Esküvői gratulálok a szülei próza - szól a szabadság - gratulálok, pirítós, egyéni,

Esküvői gratulálok a szülei próza - szól a szabadság - gratulálok, pirítós, egyéni,

Mint szülő, gratulálunk és megáldja a gyermekeket. Ők együtt építeni a saját boldogságát. Hagyja őket körül, hogy segítsünk egymásnak, hozzon létre egy erős család és várni, hogy ez boldog nap, amikor a gyerekek feleségül, kezdje a családjukat. És most, kedves vendégek, töltse ki a szemüveg, iszik a fiatal, az új család, és legyenek az élet, a hit, remény, szeretet! Csók!Drága gyermekek! Ezen boldog nap kívánok sok öröm, szórakoztató és mosolyog. A családi élet - a folyó jóság és a méz, akkor ismét egymás iránt és szeretik az óceán tó a hit és a remény. Hattyú, a hűséget odaadás galamb. A hosszú és boldog életet!

Drága gyermekek! Legyen a boldog házasság! Legyen vidám a szerelem! Békében és harmóniában. Mindig szeretnénk boldogság hosszú, és így kívánok - az örök boldogságot, csak csak a szeretet világos, csak az igaz barátok! Nos, nézzük a szakszervezet, hogy boldog legyen!

A szép és kedves gyerekek! Ma van egy nagy és emlékezetes nap - a nap hozzárendelése az új és drága cím: férj és feleség. Te és egyesíteni az életüket, és mert ez a nap nagy öröm. És végig az élet együtt, kéz a kézben kedvesével - ez egy nagy boldogság. Úgyhogy ez a boldogság legyen veletek mindenkor - a többi a hosszú élettartam. Ön és a jólét! Csók!Drága gyermekek, (neve) és (név)! Mi áldja meg az erős házasság, a szorosan összefonódott család. Békében és barátságban, igen megállapodás jelenleg a boldogság, az öröm, az emberek! Hagyd, hogy a család a gyermekek nevetnek, hagyja őket a házban lesz béke és a jólét!

Ezen szerencsés nap, örülünk, hogy itt egy csodálatos pár, hogy megy vitorlázni együtt az élet és ünnepli ezt az eseményt. Nem csoda, hogy azt mondják, hogy a szeretett paradicsom és egy sátorban. Ez azt jelenti, hogy még a keserű poharat lehet édesített szerelem. Tisztelettel és szívből kívánom, hogy a szövetség között létrejött te, volt szakszervezeti szeretet, az elme, az öröm és a kölcsönös segítségnyújtás nehéz élet útját, így láthatja a boldogság a boldogság a többi, és megköszönte a pillanatok, amikor az élet hozott össze benneteket. Mert a boldog jelen és a fényes jövő!

Lovely (házastárs neve)! Van ma egy különleges, ünnepi nap! Ma váltak férj és feleség. Ma már tett egy komoly, fontos lépés egy új életet. Szeretnénk minden jót kívánunk és hő, sok boldog napot. Építsd meg a házat, úgy, hogy boldogan éltek benne, a növény a kertben - a legjobb, neveljék gyermekeiket, hogy a büszkeség. Ne feledd: egy erős család - a kulcs a sikerhez az életben. Vigyázz, és értékelik egymást, egymásnak reményt és támogatást.

Drága gyermekek! Szívvel szeretnénk kívánunk boldog életet. Tegyük fel, hogy a ház mindig hallja a nevetés, és idővel - és szükségképpen a gyerekek. Ha egy skálán helyezze a bajok a gyerekek, de a másik - az öröm és a boldogság, hogy ők hozzák, a második tál feltétlenül felülmúlja!

Ma az ifjú a legszebb és legjelentősebb nap - a nap hozzárendelése az új és drága cím: férj és feleség. Ő össze életüket, és mert ez a nap nagy öröm. És végig az élet együtt, kéz a kézben kedvesével - ez egy nagy boldogság. Legyen ez a boldogság lesz örökre veletek a többi a hosszú élettartam, és meg fogja találni a boldogságot a gyermekek és unokák. Mert, a jólét! Csók!

Drága gyermekek, címzés akkor az új életet kívánunk szereted, boldogság, családi jólét. Élj a neve a jóság és a szeretet. Mi áldja meg a boldog házasság és egy erős család!