Esküvői előjelek és babonák

Az esküvő előtt soha nem játszott.

Tehát, eltekintve az összes esküvői előkészületek, és erőfeszítéseket, meg kell vigyázni több más fontos adatokat, mivel a nemzeti jeleket.1. Jegygyűrű mérni nem, hogy bárki előtt vagy az esküvő után.

2. A fiatal, nem kell a pénz, a menyasszony az esküvő napján kell helyezni a megfelelő cipő érme, amelyet azután tárolni, mint egy családi örökség!

3. Mind a menyasszony és a vőlegény kell kijavítani a ruhákat biztosítótű fejjel lefelé szemben a szemmel verés. Menyasszony ruháját (belülről), a vőlegény, ahol boutonniere, de úgy, hogy a csap nem volt látható.

4. A menyasszony kell viselni az esküvő napján felfedezni valami újat, valami „valaki más vállára” (kivéve fátyol, kesztyű, és persze, fehérnemű, harisnya), amit viselni. Kell tennie, hogy a ruha szegélyét vagy más a szemnek láthatatlan helyszínen pár öltéssel kívánatos kék szál (az sglaza). Cipő kell zárt orrukat.

5. Az esküvő előtt a menyasszony kell egy kicsit sírni házasság boldog lesz. A legjobb, ha ezek könnyek búcsúzó szavai szülők, nem azért, mert némi átfedés vagy probléma.

6. Amikor a menyasszony megy a templomba / anyakönyvi hivatal, az anya küldi lányát ereklye: egy gyűrű, kereszt, bross, karkötő, és így ez a dolog volt az esküvőn vele, megvédi őt ..

7. előtt az esküvőre / nyilvántartási menyasszony nem látják magukat a tükörben teljes ruhában. Például, akkor nézd meg magad kesztyű nélkül, vagy ruha, de anélkül, hogy a fátyol.

8. csokor menyasszony vőlegény nem elengedni a nap folyamán. Vészhelyzet esetén adható, hogy tartsa a csokor a menyasszony vagy az anya. Csak a lakodalom, akkor tedd az asztalra előtte, és este meg kell őt a hálószobájába. Úgy vélik: hogy engedje el a csokrot és a boldogság is elszáll, mint a madár.

9. Ha a menyasszony ment haza az esküvő / regisztráció, akkor kell legalább jelképesen mossa a padlót, a menyasszony könnyebb volt bejutni egy házas haza. A legjobb, ha ezt az anyjának. 2-3 perc múlva a lakodalmas menet is jól várni!

10. Amikor elhagyja a házat az esküvőre / nyilvántartási kívánatos, hogy a menyasszony a fátylat a szemmel verés. Amikor belép a házba, vagy ünnepségek a templom, a fátyol lehet hajtani, ha szükséges.

11. Miután a menyasszony vőlegény viselt jegygyűrű, ő vagy lehetetlen, hogy egy üres doboz alól a gyűrű vagy egy lemez, amelyen feküdt. Box is jobb, hogy egy házas barát, vagy egy barát.

12. Azon a napon az esküvő, a szülők meg kell győződnie arról, hogy sem a külföldi vendégek és nem megfelelő ruhát a menyasszony és a vőlegény.

13 Újak mindig akadnak össze, úgy, hogy senki el vagy nem közéjük. Annak érdekében, hogy az unió elpusztíthatatlan!

14. esküvői gyertyák menyasszony és a vőlegény kell fújni ugyanakkor a hosszú élet együtt.

15. Az esküvő után a fiatal kell nézni a tükörbe egy a szerencse, hogy a barátságos és boldog életet.

16. Amikor elhagyja a templomot / anyakönyvi hivatal szükségességét megszórjuk fiatal dara: rizs, köles vagy búzaszemeket a zhityu bőségesen.

17. A fiatal nem tud menni a banketten egyenes út. Az emberek azt mondják, hogy szükség van, hogy megtévessze a gonosz szellemeket, és ezért a választott út összetett, díszes. Mellesleg, ez alkalommal néhány országban kötve a hátsó lökhárító üres konzervdobozok, hogy zörgött az úton, és elriasztani semmilyen gonosz szellemeket.

18. Amikor a fiatal közeledik a helyét a lakodalomban, legyen a készülék hangosan dudál. Ez vonatkozik a hegképződés a gonosz, a rossz ellen.

19. Tánc a násznép a pár csak egy kicsit együtt, és a szülőkkel. A szülők a tánc után a gyerekekkel, hogy újra össze őket, hogy azokat össze.

20. Esküvői torta szelet menyasszony, vőlegény támogatja egy kést. Egy darab torta alapminta egy tányéron vőlegény helyezi a célja, a következő darab bemutatja menyasszony vőlegény. Később a vendégek. Ez a jel egy kölcsönös megállapodás és segítik egymást.

21. A koszorúslányok és egyéb házas hölgyek, akik meg akarják fogni a menyasszonyi csokor, vőlegény helyett adományozott, hogy dobja a csokrot előre megrendelt egy alternatív, vagy „false”, az illata, ami egy kicsit hasonlít a menyasszonyi csokor.

Ami a hagyomány eltávolítására fátyol. Általában a vendégek fiatal pár van kiválasztva, és olyanná válnak, mint „vőlegény” és a „menyasszony”. Girl, állítólagos menyasszonya, hozott egy fátyol, hozott ezt menyasszony és a vőlegény boutonniere kopott képzeletbeli vőlegénye.

Tehát a fátylat, és a gomblyuk nem hagyhatja! Ebben az esetben, és dolgozzon ki egy alternatív, hogy dobja a csokrot. Fata és boutonniere tartani otthon, mint egy családi örökség, és születik a családban az elsőszülött, a fátyol, például kiterjed a baba, amikor ő beteg vagy másnapos ágyában a szemmel verés.

22. A felkészülés az ágy ifjú nászéjszakán (ez lehet, hogy egy közeli hozzátartozó házas), párnák verem úgy, hogy ne érjen a vágások párnahuzat. Barátságos életét.

Elveszti a jegygyűrű - a válás, különélés.
Hogy valaki a jegygyűrűjét mérni - lehet, és így a sors. Ha ez lehetetlen tagadni, először hozta a gyűrűt az asztalra, és hagyja, hogy vegye után - az asztalra, nem vele.


Ülsz a sarokban táblázat - hét éve nem házasodni (nem házas).
Érmék, tedd esküvői szemüveg menyasszony és a vőlegény, tartsa a ház alatt egy ronggyal - a jólét a család.
Férj és feleség egy kanál - elégedetlen egymással lenni.

Bride leánybúcsú kell lennie az esküvő előtt, és sírni szerint a régi mondás: „Ne sírj az asztalnál - akkor sírni egy oszlop (azaz házasság)”
Ki megnősült napján az ő angyala - lesz boldogtalan.
A férfi, aki a legjobb ember több mint tíz alkalommal, soha nem elvenni.
Szerető nem ad egymásnak a fotókat - vagy egy részét, eloszlassa.
Az esküvő napján egy erős szél - az élet a fiatal lesz „szeles”. Eső, hó - szerencsére.
A vőlegény nem látni a menyasszonyi ruha az esküvő előtt, az egyébként várhatónál baj.
Cover - esküvők. A menyasszony visel egy esküvői ruha - fehér fedél. Ha havazott napján az esküvő a lepel - a boldogság a fiatal.
A lány, aki elkapja a csokrot dobott a menyasszony feleségül következő.
A menyasszony és a vőlegény mindig egymás mellett, és nem teszi lehetővé a kapcsolatot a valaki felkelni, vagy eloszlassa.
Young, lovaglás egy anyakönyvi hivatal vagy egyházi házasságot, amire szükség van, hogy csatlakoztassa a ing és pin, hogy ne Jinx Suite során az esküvő.
Ha az anyakönyvvezető vőlegénye megbotlott, akkor nem biztos, hogy a választásuk így szól a pletyka. Ha megbotlott a menyasszony - a bizonytalanság a részéről.
Amikor a szülők megáldják az ifjú menyasszony és a vőlegény kell állni együtt egy matt (törölköző, hímzett kifejezetten a ceremónia), harmóniában élni a család és egymást.
Amikor a pár ül a esküvői asztalra, az szükséges, hogy ültek ugyanazon a padon (nem a székek), akkor a család lesz barátságos, különben a házasság nem fog sikerülni.
Ha a pár nem vesznek szabott étel, akkor szükség van, hogy a két - egyébként ők élnek egymástól.
Ha bemutatva evőeszközök (különösen kés), így egy érme - valahogyan viszályt.
Ha a tanú, hogy nem házas, nem házas (hígítás nélkül) - egy boldog családi élet.
Ha hirtelen a menyasszony az esküvő alatt viszketés bal tenyér, akkor élni fog gazdagon, és ha a jobb oldalon - a házban mindig tele a vendégek és a szórakozás.
Ha az esküvő nyakkendő öv két üveg pezsgőt, és igya meg és hagyja - a pár van szükség, hogy megünnepeljük a házassági évforduló és a születési az első gyermeke.
Ha során az esküvő a menyasszony esett dekoráció - egy rossz ómen.
Ha az úton, hogy az anyakönyvi hivatal lakodalmas menet találkozott egy temetés, szükséges, hogy menjen a másik irányba, nem naklichesh baj.
Ha a menyasszony esküvői ruha szakadt, az anyós egy gonosz.
Marry szülői gyűrűk - megismételni a családi kapcsolatokat.
Ha megérinti a gyűrűk menyasszony és a vőlegény az esküvő, így hamarosan az ő esküvője fog járni.
Suite az asztalnál kell kabátot, lapozgatott gyapjú élni gazdagon.
Menyasszony élni is házas, ő visel fülbevalót boldog családanya.
A fiatal bor az esküvőn ne menjen az üveg - nem a bort, és a könnyek maradnak.
Ha a menyasszony az esküvő során megszúrta az ujját, így nem lesz gyakran veszekedés férjével.
Amikor az ifjú készül az ágy, egy párna úgy van elhelyezve, hogy lépjen kapcsolatba a vágások párnák (ahol a gombok varrott) - együtt élni.
Ha a lapok széleit, hímzett - kölcsönösség, a szorgalom.
Amikor az ifjú köszöntötte kenyérrel és sóval, akik otschipnet nagyobb szeletet enni, ő lesz a főnök.
A menyasszony és a vőlegény nem lehet a módja annak, hogy mozog, hogy ne fosszuk meg őket a szerencse az életben. Ha fennáll annak a veszélye, hogy valaki megy az út a pár szándékosan vagy véletlenül, a tanú és a tanú kell menni egy kicsit előre (fél-step) fiatal.
Ha valaki a családból, vagy a fiatal magukat tüsszentés reggel az esküvő napján, a menyasszony boldog lesz a házassága.
A reggel az esküvő napján a menyasszony nem látni a menyasszony, különben a házasság nem lesz sikeres. A mai világban, a menyasszony kell tölteni az éjszakát az esküvő előtt, vagy otthon a szülők, vagy a másik szobában, amikor a fiatal már együtt élnek.
Régi cipő menyasszony szerencsét hoz a család életében. Pontosan azért, mert akkor ajánlott az esküvő előtt, mint legalább egy nap az új cipő, esküvői előkészületek. Ha a sarok szünetek az esküvő napján, a családi élet „béna” lesz.
Amikor a fiatal érkezik az anyakönyvvezető, hogy az ünnepi asztalra, vagy egy elismert vezető tagja egyetlen családnak meg kell körbe háromszor az asztal körül fiatal. Szerint a szláv hagyomány ez jelképezi az örök kötelék férj és feleség között.
Balszerencse - a csepp a jegygyűrűjét, mielőtt azt az ujján. Ha ez nem történik meg, akkor fűzze gyűrű menet, amely előre meg kell betakarított tanúi, és amely hozza a rossz előjelek, majd tegye a gyűrűn. Menet vége után regisztrációs akkor csak éget, mondván, hogy „a tüzet minden bajomat és bánatát.” Burns szál, aki leesett a gyűrűt.
Annak érdekében, hogy ne veszekedni a házasság, a fiatal törni egy tányérra, és lépésben több törmeléket.
A menyasszony nem átlépni a küszöböt egy új haza. A férj mozgassa a kezét. Ezután a fiatal, az új házban lesz egész életemben „kezétől kopás.” A jel nem alkalmazható abban az esetben, és nem kerül sor, ha a fiatalok már együtt élnek a házban, ami jön az esküvő után.
A menyasszony nem engedheti meg, hogy egy barátja előtt egy tükör elé - vezetne a menyasszonyt. Ugyanez vonatkozik a vőlegény - ne hagyja magát egy másik előre.
Ha a menyasszony elvesztette kesztyű, vagy eltört egy tükröt az esküvő előtt - rossz ómen.
Failure várja a menyasszony, ha a megelőző esküvő napján látja magát a tükörben teljes esküvői ruhában. Ennek elkerülése érdekében, akkor próbáljon meg egy esküvői ruha, például, anélkül, hogy egy kesztyű.
Az esküvő napján a menyasszony anyja elküldi a lányát néhány örökség. Ez a tétel menyasszony tartani magukat, hogy biztosítsa a jó közérzet.
Útközben a vonat esküvő menyasszony és a vőlegény lezuhanyozott „eső” from:
* Rizs, köles, hajdina, hogy a család egy csomó gyerek a gabona kalászkánkénti;
* Feladó édességek vagy pirula, hogy az élet édes;
* A kis érmék volt a jólét a családban;
* Feladó virágszirmok vagy konfetti az életét fiatal volt szép és romantikus.
Ha az anyakönyvi hivatal előtt a menyasszony és a vőlegény, hogy settenkedik enni egy csokit két - az élet édes.
Miután a menyasszony viselt jegygyűrű a menyasszony, nem tud felvenni egy üres doboz alól a gyűrűt. Általában tart egy menyasszony barátja, akik a hamarosan férjhez, hiszen az a meggyőződés, hogy a lány, aki megteszi egy doboz alól jegygyűrű, majd feleségül következő.
Az esküvő után (esküvő) fiatal nézni a tükörbe - meg kell, hogy szerencsét hoz.
Az első pohár pezsgőt, a pár osztott szerencsét.
Találkozó a fiatal az anyakönyvvezető, anya-in-law azok tálcák a kenyér és a só, mind a friss házasok kell harapni egy szelet tortát, anélkül, hogy hozzáérne a kezével. Aki egy nagy falatot, ő lesz a család feje.
Miután az esküvőt a vőlegény eltávolítja a lábát fiatal feleségét szatén harisnyakötő, és vakon veti magát a tömegbe, nem házas vendégeknek, akik elkapta, hamarosan feleségül.
Babonás hozzáállása az emberek bizonyos napon a héten, és a számok tükrözik esküvői hagyományok. Például azt hitték, hogy szerdán és pénteken nem merészkednek minden esküvőre üzlet, mivel ezek a napok kedvezőtlen a házasságra. Követte, majd az esküvő napján nem esik a 13. számot. Ugyanakkor páratlan számú 3, 5, 7, 9 az esküvői szertartás szerepet játszott tekinthető boldog.

Pages szerelmi mágia