Esküvői holnap - on

Nem aludtam ... az élet körülbelül azonos, és az ágy nem volt ideje - annyi a teendő. 4 óra alvás, majd feleslegesen fáradt és összeomlott Baiushki :)
igyon meleg tejet mézzel - segítGratulálok az eseményt! Azt is baba rúgott minden svabdyu) De aludtam 02:00 az éjszaka az esküvő előtt - 3-5 éjszakás, és semmi, akkor az egész napos volt kiadós)) Várj!

Aggódtam, de csütörtökön érkezett testvér kitakarította a saját szabályait, olyan fáradt, így a pénteken egy jó módja, hogy a jelenlegi feje a párnára hagytam

Volt a ruhát, és egy étterem, és egy torta és egy drága autót. Akkor mi van? Ugyanazzal a siker is csak aláírja. A férj ragaszkodott a nagy léptékű. Azt akarta fitogtatni. És inkább lennék egy útra Hová menjünk vagy ellátják a lakás a pénzt. És így az egész 3,5 év házasélet a hitel visszafizetésére az esküvőre.
Úgy örülök, hogy a költségek „egy kis vér.” Boldogság a család nem függ a körét az ünneplés.
Sok szerencsét, a szeretet és a megértés. Ebben a házasság, és félretesszük. És a barátok saláták otthon a szilveszteri asztalra hagyja enni.

Elmentünk az anyakönyvvezető megnősült, volt pihenni, majd otthon a szüleivel jegyezni. Mellesleg az én tapasztalat volt hiábavaló. Nagyon tetszett, jó móka volt. Úgy döntött, nem zagadyvaya ha lehetséges, az első évfordulója a jegyzet egy étteremben barátokkal és egyéb tulajdonságai. Igen, és egy finom lesz majdnem egy év.

senki sem hallgatni ezt a tervet. a férjem és én egyedül voltunk egy anyakönyvi hivatal fényképész + nekem csak fehér ruhát a Zara.
Anyakönyvi hivatal számomra még mindig emlékeznek egy életen át. És nem én nem volt szükség ott.

ha szükséges volt, hogy csinál egy biopszia, én nem volt hajlandó, azt most sajnálom, de akkor kap vissza, nem ment volna. Ma tettem egy genetikus szemrehányás, hogy nem jön ... Még mindig nem proniklas.Vse fájó pont, hogy azt akarjuk, hogy ... és a hang az orvos csak egy mechanikus jelentés információt tőlem volt sokáig állam, amely elvitt a jégpálya ... akkor, hogy most gyűjteni annyi információt a betegség, minden gyanús, és létrejönne egy cselekvési tervet ...

igen, vegyen egy mély levegőt, és megnyugodni

most chorionboholy mintavétel típusú vizsgálat magzatvíz, vagy mi? Down-szindróma, vagy valami más?

milyen jelek vannak? (Életkor hajlam)

ha ez csak egy általános vizsgálat dönti el, - akár készek szülni különösen a kisgyermekek? Ha kész vagyunk - megy előre élvezheti az esküvő, és a terhesség

ha úgy dönt, hogy megszünteti a terhesség esetén pozitív választ, akkor ezt tanulmányÉn 25 éves, az első és nagyon kívánt terhesség ... Jól vagyok idegek vytrepali már, én nem is lehet boldog a mi boldogság, meg minden, félek, mert a jó gyógyszer ... normális terhesség és a tengeri utazás és finoman simogassa a hasukat ... és én csak ülök a húr, mindig várja, hogy valami rossz ... nincsenek erők, az érzés, hogy a kísérlet put-szürkére vagy sem.

díjat gyűrűk és útlevelek a tanú, és a kézitáska „elsősegély menyasszony”, és tanúja mindent. és a dolgok akkor nem kell ideges;) ezen a napon nem figyelni semmi más, mint a férje. akkor is, ha valami elromlik, akkor nem számít, hidd el, remember'll csak nagyon hangulat az ünneplés és a boldogság. tanácsadás és szerelem))))

Minden aggódnak. Jól átgondolt, és holnap csak lélegezz mélyeket, lélegezz és nyugodt: ez a legboldogabb nap az Ön számára, és hagyja, hogy semmi nem fog elrontani. De ha bármilyen kis dolog, hogy tapasztalat - csak nem kap a boldogságot állomány az élet, így csak élvezni!

Gratulálok. Smile szeretett, és minden rendben lesz!

Dlyauspokoeniya lélek ismét jog körül a listán - ha minden kész - nyugodjon meg, ha az elfelejtett valamit alkalom lesz emlékezni.

Ltd. én is nem alszik (((akár az egész szervezet a mamám, amíg az összes szórakoztató soha nem láttam az egyik szemét, hogy minden rendben ment, ahogy tervezte. És amikor hazajött a kávézó, levette a múlt ez esküvői ruha. Melyik este azt hittem, mérlegelni egy csomó, és sírva fakadt. férje röhögött rajtam) mert én csak tört nyomás egész nap. akartak az esküvő állásban kell lennie, de isten nyilvánvalóan akarta házasságkötések első a gyerek, válasszon egy hónap az esküvő után. aztán rájöttem, hogy jó ., hogy mi történt, hogyan történt. Ön udachki holnap erők))) Behr egite tum)

Valerian a táblázatban és az alvás), azt megelőzően az esküvő 3 óra alvás, másnap reggel a szemem piros, a jó szemcseppet ... És a barátnője szemtanúja volt egy óra csak aludni ... Szóval macskagyökér, egy esküvőn, hogy közelebb legyen a férje, és nem figyel a részletekre . Ez a nap.

trivia szemetet, én túl sok dolog maradt. Nem kell vásárolni, még mindig egy nagy idő! ne aggódj, és próbálja aludni, majd elfárad! Nem szeretem reggel Sobieraj az esküvőjére, ahol a köd volt)))) csak az anyakönyvi hivatal rájött phaha

Ékszerek készült saját kezével egy esküvő nem csak szép, hanem erős! Miután a gyermek képes lesz közvetíteni ugyanazt az esküvőre, és lesz egy nagy hagyomány önmagában :) esküvői dekoráció engem anya! És ez még jobban értékelik ❤☀ egy szép és boldog házasságot. És ha valaki esküvő, akkor képes lesz felmutatni több és mit házivarrónő.

Gyönyörű, eredeti!
Kívánok igazán élvezni a következő nap!
Fő pihenni és gond nélkül!)))

Kitüntetések nagyon szép és elegáns), de a menyasszonyi ruha, úgy tűnik számomra, hogy nem nagyon alkalmas

Néhány évvel ezelőtt, a férje is, úgy döntöttünk, hogy csak megy, hogy írja alá, minden ceremónia nélkül, de anyukám azt mondta: „Nos, legalább vesz egy ruhát.” Amikor kiválasztunk egy ruhát, kiderült, hogy gyönyörű vagyok, és az esküvő nem úgy tűnik, hogy varrni ruhák vásárolt, minden este, de a végén a festés és nem öltözött, a két tört farmer

Emlékszem az esküvő, az érzelmek ezen a napon. Oooo ... ez varázslatos. Hogyan ruha lógott a folyosón várakozó ... mentem ... mentem körülötte, és nem hiszem, hogy most itt lesz viselni!

mi csak 3 hónappal ezelőtt megnősült!))) és egy teljesen más hozzáállás már! A felesége egy feleség!)))

Te hosszú, boldog életet!

mi is emlékszem, hogy írja alá, és azt akarta, hogy menjen haza)))), de nincs in-law ragaszkodott egy esküvő. Ülő rokonoknál átkoztam, minden hiába, de hát, de az ünnepélyes bejegyzés egy szép ruhát, fotó és zapuskaniya galambok rendben van, hogy nem sajnálom