Esküvői hagyományok és ünnepségek, ez az esküvő Nyizsnyij Novgorodban

A leggyakoribb anyag díszítésére autók különböző színű szatén szalagokkal, melyek szerelt a motorháztető, nem csak a teremtés csíkok, hanem formájában íjak, szív, fundamentális alapja egyéb dekorációk. Is szerzett nem kis népszerűségnek dekoráció szövet izolálása, ami viszont kapcsolódnak a különböző figurák, íjak, játékok, jelképezi a menyasszony és a vőlegény.Kiválasztásánál az autó dekoráció, azt is érdemes figyelembe venni, és amelyen a jármű számított adatok dísztárgyak. Úgy néz ki, tökéletes dekoráció nem néz nagyon esztétikus a kiválasztott autót, és ugyanabban az időben, első pillantásra jelentéktelen dekoráció tökéletesen illeszkedik a design az autó, és az egyetlen módja annak, hogy kiegészítse egy esküvő.

Minden esküvő teljes fotó nélkül az autó mellett, így figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a táj, ami díszíti majd az autók meg kell nézni harmonikus a menyasszony és a vőlegény ruhák. Röviden lakodalmas menet - szerves része a lakodalomban.

A hagyomány szerint, az autó, amikor a menyasszony és a vőlegény megy, gazdagon díszített. Jellemzően van jelen, mint egy dekoratív elem gyűrűk, változatos faj. Ősidők óta, azt hitték, hogy a díszítés a tuple lehet elriasztani a gonosz szellemeket, és megnyugtassák a pártfogója.

Hol volt a hagyomány az esküvő zár?

Szintén Oroszországban van egy másik vár a hagyomány. Mielőtt a pár elhagyta a házat, hogy az esküvő, a küszöböt a vár és a megállapított, amint a fiatal áthaladnak a küszöböt, a vár letöltésre onnan, és lehunyta a kulcsot. Ezt követően, a kulcsot dobott egy folyó, tó vagy jól, így lehetetlen volt találni egy zárt lakat adta a fiatal, és azt tartani, mint a béke, a szeretet és a jólét a házban a fiatal család. De most már ritkán alkalmazzák.Minden városban látható egyik híd vagy különleges fák, rengeteg zárak, amelyek kapcsolódnak a vasrudak. Feltűnő és rácsos kapu, amelyen akasztani koszorúkat heterogén zárak. Színes, nyomtatott, ők az egyik esküvői szimbólumok. Ezek az úgynevezett „patent szeretet.” A záró zár, dobja be a kulcsot a pár egy tartályba, ezzel nyilvánvalóvá téve, hogy az emberek, hogy közös életük zárva lesz csapások és a nyomor, amíg a kulcs pihen az alján.

Figyelem ez az esküvő hagyománya kifizető szinte minden jövőbeni menyasszony és a vőlegény. Párok választani több impozáns várat vagy pooriginalnee. Szerencsére, a zárak mi mindent annak érdekében. Akkor vegyél egy egyszerű lakattal bármilyen speciális bolt. Vagy vesz a szalonban esküvői kiegészítők is kaphatók az online boltban. Nagy lakat ad szilárdságát a rituálét. Úgy tűnik, hogy ez a zár nem vonatkozik semmilyen csapások, és a fiatal él boldogan. És vannak az eredeti formájában az esküvő lakatot. Például, szív alakú, vagy két összekapcsolt szív, fém vagy bevonva egy piros színárnyalat. Egy másik formája - Castle galamb. Dove - a béke szimbóluma, jelképe a szorosan összetartozó család. Fiatal humoros, választani maguknak a garázs zár, kiejtésével hangosan kívánsága nem csak a hosszú élet együtt, hanem a gyors vásárlás az autók.

Egy másik pont - egy forma a vár. Kötelező gravírozás. Általános szabály, hogy a nevét vagy nevének kezdőbetűit a menyasszony és a vőlegény, az esküvő napját. Alternatívaként, az alkalmazás nem csak nevek, és a hagyományos szerelmi felirat: „Maria + Vanya = Szerelem # 33;”, „A Tanács és a szeretet” és mások. A kulcsokat is néha vésett emlékérmét felirattal.

Egyes párok vásárolt két azonos lakatot. Egy rövid a korlát egy híd vagy egy kapu, és a többi meg kell őriznie, mint egy szimbólum egy esküvő és egy memória. De a kulcsok kibocsátására is. „Kapcsos boldogság”, persze, nem képes megvédeni a családi élet minden balsors, nehézségek és a szorongás. De a rituális maga megbízhatóan jelzi, hogy minden rendben lesz.