Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Minden lány a gyermekkori álmok a mesebeli herceg, az elegáns esküvői ruha és a fehér fátyol. esküvőszervezés megbízható szakemberek, de találni egy esküvői ruha egy alak - a legfontosabb feladat a menyasszony, mert a jobb választás a modell lehet, hogy egyedül. A mi korunkban, bemutattunk egy csomó szalonok, ahol széles körű esküvői ruhák, hanem azért, mert sokkal nehezebb rendezni a helyes választás. Az ideális megoldás - ez varrása.Hogyan válasszuk ki az esküvői ruha a szám típusát?

A ruhák kedvezően hangsúlyozzák a méltóságát a figurát, elrejti a hibákat. Ezért először meg kell vizsgálni, annak formáját és megérteni, hogy milyen típusú szervezet ez közel:

Csak miután meghatározó testalkata, amelyhez a szám, nyugodtan folytassa a kiválasztási stílus esküvő ruházat. Minden menyasszony kell, hogy mikor kiválasztják üdülési viselet kell figyelni, hogy a háromdimenziós rács, mert a ruhát egy kisebb méretű, vagy annál több elrontani az általános benyomás a képet. Hála betartását, ruházat hangsúlyozni fogja minden előnyét adatok elrejtése kisebb hibák, vonzza csak csodáló pillantásokat. Amikor kiválasztunk egy esküvői ruha egy ábrát, akkor figyelembe kell venni azt is ezzel a lehetőséggel, mivel a növekedés a lányok:

 1. A menyasszony átlagos magassága ideális esetben nézd stílusok egy mély vágás, magas derék, rövid ujjú, vagy sem. Hozzátéve, hogy ez, valamint a kiegészítők, például hosszú kesztyű, el fogja érni a vizuális növekedés fokozásának.
 2. Ha a lány különböző alacsony telítettség, a kép, hogy a kiválasztott modell kesztyű minimum díszítő elemek.
 3. A nők esetében a normális testalkatú átlagos magasságú nincsenek korlátozások.
 4. Ha a menyasszony magasabb az átlagnál, akkor válasszon egy modellt szerelvény, így hangsúlyozzák a harmónia a formák. Nem minden lány szeret öltözködni a karcsú alakot, így is figyelni, hogy a modell egy nagy derék, puffasztott ujjú, széles öv.
 5. A magas növekedés a menyasszony, amely még egy vékony alkat, hogy elrejtse hibáit és vizuális kép a csípő, dússá, hogy a mellkas, a tökéletes gyönyörű esküvői ruha, fodrokkal, drapériák.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Menyasszony egy alakzat típusa „körte”

Épít egy lány típus „körte” nevezik nagyon nőies, és a férfiak az ő köreiben tekintik a leginkább szexi. A megkülönböztető jegye a keskeny vállak, széles csípő és teljes kiemelkedő arcon, egy közepes méretű mellek, karcsú derék. A tulajdonosok az ilyen formák próbálják kiemelni a vállak és a mellkas. Menyasszony testalkat „körte” kell figyelni, hogy modellek vállnélküli míder, áramló szoknya.

 • Öltöztesd egyenes alakot

Silhouette ilyen típusú is az „olló”, mert a ruhát a menyasszony készült ez a stílus, illeszkedő forma, kedvezően mutat mind a görbék a szervezetben. egyenes alakot modell úgy néz ki az eredeti, de sok szimulációs technikák lehetősége van arra, hogy vég javítani a ruhát. Menyasszony ez a ruha kecses, elegáns és szexi ugyanabban az időben. Ügyeljen arra, hogy a stílus a közvetlen alakot pánt nélküli, természetes anyagból, hangsúlyozva a vonalak a test (selyem, organza és így tovább).

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Esküvői ruha a szám típusú „alma”

Lányok, akik a figura „alma” (teljes lejtős plechaotdayut előnyben semiadherent modellek vágás nélkül vonalak a derék, a térfogata szoknya. A varrás a ruha által használt függőleges varratok, redő, csipke, fény minta a szövet. Nyugodtan válasszon egy stílust mély V -alakú nyakkivágás, magas derék.

Úgy néz ki, nagy dekor a míder és gallérral, és még mindig használja a biztonsági öv, hogy hangsúlyozzák a derekát. Ebben a ruhát fog kinézni sokkal vékonyabb, de vannak általános szabályok:

 • rajz egy esküvői ruha legyen függőleges;
 • több, mint az a mennyiség, hogy kiegészül az aljára,
 • mintegy mini szoknyák és mindenféle fodros, hogy felejtsük el;
 • fonat a derék nem is gondol.

Ha a ruha tökéletesen illeszkedik az ábrán, a menyasszony nem csak érezni, mint egy királynő, hanem ugyanúgy néz ki.

 • Midi ruha egy nagyon teljes szoknya

midi hossza univerzális, így alkalmas minden, nem hangsúlyozzák a szám hibákat és teszi a képet a menyasszony nagyon nőies és csábító. Esküvői ruhák választott ez a stílus menyasszony, aki úgy döntött, hogy kiad egy vintage esküvő. Együtt keskeny felsőrészt és bolyhos szoknya van társítva a 60-as években, amikor a divat nőies volt abszolút. Ez a ruha a menyasszony néz ki, mint egy hősnő egy régi hollywoodi film.

A menyasszony a ruha tánc egész éjjel, és jól érzik magukat, nyugodt, ha a szórakoztató része a programnak egy esküvő tele tánc. Ez a ruha is fejlett, például, a hossza az aszimmetrikus modell nagyon sürgős, úgy néz ki, csodálatos és jó választás egy romantikus nyaraláshoz. Divatos és modern menyasszonyi ruha úgy néz ki, midi a „töredezett” rétegelt szoknya. Úgy néznek ki, elegáns kép a menyasszony tesz egy merész, világos és hatékony.Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Az esküvői ruha a trapéz alakú tükröződik a testhezálló míder, kombinálva a széles szoknya, úgy néz ki, mint a klasszikus társastánc ruha. A fő szabály szabás ilyen öltözékben - a kontrasztot textúra felsőrészt és szoknyát. A ruha lehet a különböző szövetek: tüll, szatén, organza. Felsőrészt díszített gyöngy, csipke vagy hímzés. Annak érdekében, hogy a szoknya extra dús és ragyogását vele készült dob, de gyakran sima marad. ruha hossza eltérő lehet - a padló vagy kicsi.

Fiatal lányok inkább hosszú trapéz modellek. Ez az esküvői ruha alkalmas bármilyen típusú figura, és csipke található a míder, elválasztja vizuálisan a szoknya. Foot szépség hangsúlyozza a mini-style trapéz levegő áramlik a vonat. Lányok alacsony növekedési ilyen kívül kell választani cipő sarka.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Típus szám „téglalap”

A főbb jellemzői ez a szám a következő:

 • alig észrevehető különbség a váll, a derék és a csípő;
 • nincs kanyarban;
 • lapos fenék;
 • szép karcsú lábak.

Ideális választás a menyasszonyok az ilyen típusú figura lóg esküvői ruha, kiegészítve díszítéssel és élénk részletességgel. Ez szerkóval létre további kötet a csípő. Ha ezt a modellt, szükséges, hogy részesítsék előnyben együtt puffasztott ujjú és egyértelműen lemond a közvetlen és a karcsú alakot.

 • Magnificent menyasszonyi ruha-line

Amikor kiválasztunk egy esküvői ruha a jövő menyasszony kell elfelejteni szoknyák, trapéz, feszes az alsó és „barátkozni” a felső és alsó. Az ideális modell egyike lenne a hangsúlyt a derék egy-line, ami finoman kisimítja aránya a felső és az ábra alján. Nos fog kinézni egy mennyasszonyi ruha magas övvonal. Modell felsőrészt a pánt nélküli, áramló szoknya tökéletesen kiegyensúlyozza a finom felső és nehéz alján.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

 • A fűző és bolyhos szoknya

Esküvői ruhák fűző illik karcsú lány, mert vizuálisan, hogy ez a szám több arányos és a teljes segít csökkenteni a derék, hogy elrejtse a ráncokat. Az esküvői ruha kell jól érzik magukat, így ha van kiválasztva figyelembe kell venni az anyag, amelyből készült, hogy van-e benne a kő a míder. Ideális - egy modell, egyenként álló szoknya és fűző.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

„Fordított háromszög”

A főbb jellemzői Az ilyen alakú - széles váll, keskeny csípő, a derék nem expresszálódik, lapos fenék. Ez a fajta a szám az úgynevezett T-alakú, vagy sport, és a fő előnye a hosszú lábak. Amikor kiválasztunk egy ruha készítése szükséges mennyisége a csípő és elterelje a figyelmet a széles váll. Ideális modell A-vonal - ez legyen a lehető legegyszerűbb, szigorú a tetején. Kiválóan fog kinézni, mint egy menyasszony a modell egy mély V-nyak és a trapézizom szoknya.

Esküvői ruha a vágás lesz testhezálló forma, hangsúlyozva minden görbe. Amikor kiválasztunk egy egyenes vágással lehet kísérletezni a vonal hasítás vágja a hátán, ujjak lehet vágni a szoknya. A menyasszony néz csábító, ugyanakkor bátran a ruha nyitott váll, valamint a magas frizura, nyakkivágás. De ebben az esetben van szükség, hogy fordítson nagyobb figyelmet a kiválasztás ékszerek. Fata fountain Organza egy nagy mellett ez esküvői ruha.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Dress a menyasszony alakzat típusa „homokóra”

A fő jellemzője a görbetípust „homokóra” a 3 fő paraméterek - váll, mellkas és a comb, amelyek között közel azonos. De legfőképpen felkeltette a férfiak darázs derék szeretné, hogy hangsúlyozzák a kiválasztott esküvői ruha. A lány a tökéletes test típus A következő stílusok alkalmasak:

 • A-vonal;
 • „Hal” vagy „sellő”;
 • Öltöztesd „tea hosszúságú”;
 • a V-alakú kivágással;
 • A felszerelt keskeny modell.

Mermaid sziluettje egy vonat

Esküvői ruha „Mermaid” alkalmas szinte minden menyasszony. Tulajdonosai karcsú hosszú lába lesz képes kiemelni a szépség köszönhetően egy hosszú vonat. Menyasszony, aki nem dicsekedhet nagy növekedési kell választani egy modellt a szoknya, hogy kezdődik a térd alatt, amíg el nem éri a kívánt vizuális hatás. Lush nyomvonal kedvezően hangsúlyozzák a karcsú derék, és segít létrehozni egy képet a hercegnő.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Keskeny testhezálló ruhában

Ezt a stílust is az úgynevezett „ügy”, és nagyon népszerű a lányok körében a tökéletes alak. Ezt a ruhát ugyanakkor nagyon stílusos és elegáns. Ahhoz, hogy hozza létre a képet teljes és harmonikus, szükséges, hogy minimum kiegészítők. A ruha is nagyon különböző hosszúságú - származó kockázat a hagyományos mini maxi. A fő előnye, ez a stílus, hogy ez ideális a nők, különböző méretekben.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Fényképek Esküvői ruhák típusától alak

Hogy válasszon egy esküvői ruha a szám sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik első pillantásra. Ezért szükséges megközelíteni ezt a kérdést a lehető legnagyobb gondossággal és figyelmet, mert minden menyasszony akar nézni a pihenésre stílusban, divatos és elegáns. Jó ruhadarab, amely megbízhatóan képes elrejteni kisebb hibák számok, hanem vonzza a csodáló pillantásokat. A kiválasztott képek lehetővé teszi, hogy válassza ki a stílust, amely valóban királyi napján az esküvő.

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus

Esküvői ruha a szám, hogyan kell kiválasztani a típus