Esküvői harisnyakötő menyasszony - miért dobja


Esküvői harisnyakötő menyasszony - miért dobja

Amikor hallunk a harisnyakötő szeme előtt emelkedik a francia királyi udvarban a XVIII században, hölgyek crinolines és nagy paróka, intrika, felfüggesztés, harisnyatartó ...







Ez a része a női mosdóba, és volt haszonelvű értéket (ő nem ad feltérképezni harisnya karcsú lábak), és kezében egy titkos értelme, szolgáló meghívást úr a budoár egy titkos randevú. Ceychas kijött szélesebb körű használata, megtartva alapvetően erotikus értelmében jeleként egység kedvelő férfiak és nők. Esküvői harisnyakötő a menyasszony része lett a WC és elfoglalta helyét a listán esküvői szimbólumok együtt jegygyűrű, csokor, torta és az első táncot a fiatalok.

Mi egy esküvői harisnyakötő menyasszony?

Ez díszített zsinór és csipke gumiszalaggal, hogy a menyasszony visel a jobb lába térd fölött. Kiegészítő lehet más színű és szélességű. Ez a térdszalag, amely a vőlegény eltávolítja a menyasszony alatt lakodalomban. A szertartás előírja neki, hogy dobjon egy agglegény vőfély. Bárki, aki elkapja a harisnyakötő hamarosan egy nászutas magát, és úgy, hogy az úgynevezett „boldog”.







Dobta a harisnyakötő ünnepségen kerül sor a nyugati hagyomány, azóta vágja az esküvői torta. Mielőtt elhagyja a vendégek kéne dobni a tömegbe az első, ez elegáns kiegészítő, majd egy csokor.

Jellemzően a menyasszony visel harisnyakötő nem egy, hanem kettő. A második felett található az első, és nem célja a szem a vendégek. Ez harisnyakötő a menyasszony lába az úgynevezett „méz”. Férje leveszi, amikor a pár egyedül van. Folyton úgy, mint egy családi örökség, és egy szerencsés kabalája.

Mivel a vőlegény, hogy távolítsa el a harisnyakötő?

Mielőtt a menyasszony néz egy nehéz feladat -, hogy vegye ki a harisnyakötő szép, az eljárás kiderült esztétikai és nem megalázott kecses pillanatban. A menyasszony általában leül egy székre, hogy a vőlegény könnyebb eltávolítani a kiegészítő, és nem házas vendégek körül a pár.

Miután a templom esküvő miatt nem ajánlott számára az ilyen szórakozás. Ha a menyasszony szemérmes, ő is vegye ki a harisnyakötő és adja meg a kezét a vőlegény. És ő öntött el a barátok. Szerencsés, fogd a tökéletes részletességgel a menyasszony WC-vel, a jel szerint a várt gyors esküvő és egy boldog családi élet. A vége lesz a rituális tánc a fiatal férfiak, fogott egy harisnyakötő, és a lány, aki elment a menyasszonyi csokor.

Esküvői harisnyakötő menyasszony - miért dobja

Szalon esküvői divat „Le Rina”
Esküvői ruhák Le Rina viszont minden lány egy lenyűgöző, elragadó, rendkívül bájos szépségkirálynő.