Értékesítési átvételét, vásárlást igazoló letöltés űrlap 2018 ingyenes nyugtát un és ooo

Jó napot! Ma szeretnék írni egy cikket a témában igen egyszerű, nevezetesen, hogy egy ilyen átvételét, és hogy mire való.

Mi a vásárláskor kapott nyugtát az üzleti

A szóhasználatban az üzleti, nyugták nevezzük egyszerűen - Tovarnik.A vásárlási nyugta legyen számát és időpontját, valamint azt, hogy ki kerül kiadásra (azaz, az eladó adatai). Ugyanezt kell aláírásával és pecsétjével az eladó.

Korábban nyugta nélkül átvételét nem volt érvényes. Ezeket a dokumentumokat (a kereskedelem és a készpénz ellenőrzéseket olyan dokumentumokra annak bizonyítására, hogy az IP cím vagy a Társaság felmerült egyes hulladékok).

Most a helyzet megváltozott, ez annak a ténynek köszönhető, hogy a kiskereskedelmi voltak adórendszerek, amelyek nem igényelnek a telepítés egy pénztárgép.

Ezek adórendszerek UTII és PSN. Annak ellenére, hogy a pénztárgép nem szükséges, a vevő jogosult megkövetelni az eladónak, hogy dokumentálja, hogy az áruk általa vásárolt az adott eladó.

Írhat bizonylatok és nyugta vagy adásvételi (ami ebben az esetben az elsődleges dokumentum).

Magam nyitotta meg a szabadalmat, de használja a NIM (Check nyomdagép), és rendszeresen kiírja nyugták, amikor egy ügyfél kéri. Tehát, hogy a készpénz utalvány csatolt átvételi ami festett, hogy a pénzt költenek.Nyugtát SP

Tekintsük a helyzetet, hogy mikor és hogyan kell kiadni nyugtát, SP:

  1. OCHO adó. Elismervényt kell csatolni a pénztárgép nyugta (különben nem érvényes, mert a leírás a pénz);
  2. USN adó. Nyugtát, valamint a OCHO kell megerősíteni pénztárgép átvételét. Hadd emlékeztessem önöket, hogy az adózás OCHO és USN kereskedelmi igényel telepítést és regisztrációs adó pénztárgép;
  3. PSN adó. A szabadalom, akkor egyszerűen írja ki a nyugtát nem készít biztonsági ő készpénz. Kötelező feltétel tartalmaznia kell az összes adatot eladó. teljes név vállalkozó, értékesítés dátumát, OGRN és ón az eladó, egy listát a megvásárolt árut, a teljes összeget, az aláírás az eladó és a nyomtatás (ha van ilyen);
  4. UTII adó. A helyzet teljesen analóg a szabadalmi értékelési rendszer a fent leírt.

Nyugtát LLC

Ha a kiskereskedelmi vállalat által kért a vevő írásban kell nyugtát, amelyben minden festett szerzett vevő:

Ha figyelembe vesszük az adó, amely megköveteli a pénztárgép, hogy van, készülékek automatikusan közzéteszi a nevét és mennyiségét, a vásárolt termékeket (a szkenner, amely azonosítja a termék), amely esetben Tovarnik nem kell, és elég nyomtatni készpénz átvételét.

Töltse formájában a vásárláskor kapott nyugta (ingyenes)

Töltse nyugtát SP

Különösen elterjedt az a fejléces Yandex.Disk értékesítési bevételek IP:

Letöltés átvételi Ltd.