuk. segíthet nekik megérteni magukat ..Ez az egyetlen, akiben van egy fajta „gyöngy”, azaz, egyediségét, eredetiségét,

Ezt ki lehet fejezni és a tulajdonságokat a Növekvő. azaz - hogy ez a személy „látni” mások.

-„Érdekes megjelenése”, „karizmatikus személyiség”

„Az arc egy szörnyű, jó benne.”

Vagy valami jellemzője a megjelenése a férfi, és posemu-, más feltörekvő egészségügyi kutatás kíváncsiság, hogy mi van a fő dolog, hogy senki más ..

Vannak érdekes ember, például -Mi a paranormális képességet.

Azt mondja, hogy valaki to- valamit. Kiderült, a jogok és a.

És hogy valami létrehoz egy csomó sluhov..Lyudi akar „kifürkészhesse” Maga valamit kideríteni posovetovatsya..To volna használni ezt a funkciót paranormális adott személyiség ..

Vagy például, ő képes ragaszkodni fémtárgyakat az ő ..

És ez tökéletesen minden lógni vasaló, edények, kanál és villa ..

Azt is fel lehet „használt” található, amely különböző műsorok, színdarabok, koncertek, és hogy sikerre sok prodyusory.Dlya számukra ez érdekes gazdasági okokból.

Ő is „horog”, és

a személyes, belső, „Bozhestvennnymi” tulajdonságait. -szerelem, szokatlan, hogy a szegények és gyengék. Mint Mat Tereza, például ..

Vagy például, a tehetség semmit. Ismeretek valamit, tapasztalat valami ..

És mit gondol asztrológiai jellemzői érdekes ember kártya, mi?

Nem tudok adni a siker titka, de a kudarc hajlandó felajánlani a képlet: megpróbál mindenki kedvére.

ahogy az igazán érdekes, nem sok. Nos, az én véleményem. Elkülönítésére irányuló kísérletek vagy vibrálást a TV-képernyőn - nem Yeshe karizmája.

„Érdekes emberek - ez lenyűgözte az embereket.” Csak megejti kicsit. és képesnek kell lennie arra, hogy másokat is inspirálnak. de ez tényleg nem adott mindenkinek.

és a lelkesedés, hogy valami nem valami ehspressivnogo nélkül néhány ekstravetnosti, átalakítja az ember ebbe. „Astronaut” aki él csak, mint a saját, belső érdekeit, de ez az érdeklődés elérhetetlen az emberek. Én is ismeri az ilyen lelkes, de nem ítélte érdekes embereket, és egy kicsit különc, akkor lehet a nagyobb fűszerek terén érdekük.ps. abban, amit egyáltalán nem veszik az emberek például hírességek, melyek hívnak csillagok. Azt hiszem, egy személy életét, akik közel állnak hozzánk.

és általában azt hiszik, hogy a fogalom „érdekes” - ez egy teljesen szubjektív hozzáállás. mint ami volt a tárgya egy gyönyörű nő, és hasonlók.

jelentheti, hogy „szokatlan” emberek félreérthető? ismerünk olyanokat, akik felébredtek mások mindig valamilyen érzelem, amit néha teljesen ellentétes. oly módon, hogy sem a szeretet, szerelem, csodálta. vagy egyáltalán nem bírja, nem tűri gyűlölet. de ez nem hagyja közömbösen.

Most az ilyen személyiségek érdekes lenne tudni, hogy asztrológiailag.

És ha, mondjuk, egy ember több botrány, éles nyelvű, türelmetlen stencil, de ismerve a szakmai területen, valamint a „vonzódnak” neki az emberek, még a saját, egyfajta „nem szabványos”?

Spika-ka, a gondolatok, „mi azt jelenti,” szokatlan „emberek kétértelmű? Ismeri azokat, akik felébrednek másokban mindig valamilyen érzelem, amit néha teljesen ellentétes. Úgy, hogy akár szeretet, szerelem, csodálják. Vagy egyáltalán utál nem tudják elviselni a gyűlöletet., de ez nem hagyja közömbösen. " tényleg valami enni ..

Szeretem azokat is. Először is, ők tudják, hogy rabul ejti + ezek nem szabvány.

Ezek általában egy csomó rajongó, de mivel az ellenfelek, akik utálják őket ..

Megjelenésük nagyon különböző, a kényelem, a szégyen, de általában ezek az emberek okos, és van egy csodálatos, ragyogó szemek és ragyogó beszédet, azaz Merkúr és az Uránusz nyilvánul egyértelműen ..

Nem tudok adni a siker titka, de a kudarc hajlandó felajánlani a képlet: megpróbál mindenki kedvére.

Lena, akkor nézd Rumyanova térkép Clara, köszönöm.

Május rá példa a mi, mint egy változata érdekes ember szakmát.

Ilyen -Usually kreatív emberek, költők, zeneszerzők, énekesek, színészek, művészek,
de kevés li..Obychno jók a szakemberek a maguk területén, és érdekli az a tény, hogy a befektetni a látás, hallás, érzés predmeta..i abban különbözik az emberek ülnek a nézőtéren.

Nem tudok adni a siker titka, de a kudarc hajlandó felajánlani a képlet: megpróbál mindenki kedvére.

Válasz erre a témára

  • Létrehozásához szükséges létrehozni üzenetét.
  • Változás üzenet csak akkor használható, egy óra után jön létre.
  • Minden bizottsági tag lehet tenni a vizsgált jel zászló. ha az ő véleménye, a téma egy konfliktus (veszekedés, sértegeti a résztvevők), vagy az árvíz.
  • Lásd Súgófórumon.
  • Figyelem !! Nem tematikus fórum itt!

fórum szabályok

Nálunk fórum

Transit Szaturnusz Asc. jelentés

Szolárium általában a munka?

Jelek a Mars és a Vénusz. viselkedéseket kapcsolatok

A negatív előjel a minőség

A blogok Oculus

Alla Zvegintseva (Aref'eva)

Anatolij Muhtiyarov (tol)

Helyesbítését horoszkóp színész és rendező Rolan Bykov ( "I átsétálni Moskve", "Aibolit-66", "Andrei Rublev", "Dead szezon", "Két elvtársak", "Big Break", "A családi okok miatt", „The Adventures Pinokkió „” Madárijesztő „, stb)