Esküvői jelzéseket a menyasszony és a vőlegény, a teljes listát

Esküvői jelzéseket a menyasszony és a vőlegény, a teljes listát

A legfontosabb nap a család rendkívül fontos megszervezni mindent tökéletesen, zökkenőmentesen, fennakadás nélkül! Szerencsére a tapasztalat a korábbi generációk ebben - mi a kezedben. Nagymama és dédanyja észre, elemezte az eseményeket övező esküvő, és aztán azokat jelek. Hiszek bennük, akár nem - magánügy, de a legjobb az összes azonos tudni. Örülök, lesz esküvő napján, hogy meghatározzák, mi tele van a döntés, hogy a családalapításra.Jelek az esküvő előtt

Esküvői jelzéseket a menyasszony és a vőlegény, a teljes listát
Azt hitték, hogy azon a napon, és az éjszaka az esküvő előtt a menyasszony és a vőlegény nem látják egymást. Ugyanakkor, és unatkozni egymással. Ekkor kommunikálnak rokonok vagy közeli barátok.

Fiatal nem volt ajánlatos aludni sokat, és hogy felesége kancsal.

Portrék is adott előestéjén az ünneplés. Azt hitték, hogy miután ez a szétválasztás elkerülhetetlen.

Ha mossa a morzsákat az asztalról viszont a házastárs (feleség), hogy kopasz. Talán ez a tény, és nem megijeszteni a nők, de a férfiak kell gondolni.

Körülbelül egy esküvői ruha

Vannak arra utaló jelek, és a menyasszonyi ruha. Ez minden esetben ez nem szükséges, hogy bemutassák a vőlegény. Let elviselni. Ellenkező esetben az esküvő lehet ideges.

Úgy véljük, hogy a szín a ruha sokat mond. Ez annak a jele, hogy Isten áldását. Nem hiába, hogy varrni egy ruhát készült fehér ruhát. De mit mondanak mások babona színek (vagy lapkák és csipke ruha).

  • Amikor ezüst hosszú ruha lány feleségül. Ez egy rövid távú szövetséget.
  • Red esküvői ruha a menyasszony választhat akaratú különc. Ezért úgy tekinthető, hogy a házasság lesz vitatott (és hogyan egy ilyen feleség?).
  • Kék ruha a menyasszony nem ajánlott. Szenvedély és szeretet olyan egyesülés nem fog késni.
  • Zöld ruhában előrevetíti a szegénység és a sárga mentő (hat év) szétválasztás.
  • Arany ruha választja menyasszony finom intuíció. Ő előre tudja, hogy élete vagyon a nagyon idős korban.
  • A lány, akinek a szeme megáll egy rózsaszín ruhát, arra törekszenek, hogy a szeretet. Érzelmek a házasság lesz örök, ha a menyasszony volt egy rózsaszín ruhát.
  • Brown egyáltalán nem kell félénk menyasszony. Ez annak a jele, a szétválás vagyon. Hát még ha a férje, és nem a sajátja.
  • Fekete esküvői ruha - az özvegynek.

Népszerű hiedelmek az esküvő napján

Jelek az eső az esküvő nagyon jól. Ha az ég könnyezett hirtelen, a házasság erős lesz, boldogan. Fontos, hogy valaki a házban, miután az első be a szertartást (az az egyetlen, ahol fog élni). Kinek láb lépéseit, a kormányzási lenne a családban. Néha a szertartás alatt, mielőtt az ifjú elterjedt a törülközőt. Tehát, a babona vonatkozó küszöb az „mat”. Aki először a lábát, ő a főnök.Balszerencse az esküvő sokkal változatosabb

Esküvői jelzéseket a menyasszony és a vőlegény, a teljes listát
Talán azért, mert minden moloduha fájdalmaitokat kedvezőtlen körülmények viszik. Azonban a menyasszony utasítást róla, hogy senki sem jött a tükör elé. Ha ez megtörtént, akkor elvárható, hogy a férj elvitték (a barátja, hogy ő blokkolta a tükör). Egy másik rossz, ha a fiatal esküvő napján (festés előtt) az ember nem válik. Ez gyakori botrányok, amely meghajtja fel a válást.

Ha a vőlegény a menyasszony néz vissza útja során arra a helyre, a házasság, meg kell várnunk árulásért. Fiatal nem érdemes nézett vissza. Ez szinte egész nap rossz ómen. Ha megad egy „új élet”, semmi nem a régi a visszahívás. Amikor a vőlegény a menyasszony apja házába kerül, akkor meg kell nézni, egyenes. Nézz vissza - jutunk vissza.

Szegény, ha a menyasszony és a vőlegény átlépni a küszöböt, amely át az úton. Ez a veszekedések. Nem találok egy fiatal harmónia mindig vitatkozni, és esküszöm. Ha a menyasszony elhagyta a házat, akkor nem mossa a padlót a nap. Ez a válás, visszatért a fiatal szülők. Vőlegény haját - gyermek születik beteg. A frizura kell vigyázni előtt néhány nappal az ünnep.

Jelek a virágok és esküvői csokor

Esküvői jelzéseket a menyasszony és a vőlegény, a teljes listát
Az ünnepségen a fiatal, hogy egy csomó virágot. Nem mindenki tudja, hogy mit, hogy virágot, mint lehetséges és mit kell elfelejteni egy darabig. Nem tanácsos, hogy a fiatal rózsák és más tüskés növények. Ez egy botrány.

Még a menyasszony nem ajánlott, hogy dobja a saját csokor barátnők. Ő kell, hogy száraz és tárolni. Jelek a menyasszonyi csokor mondják, egyrészt, hogy szükséges feláldozni a koszorúslányok (dob). Tehát az emberek az tudja hinni, hogy ehhez szükség van egy második (nem valódi) csokor. A „saját” áruház fogalmazott - talizmán az otthoni.

Jelek hajadon lányok

Esküvői jelzéseket a menyasszony és a vőlegény, a teljes listát
Amellett, hogy a közismert védjegyek a menyasszonyi csokor az ünnepségen másnak látható egy csomó karaktert, hogy ígérem azonos ünnep. Ezért úgy gondoljuk, hogy ha a kiömlött pezsgőt a ruhát. itt az ideje elkezdeni a felkészülést az esküvőt. Nos, ha egy lány vett részt a keringő forduló srác ül a másik végén az asztalra. Gyönyörű, inspiráló jel. Talán ez az - a herceg?

De ahhoz, hogy belemerül a párja a szomszéd az asztalra egyáltalán kívánatos. Így minden leendő kérője önmagadtól kedvét. Egy másik rossz, hogy egy hely a sarokban az asztalra. Jobb, ha azonnal változtatni ülések, nem az ígéret, hogy te néphitben kakukk a polcon az elkövetkező években.

Egyéb esküvői babonák

Esküvői jelzéseket a menyasszony és a vőlegény, a teljes listát
Érdekes, hogy a tanú az esküvőn kell választani bölcsen. Ideális esetben, ha ezek az emberek nem is tudják, lesz. Ha ezek összeállnak egymással a házassági kapcsolatot szerint legendák, a család nem fog működni. És valóban, hogy tanúja úgy döntött, hogy válassza ki az emberek, akik nem terheli a kötvények. Házas tanú az ünnepségen - rossz ómen.

Az esküvői dátum mondott egy rossz szám - Tizenhárom. Egy napon, hogy egy család nem kívánatos, a boldogság nem lehet látni. Igen, és a hónap óvatosnak kell lenni.

Megteszi az esküvő napján és azt követően a készüléket. Talán ennél is fontosabb, nem fél a véletlen jár, de a szeretet és tisztelet egymással, akkor nincs ok panaszkodni a hibák, és keresse meg az okokat bomlási házasság babonák.