Esküvői jelek és babonák házasság

Az esküvő egy fontos és izgalmas esemény az emberek életében. Általános szabály, hogy a fiatalok, akik készülnek a lakodalomban, valamint a szülők mennek keresztül számos alkalommal: „Ne minden jól megy?”, „Vajon lehet boldog házasságban?”, Stb Ebben a tekintetben, akarják, hogy előkészítse és tartsa ünnepségek megfigyelni minden hagyományt, hogy vegye figyelembe a részleteket, különös figyelmet fordítva a meglévő tünetek a fiatal házas élet mérhetetlenül boldog és hosszú. Hiszed vagy nem jelek és babonák esküvő - az oka. Ne feledd, hogy a boldogság a mi kezünkben van, így nem zavarja róla.Esküvői jelek és babonák házasság

Mielőtt, közvetlenül a meglévő esküvői előjelek és babonák, szeretném megjegyezni, hogy az emberek úgy, hogy „ha nem tud semmit a mondás, akkor nem vált valóra.”

És most, sőt, saját esküvői előjelek és babonák kapcsolódó jegygyűrűt.
Belépni kívánó házasság nem adja a jegygyűrűt mérni valaki másnak.
Úgy véljük, hogy a jegygyűrű kell választani sima klasszikus formában, kövek nélkül, vágások az ifjú élet, mint sima.
Miután a menyasszony és a vőlegény kicserélt gyűrűk, egyikük sem vehet egy üres doboz alól a gyűrűt, vagy az ételek, amelyek feküdt. Általános szabály, hogy vesz egy házas barátja a menyasszony vagy a nem házas a vőlegény barátja.
Ha az egyik házastárs csökken a jegygyűrűt a pillanat, hogy tenné azt az ujján - a közelgő szétválasztás. Ahhoz, hogy „baj” ebben az esetben a gyűrűn keresztül kell csökkent menet a menet (amit meg kell előre elkészített szemtanúja), amely vigyázni minden rossz, akkor a gyűrű lehet viselni az ujját. Miután az esküvői szertartás véget ért, a menet el kell égetni, hogy az, aki leesett a gyűrűt, miközben azt mondja a „tüzet minden bajomat és bánatát.”
Az esküvő napján a kezét, kivéve egy jegygyűrű, nem tudja viselni a többi gyűrű.
Elveszti a jegygyűrű tekinthető válás, különélés.

Hiedelmek, babonák kapcsolódó ruha a menyasszony.
Úgy gondoljuk, hogy egy esküvői ruha legyen az egyetlen menyasszony szűz, különben a menyasszony kell választani egy másik színt ruha (rózsaszín, bézs, krém, kék, stb.)
A vőlegény nem látni a menyasszony az ő esküvői ruhában az esküvő előtt.
Úgy véljük, hogy az esküvő előtt a menyasszony nem néz a tükörbe teljes esküvői ruhában, vagy a családi életben vannak kisebb gondok. A menyasszony nézd meg magam a tükörben, például kesztyű nélkül, vagy fátyol nélkül.
Ha a menyasszony viselt esküvői ruha az esküvő előtt, az esküvő nem kerül sor. Azt gondolták: tegye a ruhát - házas.
Esküvői ruha, mint egy eljegyzési gyűrűt, akkor nem ad senkinek intézkedést.
Esküvői ruha kell varrni formájában ruha, nem a fűző szoknya, különben az élet lenne külön.
Anyák ruha a menyasszony és a vőlegény is kell formájában ruhák (de nem a ruha), egyébként előrevetíti a válás fiatalabb.
Ha az esküvői ruha előírja gombok, számuk kell még.
Úgy véljük, hogy a lány fehérnemű az esküvő napján legyen fehér.
Készítmények gyöngyből egy esküvőre nem kell viselni - a menyasszony könnyei.
Ékszer az esküvőt, és nem lehet kopott, cserélje ki őket ékszerek.
Kiválasztása esküvői kiegészítők a menyasszony meg kell próbálnia, hogy vesz egy ruhát és a fátylat szerdán és cipőipar - pénteken.
Kívánatos, hogy a stílus menyasszonyi ruha nélkül volt egy mély nyakkivágással és nyitott váll. Úgy gondoljuk, hogy túl nyitott mellkasi menyasszony maradt védelem nélkül a szemmel verés zavistnits.
A régi esküvői hagyományok, meg kell öltözni a menyasszony házában szomszédok (a lakás vagy ház nem) található, amely az egyik oldalon a szülői ház, felöltözve, mint egy menyasszony nem tudja lefordítani az út túloldalán.
Régi esküvői jelek azt mondják, hogy a menyasszony az esküvői ünnepség kell megvenni zárt cipőt (nem szandálok), anélkül, csipkék, különben nem vár a válás és a szegénység.
Sok szerencsét házas élet vár a menyasszony, ha az esküvő napján lesz rajta a régi cipőt.
Így gyakran ajánlott a napon az esküvő előtt a nap folyamán, hogy viseljen új cipőt vásárolt egy esküvő.
Népszerű hiedelmek is kimondja, hogy a hiánya egy esküvői ruha kötőelemek garantálja a könnyű szállítás a jövőben.
Úgy vélik, a rossz szerencse, ha a menyasszony visel egy esküvői ruha alatt a lábak. Ezért, hogy még mindig megy át a fejemen.
Ahhoz, hogy véd a szemmel verés kell a menyasszony esküvői ruha, hogy egy pár észrevétlen a szemet körülvevő öltés. És ha egy pár öltést közvetlenül az esküvő után, a házasság hosszú lesz és boldog.
Ahhoz, hogy véd a szemmel verés a menyasszony és a vőlegény kell csatolni ruházat biztosítótű fejjel lefelé, hogy a pont, ahol ez lesz látható, vagy rejtett ruházati végéig az esküvő kis ikon a Szűz Mária (a menyasszony) és Jézus Krisztus (a vőlegény) vagy nyilvántartott lapockaterületre .


Azon a napon, az esküvőt, a szülőknek kell gondoskodniuk arról, hogy sem a meghívott vendégek és a kívülállók nem helyes ruhát a menyasszony és a vőlegény.
Esküvői ruha az esküvő után nem lehet eladni, meg kell tárolni az élet, a házasság nem szűnik meg. Ugyanez vonatkozik az esküvői fátyol és boutonnieres. Amikor egy gyermek megszületik, a fátyol, például kiterjed a baba, amikor ő beteg vagy másnapos ágyában a szemmel verés.
Abban az esetben, a terhesség, a menyasszony kell szűrni magzatot széles piros szalag vagy szíj, amely gondosan álcázza a ruha alatt.

Ez a menyasszony kell hozni, hogy az esküvő?
A menyasszony egy esküvőn kell arról, hogy végig valami új, szimbolizálva elején az ő új állapotot (fátyol, ruha, stb), valami régi, mint egy szimbólum a béke és a bölcsesség a jövőben a családi (régi gyűrű, bross és így tovább. d. a lényeg, hogy ez a dolog, a házasság előtti otthon), a téma kapott kölcsön egy boldog család szempontjából a nők, és valami kék jelképezi szeretet, szerénység és a hűség (harisnyakötő ékszer frizura vagy ékszer).

Jelek és babona az esküvő előtt.
Ha a menyasszony és a vőlegény az esküvő előtt, együtt élnek, az este az esküvőt, meg kell tölteni külön-külön. Vedd fel a menyasszony a vőlegény még ki a szülői ház vagy az ő, hol töltötte az éjszakát.
Amikor a vőlegény veszi a menyasszonyt a szülők otthon, ő nem fordulhat vissza.
Balszerencse a menyasszony és a vőlegény, hogy fényképezett együtt az esküvő előtt szét, és azt követően - a elválás.
Ha a menyasszony az esküvő előtt sírni egy kicsit (jobb a szülői búcsúzó szavai), akkor a családi élet boldog lesz.
Hogy megvédje a menyasszony a szemmel verés, mielőtt elmész otthonról kell dobni a fátylat az arcon és az anyakönyvi hivatal hajtható.
Sikeres jele tüsszögés tekinthető sem a rokonok, a menyasszony az esküvő előtt reggel - egy boldog házasság.
Ha a menyasszony és a vőlegény az esküvő előtt Palace besurranó csokoládét enni két, akkor számíthat egy „édes” élet.
A menyasszony nem engedheti meg a barátainak, hogy magam előtt a tükörben, nem növeli a szeretett egy. Ugyanez vonatkozik a vőlegény.
Ügyelni kell arra, hogy a menyasszony és a vőlegény az úton, hogy az anyakönyvvezető senki sem átkelés az úton.
A nemzeti jeleket, ha a menyasszony kioldott a nyilvántartási hivatal ajtók, azt mutatja, hogy nincs bizalom a választás.
Ha az anyakönyvi hivatal, hogy valaki a lábát a vörös szőnyegen együtt a menyasszony és a vőlegény - a gyakran változnak.

Esküvői jelek járó esküvő napján vagy az idő.
Nem szükséges kijelölni esküvő napján a tizenharmadik - rossz ómen.
Úgy véljük, jó ómen, ha a házasságot tervezett időpontjában, délután - a házasság hosszú lesz és sikeres.
Nem szükséges, hogy feleségül májusban ilyen házasságot nem elégedett ( „Május jó emberek nem házasodni”, „aki feleségül májusban fog szenvedni egy évszázada”).
Szerencsétlenség azt ígéri, hogy a párok, akik bejelentették a közelgő házasság végén egynegyede az év, és az esküvő zajlott elején a következő.
Nem lehet brakosochetatsya a szökőév.

Esküvői jelek kapcsolódó esküvő:
Tegye a menyasszonyi esküvői gyertya ég tovább - és élni ebben a világban többé.
Ha a menyasszony esett a zsebkendőjét, az oltár előtt, legenda szerint, a férj meghal, és ő egy özvegy.
Hirtelen kialudt esküvői gyertya ígér nehéz családi élet és a korai halál.
Esküvői gyertyák kell fújni ki mind a menyasszony és a vőlegény, hogy szimbolizálja a hosszú élet együtt.

Jelek a házasságkötés után, vagy esküvő.
Ha a házasság után a pár pillantást a tükörbe egy - lesz jó szerencsét.
Az esküvő után az eljárást, ha elhagyja a menyasszony kell adni arra, hogy elkerüljék a bírságot baj a jövőben a családi élet.
Az első pohár pezsgőt, a pár meg kell bontani a boldogságot. Korábban töredékek nézett ki volt az első, hogy megszületett a fiatal: sok nagy fragmentumokat - egy fiú, a kis töredékek - egy lány.
Azt hitték, hogy ha a nap esküvő a menyasszony sarok szünetek, a családi élet „béna” lesz.
Hagyomány, hogy a férj a felesége viszi át a küszöböt, egy új otthon van a kezedben. Azt hitték, hogy ha az új otthonában az életben lesz „viselt a kezét.” Azonban a jele „nem működik”, ha a fiatal élt ebben a házban, mielőtt a házasság.
Az áldás után a fiatal szülők együtt kell működnie ahhoz, hogy csatlakozzanak egy matt, akkor lesz harmóniában élni a család és egymást.
Úgy vélik, a rossz szerencse, ha a menyasszony az esküvő során megszúrta az ujját - gyakori veszekedések férjével.
Úgy tartják, ha az esküvő vágott szalag két üveg pezsgőt, és hagyja őket, a fiatal feltétlenül megemlékezzenek az esküvő és a születése első gyermek.

Esküvői jelei boldogság.
Esküvői csokor a menyasszony nem elengedni a nap folyamán (vészhelyzet esetén lehetőség van arra, hogy tartsa a menyasszony vagy anya). Közvetlenül a násznép csokor kell tenni az asztalra előtte, és este -, hogy a hálószobába.
Sok szerencsét házasélet várja a fiatalokat, az esküvő napján, ahol az eső vagy hó.
A vőlegény kell átutalni a kezében a menyasszony a hídon egy hosszú és boldog életet együtt.
Alatt esküvők, a pár kell ülni az esküvőn asztalra ugyanazon a padon (nem a székek), úgy, hogy a család barátságos volt, különben a házasság nem fog sikerülni.
Hogy az új család mindig bőven az úton ifjú lezuhanyozott gabona, köles, érmék és cukorka és hozott érmék az esküvő szemüveg menyasszony és a vőlegény tartani otthon, az asztalterítő.
Nem lehet, hogy bárki is álljon a menyasszony és a vőlegény a házasság felbonthatatlan, különben szétesnek.
Újak a családi élet boldog volt, hogy tanúja kell venni nem házas és nem házas, és nem elvált barátok és barátnők. Ha valaki feleségül egy másik tanú, a házasság felbomlásával tanú.
Ahhoz, hogy egy fiatal család barátságos volt, amikor készül az ágy fiatal párnák lefektetni oly módon, hogy a párnák érintkezésbe szakaszok (ahol a gombok vannak varrva).
Nászutasok az asztalnál kell kabátot, haja fel, élni gazdagon.
Annak érdekében, hogy az új család mindig is a jólét, a vőlegény az esküvő napján kell helyezni a megfelelő cipő érme, amelyet azután tárolva, örökség.
A esküvő az ifjú minden táncot kell táncolnak együtt, és egy kicsit a szülők, akik a bál után kell, hogy a fiatalok együtt.

Egyéb esküvői előjelek és babonák.
A meghívott vendégek az esküvőre nem viselnek fekete ruhát.
Úgy tartják, ha a kötött valamit szeretett házasság előtt - a változás és a szétválasztás.
Mosás küszöbön, ahonnan balra a menyasszony azt ígéri, hogy hamarosan visszatér a szüleihez.
Az ifjú a menyegző, a bort nem szabad hagyni a szemüveg - könnyek maradnak.
Ha a menyasszony az esküvő alatt viszketés bal tenyér - a gazdagság, a jobb oldalon - a házban mindig tele a vendégek és a szórakozás.
Úgy ítélik meg egy rossz ómen, hogy megtörje a tükröt az esküvő előtt.
Tudni kell, hogy az esküvő nem szokás, hogy a kések és villák, vagy egy fiatal család él veszekedések.
Ha azonban bemutatott evőeszközök kések és villák kell adni egy érmét ajándékozó.

A hagyomány szerint ...
Előestéjén az esküvő a menyasszony az éjszaka a párna hozza egy tükör.
Az esküvő meghívja páratlan számú vendég.

Minden ember a maga számára maga dönti el, hogy vagy nem követi a Esküvői hagyományok és babonák. Mégis, ha meghívták az esküvőre, nem számít, hogy a fiatal ragaszkodni fog-e vagy sem, meg kell felelniük a hagyomány, hogy nem meghiúsítsa jövő házastársak.