Esküvői minimális költséggel 10 tipp

Esküvői minimális költséggel

10 kiadási tételek, ahol pénzt takaríthat meg, ha szervez egy esküvő

Ha van egy esküvő nem kell a városban, válasszon egy kemping, vendégház, elővárosi kávézók - ebben az esetben a költségek jelentősen csökkenthető. Ha Ön vagy vendég valamilyen okból nem fér lehetőség vidéken esküvő, meg kell találnia a költségvetés lehetőséget között kávézók, éttermek vagy étkezők a város. Ebben az esetben a legfontosabb, amit meg kell különös figyelmet fordítottak, - helyiség kicsinek kell lennie. Esküvői magában meglehetősen aktív és időtartama az ünnep. így az a hely legyen elég elvégzésére versenyek, játékok, szervezése szórakoztató és tánc.


Amikor kiválasztunk egy helyszín egy nyaralás emlékezni két egyszerű szabályt: minél közelebb a város központjában - a drágább, kisebb étkezés kerül elő termékeket bérelt létesítmények - olcsóbban. Szem előtt tartva a két posztulátum, lehetséges, hogy változik az ár a bérleti díj és a költségek az asztal egyik vendég. Bizonyos esetekben, amikor a speciális hajthatatlansága rendszergazda a javaslatot, hogy az étel a kínálják a következő lehetőségek közül: bizonyos számú ételeket készítenek étterem (például ételek, vagy főételek), és a többi hozta kész formában. Ugyanez az opció lehet próbálni, és az alkohollal. Ebben az esetben a vendég nem éhezik, és akkor nem marad pénz nélkül.

Esküvői minimális költséggel 10 tipp


Egy személyes beszélgetés, figyeljen ő stílusa a vita a fényképezőgép típusától, valamint az a két legfontosabb összetevője: nem a szakmai felszerelés beszerzése kiváló minőségű képeket nagyon problematikus, szinte lehetetlen, és ha a fotós nem találja meg magától, akkor nem lesz képes természetesen viselkedni a kamera előtt, és minden fényképet, nem számít, mennyire jó minőségű lehet, nem tetszik, ideges boldogtalan feszült arckifejezések és természetellenes testhelyzetben zárva. Válassza ki a képeket, hogy megbízik, és hogy tetszik - a második felében a sikeres képek siker.

Több mint a fele a menyasszony válasszon egy ruhát karika, nem tekintve, hogy ez csak a nagyon fiatal és karcsú lányok, és esküvői divat ment messze.

Esküvői minimális költséggel 10 tipp

Ha viszont az esküvő hagyományok különböző népek, nagyon gyakran a katolikus országokban megtartják anyja ruhát a kedvenc lánya, és ez is egy lehetőség, hogy hogyan lehet a családi hagyomány csomagolja jelentős költségmegtakarítást eredményez. Azonban, ha a tengerentúli esküvői ruhák, valószínűleg arra a drága selyem elemekkel hímzés és csipke ebben a szovjet ruha faux kremplena és csipke a mi anyák és nagymamák, szinte senki megverem.

De ha a kasszából csodával határos módon túlélte a fátylat, vagy egy ruhát Vologda csipke, ezüst brokát vagy fehér bársony és selyem szatén (néhány nagymamák nem kergeti a divat, és követte a finom ízét), ebben az esetben a kezedben lesz egy igazi kincs a bűn visszautasítani. Kézi csipke nem befolyásolja az időt, és a tiszteletére teljesen olyan esküvői ruha, és a ruha ezüst brokát nem szégyellik tűnik egy igazi hercegnő, annál is inkább, a már távoli múlt hagyományait a magyar szövés nem teljesen elveszett, és a szovjet brokát sztrájkok és szépség kép és bonyolítja a mintát, és a magas minőségű anyagok - nehéz selyem.


Ossza meg ezt a linket: