És ahogy tett egy ajánlatot, fórum

és az én tett az új évben a szüleimmel (csak ment egy látogatást). Olvasás versek a szerelemről letérdelt, mondják jön ki, és a kezét a táskát, és ott. Kinder Meglepetés !! rajta vagyok döbbenve megjelenés, mint ábrázol, nekem csokoládé tojás ?? Discover mondja. Nyitott, és van a tojás belsejében gyűrű)))) Cool. Az úgynevezett váratlan házasság, nem is vártam. A szülők is sokkos állapotban volt.És mi volt, hogy átszervezik a starter könyvek (táncolt pár), és ez egy ilyen zavart. Azt mondják, tudod. mi lenne akkor megint nem preoformlyat új nevet most már férjhez?)) Figyelembe véve, hogy mi volt akkor az elején buketno-candy időszak és a tál nem aludt együtt, ez egy erős lépés))) házasodtunk csak két év, de az ajánlat azt hiszem, ezután készült

ahogy sétáltunk (hónap, hogy tisztában voltak), megyünk az utcán, és azt mondta, olyan komolyan mondta: „ott kell lennie egy nyilatkozatot, hogy írja alá - írja alá nekem?”
Megkérdezhetem, „milyen felhasználási területen, ahol stb?”
azt mondja: „mi a különbség, akkor egyszerűen nem keresnek, hogy írjam alá?”
Azt felelem: „tudom, de én is kíváncsi - miért, milyen.”
majd azt mondta: „az anyakönyvvezető”.
Nem vártam - is gondoltam korábban, hogy ez nem volt, és azt mondta, hogy szükséges lenne az első, hogy tudja az ember, és ez 5 év alatt.

Megtanultam, hogy terhes volt, 4 hónap után a randi. Sejtette magát t.k.ya sokkos állapotban volt, és a döntés még nem elfogadott. El volt ragadtatva, könyörgött szabadságot, azt tervezte, hogyan kell tartalmaznia, és hol fogunk élni (mi csak a befejező tanulmányait). És az esküvő nem gu-gu. És nekem ez azért volt szükség, miközben a terhesség (így hozta fel). Két hétig én zavarba, mintha célozni, hogy az ajánlatot vagy sem beszél a gyermek. Az esküvő után, meg kell, hogy gyorsan, de én még mindig nem a hasa! És azt gondolta, egy másik forgalmas, és amikor ott álltam a számla már mindent elmondott a szülei, és ment is alkalmazni kell. Amikor már az összes szokásos történt. Én így biztos, hogy nem csúszik el, és a szülők tisztában vannak, hogy csak a pályán. nap elvezetett az anyakönyvi hivatal is alkalmazni kell. Számára ez volt a kérdés, tudod! Csak meséljen elfelejteni.

És nekem, miután a MCH 4y.o. kapcsolatok fél év, és a tervek szerint nem egy gyűrű már. Akkor döntötte el, miután egy pár meglepetés, és nem teljesítette az álmom, másnap az étteremben, meghívott, vacsora után, a pincérnő hozta a desszert, ahol találtam a gyűrűt, de ezúttal én MCH kapott korábban elrejtett virágok és már minden, ahogy kell, a térd és a szép szavakat, majd hozzám jössz feleségül?


Volt villanyozva, zavaros csak a munkavállalók az étterem, ami a legmeghatóbb pillanat sorakoznak, hogy egy pillantást))))))))))))))))

Lányok, hogyan minden szerencse! De van minden fordítva. A kapcsolat már 4 éve már, de mi a helyzet az esküvő, még egy csipetnyi. Egyszer úgy döntött, hogy beszélnek róla, azt mondják, „Hogyan látja a kapcsolat a jövőben?” stb Azonnal felismerte naieki ravasz és tudja, mi a felelős ?! - „Én vagyok a te soha nem fogja elvenni.” Akárcsak abban dal Ukupnik. Ezek a szavak olyan sértő hallani, hogy azt akarta, hogy csettint az arcon. És a kérdés: „Miért akkor találkozik velem?” válaszol: „nekünk, és olyan jól együtt, a házasság csak még problémák lesznek, és minden romantika azonnal eltűnik. Az emberek és a 8 év alatt, majd férjhez.” Egy érzés, hogy a házasság és a gyerekek félnek, mint a pestis. És még a polgári házasság nem akar.
Ismerve az ő hozzáállása, hogy az esküvő, ez volt az alkalom viccek és térdhajlatig, hogy az egyik oldalon, és én és a barátok. De nevetés-nevetés, és a lélek így fáj, nem tudja elképzelni. Girlfriend, társaik házasodni, szülni. és én, mint egy barátnő-szeretője betartani. És a végzet tűnik, hogy nem túrázni az anyakönyvvezető, melyek egyike sem kínál romantikus és beszéd nem lesz (((((elégek véleményem nincsenek határok!

És már készen minden esküvő, mi segített. Nos, valahogy tetszik ez a dolog, egy kis tréfa, mi is, itt az ideje, majd a vicc valahogy nem vicc lett. Mi már ekkor 2 év együtt éltek. Azon a nyáron nem tudott (a pénzügyi oldalon foglalta), elhalasztották egy évvel akart férjhez menni 09.09.09. Ennek eredményeként az azonos nyáron távozott. Most élek az ember álmai és boldog akkoriban nem tette lehetővé egy ilyen szörnyű hibát, és távozott.
By the way, a fiatalok, minden lánynak szüksége van egy szép, romantikus javaslatot. És akkor is, ha most már minden elrendezve, akkor 10 év után a házasság, emlékezni fog rád.

És megtanultam, hogy terhes vagyok, 3 hónap után a randi. Együtt mentünk az Egyesült Államokban. Amikor az irodában, és azt mondta neki erről, azonnal kérdés nélkül, ha vettem az útlevél. Beültünk a kocsiba, és elhajtott az anyakönyvvezető. Útközben elmondta, hogy ő akart lenni velem, és szeret engem, hogy hagyja a gyerekeket. És iránti kérelmet nyújtott be. Majd miután az alkalmazás azt mondta, hogy biztosan férjhez menjen a templomba, és állítsa be a dátumot az esküvő. Élünk a 6. vagy két év, várja a második babát. Gyűrűk, virágok nem voltak a javaslatot. De 6 éves gyűrűi Nadar és a színek, hogy a veszteségek elveszti értelmét. A lényeg az, hogy együtt, és szeretjük egymást.

És én tudtam, hogy volt egy lány szeszélyes, hogy a virágok és a gyűrűk nem új számomra, ő hív, és azt mondja, gyere ki az erkélyre. Bízom egy barátom, aki olyan nagy vászon, melyen a „hozzám”, és a másik kettő tartja ballonok.

Azt hittem, két hét, a beleegyezési nem józan, de soha nem bántam, hogy néha veszekedni, emlékszik a fikció, majd tegye fel vele.

Azt hittem, két hét, a beleegyezési nem józan, de soha nem bántam, hogy néha veszekedni, emlékszik a fikció, majd tegye fel vele. És azt sugallja, csak élni, én hagyta volna az erdőben.

Majdnem egy évvel élt GB, tervezett esküvő a nyáron és ősszel, és így váratlan esemény történt. Általában volt egy esik ki a nagy, természetesen nem volt romantikus javaslatot, a kedvenc mondta: „Holnap megyünk az anyakönyvi hivatal, akkor - az én saját, és nem akarom elveszíteni, de még mindig nagyon akarják, hogy a gyermekek.” Az esküvő lesz 2 hét.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru