Esküvői népi előjelek vannak jó és rossz értékek

Sokan közülünk a jelek az esküvő nem hiszem, de hallgatni. Ezek olyan szilárdan és diszkréten szőtt életünkben, hogy nem vesszük észre, amikor belép, és kövesse a kis népi babona. És mi segít a problémák elkerülése érdekében a nap folyamán, hogy megszabaduljon a rossz szerencse?Ez az izgalmas nap ...

Nos, ha ma is az egyik legfontosabb nap az életedben, akkor annak sikeres összes jó és készek vagyunk, hogy legyen babonás. Esküvői veszi át az évszázadok során sokat fejlődött, és még egy erős vágy, hogy tartsa be mindet lehetetlen. Képzeld el, a menyasszony vőlegény személyek olvassa újra az izgalomtól a lista átveszi az egész esküvőt, a félelem hiányzik valami? Senki nem akar felesleges szorongást és a kétség. De vannak olyan jelek, az esküvő, melyek nem hordoznak negatív jelentéssel, de csak az esküvő napján, hogy segítsen létrehozni egy jó hangulat, alkotnak gondolatok a jólét, a szerencse és a boldogság az új család.

esküvő jelei

Esküvői népi előjelek vannak jó és rossz értékek

Amikor kiválasztunk egy esküvő időpontját gyakran figyelembe veszik a nemzeti jeleket. Azt túlélte a babona: május játszani az esküvő -, akkor minden élet szenvedni, de a többi hónapban elfelejtette. És ott voltak a tippeket az egész naptári év népi bölcsesség.

F evralskoe házasságot ígér a boldog élet harmóniában férjével.

M figyelmeztetések Ai élve a mai napig.

És Yun ismert, hosszú, boldog házasság.

A entyabrskaya esküvő ígér nyugodt és békés életet.

W tyúk fiatal a házból a menyasszony a vőlegény kell mozgatni, hogy az ajtón a kezét, majd a lábukon nem akar visszamenni. Emiatt a rokonok a menyasszony régi hagyomány azt tanácsolja: Miután a fiatal hagyta el az anyakönyvi hivatal - mossa a padlót.

I f útban az anyakönyvi hivatal lakodalmas menet találkozott egy temetési menet, akkor el kell menni a másik irányba, nem naklichesh baj.

Fter regisztrációs menyasszony és a vőlegény, hogy a vendégek küldik egy utazás emlékezetes helyeken. Az útvonal kívánatos egy látogatás minden forrás, amely a közelében található a város: folyó, tó, tavasz. Ez a hagyomány gyökerei a régi időkben, amikor az esküvői szertartás maga környékén zajlott a vizet. Ezek a napok, ez az utazás egy szimbolikus jelentése: ma már házas, áll egymás mellett az eredetét a családi élet és a víz - ez a minden élet forrása. És ebben az esetben maradt egy ilyen jel: a fiatal feleség jeleként a jövőben a családi jólét kell dobni egy kis pénzt a vízbe, kenyér, sima gyűrűt.

W tyúk a lakodalmas menet érkezik a házhoz, a vendégek, akik nem vettek részt az esküvőn túra, forma között az autó és a tornác a ház és egy folyosó hagyományosan lezuhanyozott ifjú komlóval, búza, rizs és a kis érmék élni fiatal bőségesen.

M olodye szülők meghajoljon, csók esküvő cipó, csipetnyi le egy darabot, a sót és enni. A meglévő elfogadják az, aki kivett egy darab nagyobb lesz a fő család.

W tyúk belépett a házba, akkor is megfigyelhetjük, ősi szokások. Mielőtt az ajtó a fiatal szünet lemez, annak érdekében, hogy vonzza a jó szerencse, és ne a széthúzás. A vőlegény veszi a menyasszony a karját, és átlépi a küszöböt, és a várat, melyet fel a küszöb előtt. A lakat zárva van, és a kulcsot dobott ki az ablakon - az összes szabad egyetlen élet mögött, és előtte a család életében.Az esküvő napján a menyasszony anyja elküldi a lányát néhány örökség. Ez a tétel menyasszony kell tartani magát, hogy van a jólét.

W tyúk a menyasszony és a vőlegény elhagyja a házat, anyós lefedi a legfontosabb lakat, majd zár és kulcs tekercs ellentétes irányban úgy, hogy senki sem volt képes felfedezni a titka a családi boldogság.

D ozhdik az esküvő napján egy nagyon jó jel.

M ONET megállapított során az esküvői szemüveg menyasszony és a vőlegény kell tartani a házat az abroszt - mindig lesz bőven.

P az úton, hogy az esküvő vonat menyasszony és a vőlegény zuhany „eső” köles, hajdina és rizs a családnak volt egy csomó gyermekek kalászkánkénti magvak, valamint édességek vagy pirula, hogy az élet édes virágszirmok vagy konfetti számára hogy az élet a fiatal szép volt és romantikus, és a kis érmék volt a jólét a családban.

H evesta ne legyen egyedül, hogy átlépje a küszöböt egy új haza. A férj vigye át a küszöböt a kezüket.

I f az anyakönyvi hivatal menyasszony megbotlott, akkor nem volt biztos az általuk választott.

M olodye nem kell fényképezett külön az esküvőn - amit egyébként elválnak.

H tekinteni azt legsikeresebb házasságok délután.

H evesta nem engedheti meg barátja lett a tükör elé, és így nem vonják vissza a kedvenc. Ugyanez vonatkozik a vőlegény.

P menyasszony odrugi nem mossa az edényeket, majd, hogy ellentmond a friss házasok.

B A menyasszony feleségül élet rendben volt, ő kell viselni fülbevaló boldog családanya.

A vadebnoe nem vasalható ruha a menyasszony anyja.

D amb mérni a jegygyűrűjét - a szerencsétlen sorsát.

I f megérinti a gyűrűt a menyasszony és a vőlegény egy esküvőn, ez azt jelenti - hamarosan az esküvő lesz a séta.

H egy esküvő nem tud jelen lenni készlet kések és villák, hogy ne veszekedés a családban.

T egy lány, aki elkapja a csokrot dobott a menyasszony a háta mögött, a következő a házasságot.

I f előestéjén az esküvő a menyasszony és a vőlegény, hogy settenkedik enni egy szelet csokoládé, két, akkor az élet édes lesz.

Q Ha nem veszekedni egy házasságot, a fiatal szünet egy tányérra, majd átlépni törmeléket együtt.

H Elzy viselni egy esküvőre szandálok - mezítláb a családi élet lesz.

A veszteség P jegygyűrű - válás vagy elválás.

I f a menyasszony hirtelen elvesztette a kesztyű, vagy eltört egy tükröt az esküvő előtt - rossz ómen.

P árasztani kép házasság előtt - a jele, hogy az elválás.

H evesta nem látni a menyasszony reggel az esküvő napján, különben a házasság nem tart sokáig.

R pezsgős pohár, amikor először férjhez osztva boldogság ivás után.

I f esküvő nyakkendő öv két üveg pezsgőt és inni belőlük, a pár van szükség, hogy megünnepeljék a születésnapját az esküvő és a születése az első gyermeke.

H egy esküvői ruha valami új valami régi valami kölcsönzött.

H Elzy bárki, hogy megpróbálja az ékszerek a menyasszony fejére, így a menyasszony ad neki a boldogságot.

Fter az esküvő, vagy az esküvő a fiatal kell nézni a tükörbe egy - meg kell, hogy szerencsét hoz.

B A házaspár élt gazdagon kell lenniük az asztalnál kabátot, lapozgatott gyapjú.

N elküldése előtt, hogy az anyakönyvvezető menyasszony, azt kívánom, hogy a nővére hamarosan férjhez kell húzza kissé a terítő, amelynek hatálya az asztalra.

I f a vőlegény belépett egy tócsa előtt a menyasszony házához - ő él részeges.

I f reggel tüsszent menyasszony az esküvő előtt, így nem lesz boldog házasságban.

I f a menyasszony az esküvő alatt viszketés bal tenyér, akkor élni fog le, és ha a jobb oldalon - a házban mindig sok vendég és szórakoztató.

H eudachi várja a menyasszony az esküvő napján, amikor meglátja magát a tükörben teljes esküvői ruhában. Ennek elkerülése érdekében, akkor próbáljon meg egy esküvői ruha nélkül részleteket.

I f után az anyakönyvvezető az első ház jön a menyasszony - ő fogja vezetni a család, ha a vőlegény -, hogy neki, hogy a mester.

W tyúk az ifjú, hogy az ágy, egy párna van elhelyezve, hogy a vágások párna ügyek egymással -, hogy tökéletes harmóniában éltek.

I f során az esküvő a menyasszony esett dekoráció - rossz ómen (a férj fog költeni megkeresett pénzt a javítás ékszer vagy újakat vásárolni).

I f a menyasszony megszúrta az ujját az esküvő napján, ezért gyakori veszekedések férjével.

F vagy a boldog házasság a menyasszony az esküvő napján kell sírni.

H eveste és a vőlegény nem lehet kanállal fogyasztanak, így nem lehet elégedetlen, majd egymást.

Útközben sarkán az esküvői asztalra - hét év nem házasodni.

A jelek szükséges, de nem olyan fontos, mint a mi gondolatainkat és cselekedeteinket. Minden ember felelős a boldogságot, a család erejét. És az alapvető bölcsesség egy pár szót: hogyan végzünk az életünkben, így nem fog múlni.

Lásd még: