Esküvői jelek és babonák - 2. oldal - szakkönyv a menyasszony

Esküvői jelek és babonák

Esküvői jelek és babonák - 2. oldal - szakkönyv a menyasszony
Miután a döntést, hogy csatlakozzon a házasságkötések, az emberek gyakran aggódni gond „és hogy a házasságuk boldog lesz?” Persze, ők abban a reményben, hogy a legjobb, de attól tartanak, hogy a jelenlegi értelemben vett egységét és a boldogság mehet, a szeretet elhalványul, a családi élet nem fejleszt ...


Legfőképpen, mint a gyakorlat azt mutatja, tapasztalják a menyasszony és az anya a vőlegény és a menyasszony. Hajlamosak vizsgálni minden részletet, hogy megtartsák mindazt, a hagyományok, ügyelve minden jelét. Végtére is, kívánatos lenne, hogy a családi élet fejlődött sikeresen a fiatalok a fiatal mindig mérhetetlenül boldog, mint a nap az esküvő. Ez itt született, és a hit esküvői jelek, és gyakran erőltetett babonák.

Itt fogjuk irányítani a figyelmünket ma ilyen „apróságok” lakodalomban, amelyről úgy vélik, a jövőben az otthoni élet fiatalabb, hogyan fejlődik, mi lesz a kapcsolat a családban, és milyen hosszú ez a házasság?

Tehát jelek és babonák az esküvőn.

1. Jegygyűrűk

- Jegygyűrű mérni nem, hogy bárki előtt vagy az esküvő után.

- Jegygyűrű szükségszerűen sima (klasszikus), de nem elbizakodott, kövekkel, bevágások -, majd az ifjú élet lesz sima.

- Miután a menyasszony vőlegény viselt jegygyűrű, ő vagy lehetetlen, hogy egy üres doboz alól a gyűrű vagy egy lemez, amelyen feküdt. Box is jobb, hogy egy házas barát, vagy egy barát.

- Ha leejti a jegygyűrűjét, mielőtt fel az ujját - ez egy szétválasztás. Ha ez nem történik meg, akkor fűzze gyűrű menet, amely előre meg kell betakarított tanúi, és amely hozza a rossz előjelek, majd tegye a gyűrűn. Menet vége után regisztrációs akkor csak éget, mondván, hogy „a tüzet minden bajomat és bánatát.” Burns szál, aki leesett a gyűrűt.

- Nem lehet az esküvő napján viselni gyűrűt a kezére, kivéve egy esküvő.

- Vesztes jegygyűrű - a válás, különélés.


2. Esküvői ruha

Esküvői jelek és babonák - 2. oldal - szakkönyv a menyasszony


- Fehér menyasszonyi ruha fátyol csak a jogot, hogy viselje a menyasszony szűz. Ellenkező esetben kiválaszt magának egy más színű ruha (bézs, rózsaszín, kék, stb.)

- A vőlegény nem láthatja a menyasszonyt egy esküvői ruha, mielőtt az esküvő napján.

- De a menyasszony az esküvő előtt / regisztráció nem látja magát a tükörben teljes ruhában. Például, akkor nézd meg magad kesztyű nélkül, vagy ruha, de anélkül, hogy a fátyol. Ellenkező esetben - tudatja kicsi, de baj.
Más források szerint: időben viselt esküvői ruha, úgy véljük, hogy férjhez ment, és nézte magát a tükörben, bebetonozta vezető helyét. Tehát Echt valószínűleg soha nem elvenni.

- Azt mondják, hogy a menyasszony ruha kell, mint, nem pedig egy fűző szoknya, különben az élet lenne külön.

- A menyasszonyi ruha legyen páros számú gombok, persze, ha azok rendelkezésre állnak. Fehérnemű menyasszony csak fehér, és a cipő nélkül kell fűzővel.

- Nem lehet viselni gyöngy egy esküvőre. Ez - a menyasszony könnyei.

- Nem tudja viselni az esküvő ékszerek és szüksége van - ékszerek.

- Vásárlás menyasszony ruhát, próbálja leplezni, és a ruha vásárolt szerdán cipő - pénteken.

- Annak megállapítására, hogy a divat esküvői ruha, érdemes feladni túl mély dekoltázs és a csupasz vállak. Mivel a nyitó, bár nem teljesen, a mellkas, a menyasszony elhagyja védtelen előtt whammy zavistnits, amelyek közül sok esküvő.

- Öltöztesd fel a menyasszony nem lehet a ház vagy lakás. Ő átöltözött a házban a szomszédok. A menyasszony nem tudja lefordítani az utca túloldalán, így felöltözve abban a házban, ami ott állt ugyanazon az oldalon, mint a hazai szülei.- Cipő ifjúsági legyen zárt orrukat.

- Régi cipő menyasszony szerencsét hoz a család életében. Pontosan azért, mert akkor ajánlott az esküvő előtt, mint legalább egy nap az új cipő, esküvői előkészületek.

- Jelek javasoljuk, hogy esküvői cipő éppen cipőt, de nem, például a szandál. Ezen túlmenően, közhiedelem szerint, menyasszonyi cipő nélkül csatok - garantálja a tüdő szállítás a jövőben.

- Nem lehet viselni egy esküvői ruha a menyasszony a lábát.

- A menyasszony köze szegélyét a ruha vagy a másik az a szemnek láthatatlan helyre egy pár öltéssel a szemmel verés.

- És a menyasszony és a vőlegény kell kijavítani a ruhákat biztosítótű fejjel lefelé a szemmel verés. Menyasszony ruháját, a vőlegény, ahol boutonniere, de úgy, hogy a csap nem volt látható.

- Azon a napon az esküvő, a szülők meg kell győződnie arról, hogy sem a külföldi vendégek és nem megfelelő ruhát a menyasszony és a vőlegény.

- Nem lehet eladni egy esküvői ruha. Meg kell tárolni egész életemben, hogy a házasság nem oldódik.

- Ha a menyasszony terhes, meg kell menekülni születendő gyermeke széles piros szalag vagy öv, rejtett ruha alatt.

- Ha korábban természetes volt, hogy a vőlegény vette a menyasszony szülei otthon, és most, amikor a fiatal gyakran élnek együtt házasság előtt, szükség van az esküvő előtt egy éjszakát egymástól, és a vőlegény kell még felvenni a menyasszony vagy a szülők, vagy a saját otthonában, ahol az éjszakát töltötte .

- Amikor a vőlegény veszi a menyasszony a szülei házába, semmilyen esetben nem néz vissza.

- A menyasszony és a vőlegény nem fényképezett együtt az esküvő előtt, és az esküvő eltekintve - amit egyébként elválnak.

- Az esküvő előtt a menyasszony kell egy kicsit sírni - a házasság boldog lesz. A legjobb, ha ezek könnyek búcsúzó szavai szülők, nem azért, mert némi átfedés vagy probléma.

- Amikor elhagyja a házat, hogy az esküvő / nyilvántartási kívánatos, hogy a menyasszony a fátylat a szemmel verés. Amikor belép a házba, vagy ünnepségek a templom, a fátyol lehet hajtani, ha szükséges.

- Előestéjén az esküvő a házból reggel tüsszentés valaki a rokonok, a menyasszony boldog lesz a házassága.

- Ha az anyakönyvi hivatal előtt a menyasszony és a vőlegény, hogy settenkedik enni egy csokit két - az élet édes.

- A menyasszony nem szabad megengedni, hogy legyen barátnő előtte a tükörben, hogy ne, hogy visszavonják a kedvenc. Ugyanez vonatkozik a vőlegény - ne hagyja, hogy a másik elé, majd mintha valami történik.

- Senki ne keljen át az úton a menyasszony és a vőlegény séta egy esküvő.

- Ha az anyakönyvvezető vőlegénye megbotlott, akkor nem biztos, hogy a választásuk így szól a pletyka.

Esküvői jelek és babonák - 2. oldal - szakkönyv a menyasszony

4. Miután nősülős / esküvő

- Miután feleségül fiatal nézni a tükörbe - meg kell, hogy szerencsét hoz.

- Elhagyva az esküvő után a menyasszony osztogatnak bírságot, hogy elkerüljék baj családi életükben.

- Az első pohár pezsgőt, a pár osztott a jó szerencsét, majd keresse meg a szilánkok, aki először születni kell. Ha sok nagy fragmentumokat, fiú, ha a kis töredékek - egy lány.

- Ha a sarok szünetek az esküvő napján, a családi élet „béna” lesz.

- A menyasszony nem átlépni a küszöböt egy új haza. A férj mozgassa a kezét. Ezután a fiatal, az új házban lesz egész életemben „kezétől kopás.” A jel nem alkalmazható abban az esetben, és nem kerül sor, ha a fiatalok már együtt élnek a házban, ami jön az esküvő után.

- Amikor a szülők megáldják az ifjú menyasszony és a vőlegény kell állni együtt egy matt (törölköző, hímzett kifejezetten a ceremónia), harmóniában élni a család és egymást.

- Ha a menyasszony az esküvő során megszúrta az ujját, így nem lesz gyakran veszekedés férjével.

- Ha az esküvő nyakkendő öv két üveg pezsgőt, és igya meg és hagyja - a pár van szükség, hogy megünnepeljük a házassági évforduló és a születési az első gyermeke.

5. Egyéb esküvői jelek

- Virágcsokor menyasszonya vőlegény nem elengedni a nap folyamán.
Vészhelyzet esetén adható, hogy tartsa a csokor a menyasszony vagy az anya. Csak a lakodalom, akkor tedd az asztalra előtte, és este meg kell őt a hálószobájába.

- A fiatal, nem kell a pénz, a menyasszony az esküvő napján kell helyezni a megfelelő cipő érme, amelyet azután tárolja a családi örökség.

- Anyu a menyasszony és a vőlegény kell öltözött egyrészes ruhát, és minden esetben - a jelmezek. Ellenkező esetben ez azzal fenyeget, hogy elváljon a fiatalok.

- Újak mindig akadnak össze, úgy, hogy senki el vagy nem közéjük, úgy, hogy a szakszervezet elpusztíthatatlan.

- Esküvői gyertyák menyasszony és a vőlegény kell fújni egyidejűleg - ez egy hosszú életet.

- Dance az esküvői fogadás az ifjú kell csak egy kicsit együtt, és a szülőkkel. A szülők a tánc után a gyerekekkel, hogy újra össze őket, hogy egymással.

- A fátyol és gomblyuk nem hagyhatja. Fata és boutonniere tartani otthon, mint egy családi örökség, és születik a családban egy gyermek, egy fátyol, például kiterjed a baba, amikor ő beteg vagy másnapos ágyában a szemmel verés.

- Eső vagy hó az esküvő napján - szerencsére.

- A vendégek nem feketében egy esküvőre.

- A hígított tanú - a házasság felbontására párok házasságot. Házas tanú - is sajnos. Ha valaki feleségül egy másik tanú, a házasság felbomlásával tanú.

- Kötés szerető házasság előtt semmilyen ruhát - árulás és elválás.

- Mossuk a küszöböt a ház távozása után a menyasszony - a közelgő vissza a menyasszony szülei.

- Annak érdekében, hogy megvédje a fiatal család a rossz ellen, meg kell vásárolni egy kicsit előre az ikon a Szűz Mária (a menyasszony) és Jézus Krisztus (a vőlegény) vagy nyilvántartott lapocka. Az esküvő napján, el kell rejteni ezeket ikonok ruha fiatal és hagyjuk ott, amíg a végén a lakodalomban.

Ne aggódj, ha valami előjel szem elől téveszteni, mert a fő feltétele a boldog házasság - elvenni egy szeretett és szeret benneteket ember.

Ön döntheti el, hogy Ön magad, hisz ezekben a babonák, vagy sem, de ez mindig jobb, hogy kövesse a saját logikája.