Esküszöm, hogy veletek a bánat és öröm, esküvői blog

Esküszöm, hogy veletek a bánat és öröm, esküvői blog
Fogadalmat - a legromantikusabb dolog, amit el lehet képzelni, az esküvő napján. Sokan inkább nem nélküle. De milyen jó, hogy halljon remény évekig!Ez lehet humoros, mint például:

Az eskü a vőlegény: l esküszöm, (vőlegény neve), hogy egy példaértékű férje, a védelmi és egyéb hűséges asszisztense. Vőlegény: - esküszöm! L esküsznek, a vőlegény, akkor (menyasszony neve) szerelem? Söpörni a padló és elmosogat? Vőlegény: - esküszöm! L esküszöm, neki, hogy mutassa meg érdekel, mindig megcsókolta fog működni? Vőlegény: - esküszöm! Ne esküszöm, hogy pénzt a feleségének? Vőlegény: - esküszöm! Esküsznek, hogy mindig legyen egy jó és édes, így nem volt hely a viszály, harag ... A vőlegény: - esküszöm!

menyasszony eskü: l esküszöm, (menyasszony neve), meg kell sajnálni a férje, egy életre vele nyájas, szeretetteljes lenni? Menyasszony - esküszöm! És sütő piték neki olyan gyakran. Reggel, öntsünk egy csésze teát, de édesebb. Menyasszony - esküszöm! És vacsora után, mert hazugság az újság, esküszöm, nem esküszöm rá. Menyasszony - esküszöm!Vagy lehet, hogy egy nagyon finom és érzékeny:

Ígérem, hogy ön a legjobb, ami bennem van, és nem kér többet, mint amit tud adni nekem.

Megígérem, hogy ha így (oh), amely (th) van. Szerettem (és), akkor a minőség, a képességek és az életmód, amely egyedülálló a te, és én nem próbálja megváltoztatni téged.

Ígérem, hogy tisztellek téged, mint egy személy sajátos érdekeit és vágyait, és rájöttek, hogy eltérhet az enyém, de ez nem teszi őket kevésbé fontos, mint az enyém.

Ígérem, hogy el tudja az összes szabad időm, akkor nyer minden figyelmemet, én örömet és képzelet a mi kapcsolatunk.

Ígérem, hogy mindig az Ön számára egy nyitott könyv, fogok megosztani veletek a félelmek, titkok és álmok.

Ígérem, hogy öregszik veled, hogy megfeleljen a bekövetkező változások te és én megígérem, hogy győződjön meg arról, hogy a kapcsolat mindig él és érdekes.

Ígérem, hogy szeretlek bánat és öröm. Egyszer és mindenkorra.

Meg lehet próbálni, hogy írjon a fogadalmat, mert annyira romantikus, szemébe nézve imádott mondani a szavakat, hogy szívből jön, a lélek mélységeibe.

De bármilyen fogadalom választja, a legfontosabb dolog - nem szavak, hanem igazi emberek közötti kapcsolatokat, akik szeretik egymást. Azt szeretném, ha hű maradni fogadalmát egész életében együtt!

Ossza meg ezt a linket: