Esküvő utáni - engedélyezett-e vagy sem

Kiválasztása egy esküvői dátum - az egyik első és legfontosabb kérdés, hogy meg kell oldani, hogy rövid idő után úgy tett házassági ajánlatot. Minden pár rendelkezik véleményüket és motívumok kiválasztásában egy adott időpontban - a kedvenc száma, az évszaktól, mérföldkő dátum, vagy bármi más. Továbbá, a végső döntés egyéb tényezők is befolyásolják: hogy fontos vendég érkezik, esetleg terhesség stb ami nem kevésbé fontos az, hogy egy esküvő utáni hagyjuk néhány ifjú ... Ha felmerül a kérdés, hogy mi a válasz rá, és mi a legjobb megoldás, hogy ellentmondásos helyzetek - később.Két választ egy kérdésre

Úgy véljük, hogy az igazság mindig ugyanaz, és csak egy helyes válasz ugyanezt a kérdést. De ez nem mindig van így. Végtére is, minden attól függ, melyik oldalon megközelíteni a problémát, és mi az álláspont. Ez a kettősség rejlik az a kérdés, hogy lehetséges-e, hogy játsszon egy esküvő a post.

Megtalálni a megfelelő választ két lehetséges ( „igen, mi lehet” vagy „nem, nem”) függ

  • hogy a pár (a szülők és a vendégek) betartani a keresztény egyház és a megrendelések
  • Lesz egy pár házasodni a templomban.

A természet és a probléma előfordulásának valószínűségét elválaszthatatlanul kapcsolódik a vallási meggyőződés. Korábban, amikor az egyetlen lehetséges módon ötvözi a házasság esküvő volt a templomban, mindenki jól ismerte, és nem volt kétséges, hogy az esküvő utáni senki sétál, mint a templom kanonok nem teszik lehetővé, hogy végre egy esküvő ebben az időszakban. Jelenleg azonban más a helyzet.

A modern társadalomban, a slave kötelező állami helyett egyházi törvény, a hivatalos tekinthető házasság regisztrálásra irodában. És nincs többé korlátozások arról, hogy az esküvő kerül sor éhezés alatt, vagy sem. Van-érték lecsökken, ha a kiválasztott időpont az ifjú hétköznap anyakönyvvezető, és hogy már foglalt más ifjú.

Lehet, hogy valaki úgy gondolja, hogy a végén kiderül, hogy az egyház tiltja a házasság Nagyböjt idején, és az állam és a társadalom - nincsenek jelen. Tény, hogy nem. Az egyház nem tiltja az esküvő, mint egy ünnep. Annak kanonokok és parancsolatok csak a tilalmat végző esküvő ebben az időszakban. És mivel a legtöbb fiatal párok korunkban az esküvő költsége csak hivatalos regisztrációs házasság, ez nem ugyanaz a dolog.

Lehetséges probléma helyzetek és megoldások

Esküvő utáni - engedélyezett-e vagy sem


Ha ismert, a válasz arra a kérdésre, hogy az izgalmas esküvői megoldódott a poszt, és a pár úgy döntött, az a tény, hogy a házasok - a választás esküvői dátum könnyebbé válik. Valószínűleg ... Ha a pár csak egy listát az anyakönyvi hivatal, akkor valóban egyszerű - válassza ki a kedvenc (vagy szabad) dátum és nincsenek problémák. És mi van, ha a pár akar házasodni, de összhangban van a festés állás, csökken csak a bejegyzést; vagy szeretné, hogy az újévi ünnepségek a stílus, de az esküvő alatt a karácsonyi üzenet nem elfogadható? Amellett, hogy oldja carry esküvő időpontját jóval korábban, hogy egy megfelelő időszak, van egy másik kiút - az oszd meg és hivatalos egyházi esküvő.

A közelmúltban, a pár kezdte megosztani az esküvő néhány egyes részei nem csak szükséges, hanem a saját. Például, ha nem tudja tartani a komoly festmény egy nap, és az ünneplés esküvő után - a végén a post. Vagy ünnepélyesen aláírja, hogy ünnepelte az esküvő, és később házasodnak intimebb környezetben, egy szűk baráti kör, vagy szervezni egy különleges spirituális ünnep két. Mindenesetre, megosztva a kapcsolatok hivatalossá tételére, és az esküvőt, az utóbbi lehet tartani csak a pár lesz a kezében egy házassági anyakönyvi kivonat van bejegyezve az anyakönyvi hivatal.

Jellemzők esküvői ünnepség utáni

Az a tény, hogy néhány, a pár nem tervez esküvőt az esküvő napján (vagy akár elvben), szervez lakodalomban nagyböjt idején nem jelenti azt, hogy messze a hit és az ateisták. Adódhatnak olyan körülmények különböző módon, de az igaz szerelem semmi sem tudja megállítani. És ha az esküvő közeleg a poszt, akkor lehet, hogy figyelembe véve legalább néhány árnyalatok ebben az időszakban:

  • Esküvői menü. Nagyböjtnek (beleértve fogyasztás szempontjából egy adott élelmiszer) - magánügy. De ha a pár vállalja (vagy tudom biztosan), hogy a vendégek között lesz az emberek a hit, akkor az esküvői asztalra jelen kell lennie húsmentes ételeket. Ebben az esetben, akkor kell egy teljes része a teljes esküvői menü, nem csak elhelyezni az asztalon az a személy, aki betartja az üzenet. A nagyobb mennyiségű gyümölcsöt, zöldséget és a tenger gyümölcsei nem rontja el az ételt. Is kell aggódnia az italok böjt, mert nekik, az alkohol is tilos.
  • Entertainment. A böjt alatt - korlátozás és az alázat, de nem a gyász. Örüljetek és ünnepeljük a fontos eseményeket senki megáll ebben az időben, de mindent meg kell, hogy egy intézkedés. Vetélkedők, játékok és egyéb szórakoztató is lehet szórakoztató és vicces, de a feladatok által fűszeres felhanggal, amelyek nagyon népszerűek az esküvőkön a fiatalok, meg kell szüntetni. Előnyben az, hogy a vizsgálatok célja, hogy a kifejezés a romantikus érzések: .. Gratulálok, gyengéd nevek, emlékezve emlékezetes ifjú időpont, stb A jó házasság nem kell frivol és nagyon zajos.
  • Zene. Tovább tilalmat koplalás jön fesztiválok és táncokat. Ha az esküvő a tervek szerint egy kis, szűk körben, ez elég lehet tenni anélkül, szórakozási a táncparketten. Amikor a lehetőséget, hogy teljesen felhagy a tánc nem, akkor próbálja meg visszafogott lassú és csendes készítmények. És ne feledkezzünk meg a véleményét és érzéseit a vendégek, és ne vegye rossz néven, akik nem személyes motívumok végezték el az összes esküvői reggelig.

Esküvő - egy ünnep különleges, aki azt akarja, hogy ez az egyetlen az életemben. Ezért minden az ifjú lelkes végeztük el a maximumot. Ha az éhgyomri korlátozások megakadályozzák a pár, hogy teljes mértékben élvezni a nyaralást, akkor jobb, ha választani egy barátja esküvő időpontját.