Esküvői holnap)), fórum

Van az esküvő előtt volt olyan hisztérikus. Sírtam egész nap, én nem is tudom, mi történt velem. Én minden megnyugodott, macskagyökér öntözni. Azt is akartak szakítani az esküvő, ez így volt pocsék. És minden csodálatos volt az esküvője napján! Szóval ne aggódj, pihenni, aludni, és elég rendesen felé a családi élet.Nagy! Gratulálunk! =)
mi az esküvő után volt egy utat a sziget, így minden gondolat voltak róla, mint az esküvő. továbbá, hogy a fülkében, amit szervezett, nem akarom, hogy (de az a menyasszony)

Gratulálok) én is szomorú volt, még a nagyon sok (annak ellenére, hogy minden tökéletes volt, csak ok nélküli szomorúság). Mellesleg, gyakran érzem érthetetlen szomorúság valami jó. Valószínűleg ez a reakció a szervezet hangsúlyozni. Az esküvő 1000 ember, mi nem volt a legközelebb. És mert ragaszkodtak, más lenne, és nem voltak ott, mi lett volna elhelyezve a nyaralás a kettő. Utálom tömeg és a sétányok.By the way, igen, gratulálok))))))) Szeretném, ha minden a legjobb.


és nekem az utat éppen ellenkezőleg, ezen a napon úgy tűnt, nagyon hosszú. Felkeltem 5 órakor, frizura, smink, stb festmény, fotó. amikor mentünk az étterem, olyan fáradt voltam, hogy tényleg csak azt akartam haza, feküdjön le! de még mindig a szertartások, a versenyeken részeg vendégek táncolni =))) nem tudok mondani, én élveztem egyenes nap

10, nem? Érdekes módon, bár valószínűleg minden raznomu.Ya túl fáradt ahhoz, hogy járni, de a lakoma, és általában, amikor mentünk az étteremben, már ütött a második szél, és én nagy örömmel táncolt éjfél után) ))) hatsyu az esküvő. Egyes egészségtelen vágy volt, de sajnos eddig még senki sem elvenni ((((

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru