Erős likőr a kezüket

. Ritka ajándékok> Strong likőrök kezük / rendelés ajándék

A hazai gyűjteménye szellemek minden ember erősnek kell lennie likőr készül a saját kezét. Pepper vodka, hrenovuha, gyömbér tinktúra vagy dió lesz nagyon hasznos, hogy minden étkezés.History infúziók Oroszországban

Égő illatos likőr vodka és az alkohol elő az ókori Kínában 5000 évvel ezelőtt. Gyógyászati ​​tulajdonságait alkoholtartalmú italok használt lakói az ókori Görögország és Róma. Oroszországban likőr részeg volt a 10. században, hála egy bizonyos Yerofey. Ez az ember készít otthoni főzés recept ET: vodka adunk ánizs, menta és zúzott dió. Továbbá minden, amelynek ő ragaszkodott a kályha mellett 12 napon át. Így jött a híres „vodka Yerofei”.

Volt egy keserű íz, torokégést és az úgynevezett „vodka cukor nélkül.” Az új ital hamar mindenki ízlésének: az emberek elkezdtek kísérletezni, minden hozzátéve, hogy az infúzió valami más. Így volt kék tinktúra (a búzavirág szín), sárga tinktúrák (hozzátették kurkuma), zöld (menta), barna (fenyőmaggal), piros (áfonya). Természetesen minden egyes infúziós különböző volt vár, amely függött az arány az alkohol, a cukor és a bogyók.

Mi volt a történelemben, és speciális előállító intézmények infúziók, például a 16. században működött „Vodka tanács” a moszkvai Kremlben. Ez termel nem csak ízletes, hanem gyógyító alkoholos italok.

Erős tinktúra ma

Manapság bárki, hogy egy erős infúzió saját kezét, ahelyett, hogy megvenném a boltban. Ehhez elegendő, hogy jöjjön egy sétát a borospince, «La Grande Cave». Masters of Wine fog tanítani, hogyan lehet hrenovuha otthon, hogyan kell elkészíteni a tinktúra gyömbér fogyás. Miután több workshop lesz képes arra, hogy egy tinktúra „Pantocrinum” és a „Safari”. Személyesen készített italok, akkor természetesen meg tudja vásárolni. A ház - a meglepetés és örömet a család, rokonok és barátok, felkérve őket, hogy élvezze egy erős „nektár az istenek.”Hogyan készítsünk tinktúrát „paprika”

Nálunk főzni tinktúra „paprika vodka” a saját, majd élvezni a barátaival. A recept nagyon egyszerű: az üveg dip néhány hüvely erős paprika, petrezselyem, kapor, fokhagyma zubochek. Fogyasszon bódító ital 3-4 órán belül. Törzs nem szükséges.

Hrenovuha: mi ez?

Hrenovuha - tinktúra torma vodka, vagy alkohol hozzáadásával forró bors, szegfűszeg, és más komponenseket. Hrenovuha hasznos tulajdonságok már ismertek, mivel az idő az első Peter. A rendelet szerint a császár, minden udvaron legyen 5/4 e vodka, különösen azok számára, akik a hideg és kemény munka. Hogy előkészítse a tinktúra torma a holdvilág elég a 3 nap egy héten. Ezt követi a lépést, frakcionált desztillációval, hogy infúziók aromás és akut rész és szűrésére részecskék torma. Ezután adjunk hozzá csípős paprika, szegfűszeg és más összetevőket egy tinktúra. Az elegyet ismét szűrjük, ez hozzáadott mézet. Továbbá, az ital telepszik hűvös, sötét helyen, és ha szükséges, ismét leszűrjük.

Tinktúra gyömbér

Ginger már régóta ismert, mint egy értékes gyógynövény, amely segít a megfázás, légúti betegségek és az emésztőrendszer. Ginger tinktúra vodka a legjobb szakács a friss alapanyagok. Ehhez meg kell, hogy 200-250 gramm gyökér növények, majd alaposan öblítsük le, és öntsük hozzá a vodkát. Ezután zárja le a kupakot, és tegye egy sötét, száraz helyen. Tinktúra készíti 2 hétig, minden alkalommal meg kell időnként összerázzuk. 2 hét múlva az infúzió szűrjük, és ez hozzáadott cukor vagy méz (néhány teáskanálnyi).

Egyéb Ritka ajándékok: