Esküvői jelzéseket a vőlegény

Esküvői jelzéseket a vőlegény
Az emberek sok hiedelmek, babonák. Úgy alakult az évszázadok, és öröklődött nemzedékről nemzedékre. Egy különleges hely van esküvői jelek. Ezek mind jó és rossz. Nagyon gyakran az emberek, akik nem szeretik azt hinni, betartani bizonyos szokások és hagyományok során az esküvő.Ez egy nagy ünnep az élet minden emberi lény, azt akarom, hogy minden megy tökéletesen, és megjeleníti a pozitív hatást gyakorol a későbbi életében. Persze, hogy nagyobb mértékben ezek a jelek kapcsolódnak a menyasszony vagy a friss házasok, mint egész, de megvan a maguk helye és a babona a vőlegény egy esküvőn.

Jelek a menyasszony előre esküvő

Semmilyen körülmények között ne a vőlegény nem láthatja a menyasszonyt az esküvő előtt esküvői ruháját.

Úgy gondoljuk, hogy ha a leendő férj néhány évvel idősebb, mint a hölgy, akkor van egy erős család, amikor fiatalabb - valami szórakoztató.

Ha az esküvő előkészítése a menyasszony részt együtt leendő feleségét, akkor gondoskodó és a családi életet.

Jelei, ha a vőlegény megveszi a jegygyűrűt együtt a kiválasztott, az azt jelenti, hogy a házas élet minden döntést, ők is fognak együtt.

Azt mondják, ha szereted az állatokat a vőlegény egy macska, akkor nagyon ragaszkodó férj, és ha a kutya - egy bhakta.

Jelek a menyasszony az esküvő napján, a boldog házasság

Azt mondják, hogy amikor a vőlegény veszi a nyakába a szülei házat, akkor nem ugyanabban az időben visszafordul - ez azt jelenti, hogy a házasság nem tart sokáig, és ő fogja vissza.

A vőlegény, figyelembe véve a menyasszony szülei házában, meg kell mozgatni, hogy át a kezében a küszöböt, így nem akarta, hogy jöjjön vissza.

Népszerű megjelölés - az esküvőn a menyasszony kell tartani a választott egyet a kezét, nem fog elengedni, hogy - egy erős házasság.

És persze, egy boldog házasság, győzelme után a házasság, a férj köteles felesége a saját közös otthon most kéznél.

Esküvői jel, amely már hagyománnyá vált - az esküvő napján a menyasszony és a vőlegény kell törni a lemezt apró darabokra, és lépésről felettük, ez szerencsét hoz.

Ha a házasság délután, úgy vélik, hogy több boldog és fényes.ifjú élet lesz nagyon édes, ha azok a sunyi előtt egy anyakönyvi hivatal fog enni 1-2 cukorkát.

Abban az időben a szülei áldás a boldog házasság, a menyasszony és a vőlegény kell állni egy matt biztonságos engedélyével.

Ha a vőlegény során egy esküvő az első lábát a szőnyegen, akkor elsősorban a család, és fordítva, ha akkor, hogy a menyasszony, a család feje, ő lesz.

Sok erősítse ómen, hogy fényképezett az esküvő a pár csak együtt lenni, ez fogja megmenteni őket a szakítás.

A végén az esküvőt, a vőlegény gyengéden távolítja el a fogászati ​​harisnyakötő a menyasszony, amely a ruha alatt hátra, és dobja be a tömeg tétlen fiatalok. Úgy gondoljuk, hogy az, aki először fogott a kezét a közeljövőben.

Ha az esküvő után, az első a közös otthon lábát küszöb lábát vőlegény, ez lesz a család feje, és fordítva, ha teszi a feleség - ez lesz a fontosabb.

Bad esküvői megjelöléseket, amelyek fontos tudni, hogy a

Amikor a pár hallotta a harangok a módja annak, hogy az esküvő, ez egy szerencsétlen jel.

Ha az első az út, amely elvezet az esküvő helyét, hirtelen találkozik temetés feltétlenül jobb, mint a másik irányba is.

Nem lehet az esküvőn az ifjú enni ugyanazt étel, ez vezet a folyamatos viszály és a széthúzás a családban nem lesz képes megtalálni a kompromisszumot.

Úgy gondoljuk, hogy ha a menyasszony a visszafizetés előtt jön véletlenül a medencében, a család az élet későbbi szakaszában fog problémái az alkohollal.

Néphit azt mondják, ha a vőlegény az esküvői asztalra használ sok folyadékot és az élelmiszer, a nászéjszakán nem lesz nyugodt, és ő nem volt elég férfi erő, ha édes - szenvedélyes és gyengéd.

Nem tudjuk, útban az anyakönyvi hivatal, és utána valaki keresztezi az út ifjú. Úgy véljük, hogy ez csak akkor történik meg gonosz boszorkány, vagy azok, akik már a gonosz gondolatok vonatkozásában a fiatal.

Úgy véljük, hogy a házasságkötést követően az ifjú kell nézni együtt, egy tükör, közhiedelem szerint ez azt jelenti, hogy fogják hívni, hogy a szerencse és a jólét.

Ha a vőlegény az esküvő után, hogy elvesztette a gyűrűt, azt ígéri nekik a gyors elválasztás és szakítás a házasság.

Ha a küszöb az anyakönyvvezető hivatal vőlegény megbotlik, majd vegye komoly kétségei vannak a helyességét az általa választott.

Akkor nem lesz az esküvőn a vőlegény mögött barátok, azt is látni kell, akkor nem lesz a család feje.

A vőlegény nem néz a menyasszony az esküvői szertartás alatt, azt ígéri, hogy hamarosan megváltozik és kiterjesztése a szeretet.

Babonák ellen, a gonosz szem a vőlegény az esküvő

A vőlegény esküvői nincs rossz szemmel, és nem tesz kárt hozott rá, szükség van a hátsó oldalán zakója akasztani pin fejjel lefelé, akkor megvédje őt a szemmel verés.

A vőlegény az esküvő napján tanácsos, hogy egy érme a megfelelő cipő, azt ígéri a boldog és gazdag család életét. Ezután meg kell védeni a családját, hogy tartsa a relikviát.

Ha a házasság alatt a vőlegény esik a jegygyűrűjét - ez egy rossz ómen. De ebben az esetben van szükség, hogy készítsen egy piros szál és menetes át rajta gyűrű közhiedelemmel, ő fog vigyázni a szegény, hogy is értünk ez alatt.

Hiedelmek, babonák szorosan összefonódik az életünkben. Valaki hisz bennük, és néhány nem. Persze, ott van a fő vágya mindkét fél, a szeretet és a kölcsönös tisztelet. Egy boldog családi élet, amire szükség van egy jó próbálkozás, sok erőfeszítést, de ne felejtsük el, a néphit, mert lehet egy szemernyi igazság.