Eredeti beállítások hívni Labrador lány és egy fiú, a legjobb beceneveket

Eredeti beállítások hívni Labrador lány és egy fiú, a legjobb beceneveket

Leggyakrabban a tulajdonosok világosan megérteni, hogyan akarják hívni a fiút, de a veszteség kérdéses nevezik Labrador lány. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a tulajdonosok a lány akar kutya neve hangzott erős és büszke, de ugyanakkor, hogy fenntartsanak egy bizonyos lágyság, mint a neve egy lány. Ebben a cikkben talál tanácsot, hogyan a legjobb választani a beceneve a labrador kölyök.Eredeti beállítások hívni Labrador lány és egy fiú, a legjobb beceneveket

Különösen a választott nevek Labrador fajta háziállat

Labrador az egyik legnépszerűbb kutyafajták. Ezek a kutyák nagyon engedelmes és számos pozitív tulajdonságokkal, hogy tegyék jó barátok és társak. Ezért kisállat Labrador akar adni egy szép és eredeti becenevet, amely megkülönbözteti a többi kollégának.

Előfordul, hogy az adott név a kölykök még tenyésztők, mert ők jobban tudják a jövőben jellemzői és tulajdonságai, ha felnő. Az óvodák is, nem ad egy nevet, és egy bizonyos levelet, amely meghatározza egy fészekalja kutya, és kell szolgálnia az eredeti levél az új nevet.
Azonban a nevek, amelyek az adott tenyésztők vagy kennel nem tetszik a tulajdonos a kutya, így is felér egy új, szép becenevet kedvedre.

Variációk a témája a kutya becenevek

Amikor kiválasztunk egy nevet Labrador követnie kell a becenevet hosszát. Ez ne legyen túl hosszú, lehetőleg nem több mint 2 szótag, így lehet, hogy könnyű mondani, minden alkalommal, amikor hívást kedvence.

A nevet a Labrador legyen hangzatos, úgyhogy hangsúlyozta egyediségét a kutyát.Eredeti beállítások hívni Labrador lány és egy fiú, a legjobb beceneveket

Az ilyen beceneveket, mint egy démon, vagy egy összeomlott a tolvaj hátrányosan befolyásolhatja a karakter a kisállat, és a jövőben lesz kellemetlen, úgy, hogy az ő neve.

Nem szükséges, hogy hívja a kutya nevét, amelyeket gyakran használják az emberek a szavakkal. Meghallgatás ezt a szót az utcán, az állat azt gondolják, hogy az ő neve. Ez megzavarhatja, ő kezdi elveszíteni vagy megszüntetni, hogy válaszoljon a nevét.

besorolása nevek

Ha azt szeretnénk, hogy válasszon egy eredeti és szokatlan becenevet az Labrador, akkor választhat több népszerű becenevek, amelyek idegen gyökereit. Ezek a becenevek fiúknak: Jack Austin, Tom. Ezek könnyű kiejteni és jól érzékelhető a kutya fülébe. Szintén külföldi becenevek lányok is: Michon, kendő vagy Janie.

Forrásként ötletek a nevét a négylábú barátja lehet a neve a földrajz. Ahhoz, hogy megtalálja őket, elég lesz ahhoz, hogy nyissa ki a térképet a világ. Itt található nevek, mint Wisla, Ronda vagy a Marne. Nevek is ihlette érdekes karakterek a film, vagy a mitológia. Ezek Héra, a balti vagy Párizsban.

Nagyon szokatlan labrador a neveket, amelyek az adott tiszteletére a híres történelmi alakok: Churchill, Freud vagy Spartak.
Nicknevet lambradoram adott venni valahol, és összefüggésbe hozható valamilyen funkciót kutyák színe a karaktert. Például egy kiskutya nevezhető fekete vagy fekete kalóz. Fehér színű beceneveket, mint a hó, fehérje vagy jégcsap.

Eredeti beállítások hívni Labrador lány és egy fiú, a legjobb beceneveket

Ha a kutya szeret játszani, és nem ülni, lehet nevezni: AIDS, a higany vagy tornádó. Ha az állat nagyon elkötelezett és egy lépésben nem tér el a házigazda, akkor kap becenevet Balto vagy hit.

Labrador kiskutya lehet nevezni egy becenevet, ami viszi a rejtett értelmét.

Íme néhány ilyen:

  • Lucky - a kutya hozza a ház jó szerencsét és boldogságot;
  • Lorna - a természet a kölyök lesz vidám és kedves;
  • Roger - egy kiskutyát az azonos nevű lesz a jó szerencsét, akkor rendkívül vidám és kedves;
  • Hart - a kutya lesz félelmetes, a bátorságot, és a bátorság.

Eredeti beállítások hívni Labrador lány és egy fiú, a legjobb beceneveket

Becenevek férfiaknál

A táblázat neveket választották Labrador fiú.