Esküvői jelek hónapra

Esküvői jelek hónapra

esküvői tervezés általában kezdődik kiválasztja a megfelelő időpontban. És itt akaratlanul emlékeztette népi előjelek és szokások kapcsolódó esküvő, és mindenekelőtt - a hagyomány választotta a hónap. „Májusban fáradozás” fogadja csak azok, akik nem hajlandók a babona. De a legtöbb esetben, akkor elkezd emlékezni a jó és a rossz előjelek az esküvőre. Esküvői havi Derítsük ki, amelyben a hónap legjobb, hogy elmondja a hőn áhított „igen, egyetértek.”Milyen gyakran hiedelmek ellentmondásosak. Például azt hitték, hogy a tavaszi esküvőt a pár ígér örök szerelem és vidám az élet. És a jelzéseket hónapig nem vetítheti semmi jó tavaszi esküvő.

Őseink, az úton, hagyományosan előnyben hogy hozzon létre egy új egységet a társadalom alatt az Agrár nyugodt. Például indián nyár és a Carnival gazdag volt zajos és vicces esküvői. Az egyik legsikeresebb házasság ítélték nyaralását közbenjárás Az Istenszülő. Ha beszélünk a jelei a nap, a legkedvezőbb 3,5, 7 és 9 számokat.Jelek az időjárási viszonyok az esküvőn

Bármi legyen is a hónap vagy a nap úgy dönt, előre megjósolni az időjárás nem fog működni. És persze, az emberek vannak speciális jeleket az időjárási viszonyok az esküvőn:

 • eső és hó - a virágzó élet
 • de a vihar vagy zivatar - sajnos;
 • szél - a változékony és szeles boldogságot az élet;
 • hidegben - az elsőszülött lesz erős és egészséges.

A sok lesz az esküvő, vannak azok, amelyek a ruha:

 • mielőtt egy fontos esemény vőlegény nem látják magukat a teljes kép.
  Esküvői jelek hónapra
  Próbálok ruha kopás nélkül, például a kesztyű;
 • Nem próbáljuk meg a ruháján barátnőit, mert nem szeretné, hogy;
 • a változás, hogy kapsz a vásárlás minden tétel az esküvő szekrény, nem költenek egy három hónapos időszak;
 • A ruha maga (és alsónemű) kell lennie élénk színeket. Kerülje kék, piros, zöld, vagy szürke.

Általánosságban elmondható, hogy felismerték, hogy az esküvő - ez egy egész halom különböző fogadja mind a rossz és jó. Figyelni rájuk, de nem lakik - nem minden uchtesh!