Érrendszeri betegségek az alsó végtagok okok és a tünetek

A betegség az alsó végtagok ma elég gyakori probléma. alsó végtagok elzáródás hagyományosan társított három típusú betegségek: • atherosclerosis az alsó végtagok;
 • elzáródási betegség;
 • visszér.

Érrendszeri betegségek az alsó végtagok okok és a tünetek

Atherosclerosis a hajók a lábak

Mik a tünetek jellemzik atherosclerosis hajók a lába? Az atherosclerosis időszakosan történik sántítás jelentős jel. Ez akkor fordul elő, amikor járás és kifejezett fájdalom és diszkomfort az alsó végtagok. Nyugalmi mindezen kellemetlen érzés eltűnik.

A sántaság válik állandó kísérője a legkisebb terhelést az alsó végtagok, akár séta dombos terepen vagy hegymászó gyalog az emeletre. Legs küzd, hogy megbirkózzon a terhelés és az idő intervallumok között előfordulását sántítás egyre kevesebb és szinte eltűnik.

Ez a megnyilvánulása ateroszklerózis velejárója csak minden második beteg, a fennmaradó arca más megnyilvánulásait a betegség hajók a lábak:

 1. Csökkentése haj láb fedelet.
 2. Kifejezett száraz bőr, az alsó végtagokban.
 3. Változások a bőr színe, a lábak kék vagy vaszkuláris foltok jelennek meg a lábát.
 4. Vörösnek vénák.
 5. Tapintható megvastagodása körmöket.
 6. Elvesztése láb érzékenységét.

A betegség érinti a kis- hajók és a lábakon. Ennek következtében figyelmen kívül hagyja a hosszú távú tünetek az atherosclerosis, vannak sötét foltok a lábakon. Talán a megjelenése elváltozások a lábujjak.

Hasonlóképpen manifesztálódik részleges elzáródása kis hajók. Vérben, mert hasonló a vaszkuláris elzáródás nem tudja, hogy elegendő mennyiséget az ujjak, mert mi gyorsan fejlődő elhalás a szövetek.

elzáródás

Ezek a betegségek krónikus és véredényeket érintő. Az ilyen problémák véredények bármely életkorban előfordulhat. A betegség a szimpatikus idegrendszer miatt miokardiális gyulladás vezet érgörcsök kissé meghaladja a csípő. érrendszeri gyulladás okozza azok elzáródás, ami a hiány a vérellátás az alsó végtagok. Endarteritis Tünettan nagyon hasonló tüneteket az atherosclerosis eredményeként a véráramlás betegség súlyosbodik, vannak foltok a lábakon, a láb ödéma.A vénás dilatáció. Mint az előző, obliteratív betegség, visszér gyakran az okozza, ugyanezen okokból. Ehhez hozzá kell adni:

 1. Lúdtalp.
 2. Mozgásszegény életmód.
 3. Az elégtelen szöveti meszesedést.
 4. Állandó statikus terhelések, elsősorban szakmai jellegű.

A betegség leggyakrabban tapasztalt emberek miatt sajátos foglalkozások kénytelenek labad sokáig. Ez a betegség nyilvánul a megjelenése kék vaszkuláris foltok, majd vénás kidudorodást vénák a lábak.

Vénás vénák benne rejlő képessége, hogy alkotnak vérrögök, amely halálos is lehet az emberre. Ha a vérrög kicsúszik a helyéről, elkezdett utazni a vért a szervezetben. A hol fog blokkolni a véráramlást - ismeretlen.

Ez történhet bármely belső szerv, majd a véráram útján, ez mindenhol. Ez nagyfokú bizonytalanság és a múlandóság kapcsolódó betegség teszi ezt patológia rendkívül veszélyes.

Az okok a betegség

Mi az oka a betegség hajók a lába? Blame mindez bajt, függetlenül attól, hogy milyen típusú elzáródása az akadály a hajó. Az okok is különbözőek, de az egyik eredménye. Az életkor, arca a sok ember veszélyeztetett hasonló betegséget. Női ezekkel a betegségekkel arca nem sokkal kevesebb. Az okok a kialakulását vaszkuláris betegségek eltérő életkora, neme, van jó néhány:

alsó végtag érelzáródások elkerülhetetlenül vezet egy éles véráramlás csökkenése révén az erek a lábakon.

Hogyan kell kezelni a betegséget

Érrendszeri betegségek az alsó végtagok okok és a tünetek
Bármely megoldást a problémák ereket csökken okának megszüntetését, provokáló azok neprohodimost.Kazhdoe a olvashatatlanná betegségek másképpen kezelik.

Kezelése olvashatatlanná endarteritis elvégzett átfogóan. Először meg kell visszaállítani az idegrendszert, így nem váltanak ki gyorsított véráramlást. Ezután állítsa be a sebességet az áramlás. A legtöbb orvosi eljárások konzervatív. Alapvetően ez jön le, hogy a fizikai kezelést, és hogy az idegek érdekében.

ki kell jelölnie egy étrend, amely úgy van kialakítva, hogy segítsen a koleszterin vissza a normális, és csökkentse a súlytöbblet kezelésére atheroscleroticus elváltozások az első lépéseket. Diet helyettesítheti gyógyszerek zsírégetést.

Modern módszerek keringési problémák kezelésére sokkal drasztikusabb lépésekre.

Egyikük - angioplasztika és stent beültetést. Módszer angioplasztika végezzük egy speciális katétert, amely be van dugva a vénába. Végén a katéter egy ballont is, amely a felfúvódást problémás helyeken a hajó, és ezzel bővíteni a szélessége a csatorna. Annak megakadályozása érdekében kölcsönös beszűkülése a hajó, ez meg egy drót szerkezet, amely olyan, mint egy keret. Ez az úgynevezett stent beültetést.

Műtéti eltávolítása tumorok, amelyek akadályozzák a vér áramlását.
Vészhelyzetben, amikor minden másodperc számít, így. megállítani a gyors fejlődés üszkösödés használat szélsőséges eszközzel - az amputáció. Miután kifejlesztett üszkösödés, nincs érsebészet, értelmét veszti.

Mindezek a módszerek érrendszeri problémák nélkül használhatatlan intézkedések végrehajtása előfordulásának megelőzésére elzáródása vérerek feltételekkel.

Megelőzése alsó végtagi érbetegség

Az alkalmazás előtt az alapvető kezelési módszerek nem valószínű, hogy jöjjön, ha elvégzésére számos egyszerű megelőző intézkedések:

Mindezek megelőző intézkedések hasznosak, és teljesen egészséges ember, de azok feltétlenül szükségesek a megoldás minden probléma a hajók a lábak.