Esküvői lóháton

Szeretné kap egy gyönyörű fotók garantáltan jó benyomást kelteni a vendégek és sokáig emlékezni fogunk a saját üdülési? Ebben az esetben a lovak kiadó az esküvő lesz a helyes döntés.


Esküvői lóháton

Esküvői lóháton

A kocsi a lovakkal egy esküvőn

Lovas kocsi - egy nagy esküvő közlekedés. Rátérve egy esküvői ügynökség, akkor megtanulják, hogyan kell a rendelést, és mennyibe fog kerülni. Ha közel van lovarda, akkor kitaláljuk, a kérdés a saját, közvetítők nélkül (ami gyakran megbízás adható ki a weboldalon keresztül). Ár a kérdés attól függ, hogy a régióban, ahol laksz, és a lovak számát. Például a moszkvai régióban az első órában a kiadó nyitott hintó, amely fel van húzva egy ló, meg vissza, átlagosan 15 ezer. Dörzsöljük. (Második óra általában 30-50% -kal kevesebb). Két ló - egy harmadik drágább (20 ezer rubel ..), stb

Akkor bérel egy edző, mint egy zárt és egy nyitott kocsi. Télen érdemes rendelni egy esküvői három lovat, hasznosítani a szánkó - vidám ünnepségek garantált!

Azon a tényen alapul, hogy a bérleti díj drága, autóbusz-közlekedés csak a hősök az alkalomra. A megrendelés egy rövid ideig - miután egy látványos séta a pár is vissza a modern és sokkal kényelmesebb a közlekedés.

Fotózás a lovakkal

Esküvői lóhátonAz edző a lovak az esküvőre: Ötletek fotózásra

Azáltal, hogy bérelni csak a lovak (szállítás nélkül) lehet rendezni fotózásra a bankok a folyó vagy tó, egy parkban, vagy bármilyen más szép sarokban. Fontos, hogy jelezze, egy helyen - talán túl messze, és a lovak, hogy képes küldeni (akkor kell módosítani a terveket). Ami a cselekmény, van szívesen improvizáció - akkor fényképezett olyan közel kerüljön a lovakat, és járás közben rájuk. Gyönyörű képek kapunk, amikor a menyasszony és a vőlegény a lovon ülő vagy lovagolni egymástól, de kézen fogva. További szín tulajdonítanak a különböző kiegészítők - látványos köpenyek „régi”, cowboy kalap, és így tovább.

Akár rendelni a lovakat, hogy az esküvő?

Ez a kérdés az, hogy kérje magát előre. Amennyiben Ön nem a lelkes lovas és nem tudom elképzelni, hogy mit lehet várni ezektől az állatoktól, a lovak, a bérlet nem a legjobb ötlet. Először is, még a legbékésebb állatok tudja mutatni az önuralmát teljesen rossz időben. Másodszor, ha azt tervezi, hogy lovagolni, és nem a kocsi, van, hogy az idő, hogy látogassa meg néhány lovasoktatás (az esküvő előtt, hogy ez problémás). Még el fog tartani egy sétakocsikázás, akkor nem kerülheti el incidensek - fiziológiai szükségletek nem törölték, és a ló egyáltalán nem „keresni a legközelebbi bokrok.”

Ha azt tervezi, egy fotózásra lóháton, a menyasszony meg kell vizsgálni stílusú ruha - egy szűk szabású ruha lesz lehetetlen feladat. Ne felejtsük el, hogy az utazás során ropogós fehér ruha bepiszkolódhat.

Van kiadó lovak és a profik. Speciálisan képzett lovak csendesen érzékelik a városi nyüzsgés, nem fél a hangos zajok. Ezekkel a szép és intelligens állatok leírhatatlanul szép felvétel - ez önmagában is egy komoly érv egy közeli ismerős velük. Még a pillanatok közösségben állatok szállít egy csomó pozitív érzelmek.

Akár rendelni a lovakat, hogy az esküvő? Ezt a kérdést meg kell válaszolni magad. Ha azt szeretnénk, hogy kitűnjön a többi, és kap egy felejthetetlen élmény, akkor természetesen, az ötlet nagyon kifizetődő. Ha félsz, hogy rontja az esküvő napján, de szeretné, hogy gondoskodjon a fotózást a ló, csak helyezze át egy másik napra. Gyűjtsd össze a barátok és intézkedik a kollektív indulás kényelmes ruhát. És ne felejtsük el, hogy a kamera!

Amikor a másolás anyagokat a helyszínen tart fenn aktív kapcsolatot a forrás.