Esküvői ékszerek a menyasszony

Az illetékes választéka ékszerek, és a képesség, hogy megfelelően összekapcsolják őket beszélni a finom ízét a lány. Esküvői ékszer adhat egy képet, és kapcsolja be a menyasszony egy igazi hercegnő. De a rossz választás ékszerek, vagy a kettő kombinációja hűtlen lehet elrontani mindent. Fogunk beszélni, hogyan kell kiválasztani a megfelelő ruhát nyaklánc, tiara, fülbevaló és más esküvői kiegészítők.Hogyan válasszuk ki egy esküvői ékszerek a menyasszony: képek és tippek

Válogatás esküvői ékszer függ egyrészt a stílusát és színét a menyasszonyi ruha, és, másrészt, a megjelenése a menyasszony. Frizura, haj és a szem színe, alakja az arc - minden, amit meg kell vizsgálni, ha vásárol egy nyaklánc, fülbevaló és egyéb ékszerek.

Kezdjük a ruhát. A gazdagabb a ruhát - a diszkrét és szerény legyen az ékszer. Ha úgy döntött, egy bolyhos ruha, díszített csipke, flitter vagy csillogás, a legjobb viselni egy esküvőre alacsony kulcs, de gyönyörű nyaklánc és medál fülbevaló, vagy cseppek. Massive nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk nagy medálok lenne. Sőt, az a legjobb, hogy teljesen felhagy a nyakláncot: ebben az esetben van szükség, hogy összpontosítson a fülbevalót.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Fülbevaló „Egy csepp gyöngy” egyetemesek: illeszkednek szinte bármilyen ruhát.

Általában, esküvői ruha van ujja, hogy a megfelelő dekoráció mellett nyaklánc és fülbevaló lesz a karkötőt. Ugyanakkor a nők teljes kezet tartózkodnia kell a tartozék.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Karláncának szabadon kell esni a kezéből, karkötő, nagy kövek - szoros illeszkedést. Vékony csuklón is jól néz ki némi fény hasonló karkötők, láncok vagy gyűrűk.

Általában a szőr a menyasszonyi tiszta magas, így a fülek és a vállak nyitva marad. Ezért a legfontosabb dolog - kiválasztani a megfelelő fülbevaló és nyaklánc. Ezeket kell kombinálni egymással. Ha bármilyen kétség merül fel, a legmegbízhatóbb, hogy vesz egy kész készlet. A nők esetében a kerek arca a legjobb választás lesz fülbevaló hosszú függők. Ha szűkíteni ovális arc fit fülbevalók, gyűrűk, fülbevalók és kerek és terjedelmes medálok vagy klip. Ha nem tervezi, hogy távolítsa el a haj, aztán fülbevaló hosszú medálok nem fog illeszkedni. Buja fürtök és áramló haj egyesíti szegfűszeg gyöngy fülbevalók és medálok a közepes méretű hossza nem több, mint 3 cm.

Ékszerek a menyasszonynak

Esküvői ékszerek a menyasszony

Lány hosszú és vékony nyaka, akkor bármilyen ékszer, beleértve nyaklánc, gallérok „a torkát.” Mindenki más a legjobb viselet egy nyaklánc és egy nyaklánc egy hosszú láncú: ezek vizuálisan hosszabbít a nyakát. Azonban a választás nyaklánc is függ kivágott ruhák. Dress egy mély nyakkivágással és nyitott váll illeszkedik hatalmas nyaklánc, egy V-nyakú jobb választani egy medál a lánc.Esküvői ékszerek: tiara, nyaklánc és fülbevaló

Minőségileg készült esküvői ékszer megnézzük a menyasszony nem rosszabb drága társaik. Sőt, néhány dekorációk nézd sokkal stílusosabb és érdekesebb, mint azok, amelyek megtalálhatók a modern ékszer üzletek. Esküvői már nem olcsó mulatság, így költeni a pénzt a valódi gyémánt és gyöngy nincs értelme. A legfontosabb dolog -, hogy válasszon egy stílusos és jól készített ékszerek, hogy megy a ruha, a cipő és a kép a menyasszony.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Ékszer a menyasszony a képen úgy néz ki, mint az elegáns, mint a valódi ékszereket. Minden az ügyet a megfelelő kombináció, az ízérzés és intézkedést. Az esküvői ruha gazdagon díszített csipkével és szalagokkal. Ezért menyasszony kiválasztja szerény nyaklánc alkalmas V alakú bemetszés hasítással, és összpontosít a Coronet.

Ha úgy dönt, egy fényes, feltűnő nyaklánc, a tiara a hajában felesleges lenne. És fordítva. Ha azt szeretnénk, hogy fejét koronázza a koronát, a nyakláncot kell alázatos és könnyű, valamint a fülbevaló. Ebben az esetben, nézd, először is meg kell állnia a párta.

Esküvői ékszerek a menyasszony

A képen egy sor ékszer az esküvőre, mely nem csak egy nyaklánc és fülbevaló, de a tiara. Vásárolni esküvői ékszer szett, egyrészt, jövedelmezőbb, másrészt, sokkal kényelmesebb, mert nem kell gondolni, hogyan lehet kombinálni együtt az összes részét a képet.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Ékszer az esküvő a menyasszony kiválasztott színtől függően a ruha. Ha a ruha fehér, klasszikus, tökéletes kiegészítője a dekoráció is lehet „egy ezüst” strassz és kristályok.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Az alábbi fotó esküvői ékszer készül „az arany”. Akkor meg tökéletes a ruha pezsgő szín, vagy azokkal a meleg, krémes árnyalatok. Gyöngyház nyaklánc pasztell tónusok is jó választás lehet.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Barnák alkalmas dekorációk a „kelet” stílusban. Ha úgy dönt, hogy hatalmas, fényes fülbevaló, mint az alábbi fotó, a nyaklánc legyen szerényebb, és a diadém ebben az esetben jobb, ha nem viselnek. Egy jó mellett a fényes fülbevaló egy nagy karkötő ugyanabban a stílusban. A szín a kövek a fülbevalót kell összhangban a színes kiegészítők.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Tartozékok menyasszony


A legjobb, hogy vegye fel a tengelykapcsoló az utolsó körben, amikor már tudja, hogy milyen ékszer, cipő és ruha viselet a legünnepélyesebb nap. Este Bag lehet fényes és csillogó, ha nem tervezi, hogy viselni az esküvő napján, hatalmas nyakláncot. Túl fényes és mutatós tartozék nem releváns abban az esetben, ha a ruha már kirakott flitterekkel és strasszokkal. Ezen túlmenően, a kuplung összhangban kell lennie a színét és állagát a kiválasztott cipő.

Esküvői ékszerek a menyasszony

Elegáns menyasszony, aki azt akarja, hogy különbözik másoktól, hogy összpontosítson nem a diadém vagy nyaklánc, és az eredeti kuplung. tervezők képzelet nem ismer határokat: a piac megtalálható egy kézitáska alakú madarak, halak, sőt a görögdinnye szelet. Ezek a világos kiegészítők hímzett strasszokkal Swarovski, hasznos lesz nemcsak esküvőre, hanem egyéb ünnepi fogadások.

Esküvői ékszerek a menyasszony