Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Esküvői szezon javában zajlik. Valaki ünnepélyes pillanatban még, és az egyik fő feladata a felkészülés is, persze, hogy válasszon egy esküvői ruha. Ma, az üzletek kínálnak sok stílus, akkor megtudja, tudva a testalkata. Kínálunk 20 tipp - hogyan válasszuk ki egy esküvői ruha típusától függően az alakot.Kezdeni, hogy melyik az az öt fajta tartozik a szám: az alma (vagy kör), homokóra, fordított háromszög, jobbra (sport), vagy egy háromszög alakú (vagy körte).

Esküvői ruhák nőknek a fajta megfelelő formában számok (sportos)

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Ha van egy karcsú alak minimum kanyarban a stílus Ketrin Middlton, Cameron Diaz és Gvinet Peltrou, nehéz megtalálni a ruhát, hogy nézett volna rossz neked.

A kombináció a szövet vagy hímzés csipke számadatok hangsúlyozzák a jótékony előnyöket.

Silhouette a ruha: A menyasszony egy sport alakja dönthet egy felszerelt sziluett, nem túl nehéz a tetején és alján. Válassza ki a stílusú ruha fodrokkal, kiszélesedő alsó és földig érő. A maximális hangerő a szoknya a sziluettje a ruha a látszatot keltik, egy nagyon vékony derekát.

A legjobb megoldás felső ruha: A tulajdonos a sport adatok meglehetősen széles váll, így nem kell tennie, külön hangsúlyt vonal egyenes vágás, akkor nem eleganciát. Kerek nyakkivágással és a kedvenc V-alakú lesz felhívni a figyelmet a mell vonal vagy görbe karcsú nyakát.

Legjobb dekoráció (befejező): Ahhoz, hogy a látszatot keltik, ívelt formájú válasszon egy ruhát egy míder díszített csipke betétekkel vagy hasonló anyagból a derekát. Bármilyen kombinációja szövet csipke vagy hímzés nyereséges hangsúlyozzák méltóságát a szám, vizuálisan növeli a szükséges alkatrészeket.

Anyag: A menyasszony egy sport alak nyugodtan választhat bármilyen szövetből - a lágy és feszes (sharmez) a nehéz és sűrű. Hajtogatással, részleteket a ruhát, amely hangsúlyozza a bájos görbék és formák jobb puha szövet, hogy kendő is elég, de lehet, s maradjon formában: taft, thai selyem vagy organza.

Esküvői ruhák Női típusú figura „alma” ( „Kör”)

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

A nő a típusú számok „Apple” van egy külön előny - karcsú lábak. Ezen felül, mint általában, az ő vonzó telt mellek, keskeny csípő. Ez a fajta a nők egyre gyarapodik a derék és a felső test, így a derék vonal kevésbé feltűnő. Jól illusztrálja Jennifer Hudson vagy Jolie jellegzetes képviselői az ilyen típusú, csak nagyon „sovány” változatát.

Tól ruhák, hogy hangsúlyozzák a természetes derék, meg kell szüntetni.

Ruha sziluettje: Ha van ilyen forma, válasszon egy könnyű áramló sziluettje gyönyörű csipke vagy tüll betétekkel. Tól ruhák, hogy hangsúlyozzák a természetes derék, meg kell szüntetni, valamint a karcsú alakot, hogy csak felhívni a figyelmet egy megvastagodása a derekát. Stílus alacsony derék is, nem az Ön számára.

A legjobb mód top ruha: Válasszon míder pánt nyitott vágott V-alakú, amelyet hangsúlyozni kecses nyak vagy a kulcscsont vékony vonal.Legjobb dekoráció (befejező): helyesen kiválasztott dekorációval ruhát kell összpontosítani a véleményét fejlett funkciók az alakot - például, hogy hangsúlyozzák a szexi vállát. Tól gyöngysor a dereka meg kell szüntetni, mert vonzza a túl sok figyelmet.

Szövet: a legelőnyösebb az Ön számára - könnyed és légies szövetek - tüll vagy organza, hogy fog folyni a test körül, de semmi esetre sem nem választja vastag szövet, mint a Jacquard vagy túlzottan köré, mint a sűrű selyem szál.

Esküvői ruhák Női típusú figura „homokóra”

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Képernyő csillagok Christina Hendricks és Scarlett Johansson - egy tökéletes példa a „homokóra” számok. Fascinating vonal érzéki mellek és hívogató csípő kombinálva irigylésre méltóan keskeny derekát. Helyezze el a tétet az alakot, amely hangsúlyozza a szexualitás vonalak.

Válassza ki a ruha taft vagy szatén, ami kendő és megtartsák formájukat.

Ruha sziluettje: homokóra alak lehetővé teszi a tulajdonos mutatni egy nagy alakja, miért nem hangsúlyozzák a görbék, akár egy menyasszony! Ma a szexualitás a divat, hogy a lányok az ilyen típusú alakzatok bizalommal. Általában a lányok több gömbölyű, mint a hollywoodi hősnők színminták típusú figura, próbálja meg minimalizálni a hangerőt a combok. választja A-alakú (trapéz) alakot, vagy valami hasonló társastánc ruhák, amelyek hangsúlyozzák a derekát. Csak egyet választhat a ruhák, hogy Ön szeretné kiemelni - mell, derék vagy a csípő.

A legjobb megoldás felső ruha: Bármely hasítás díszítik a szám, különösen akkor, ha felhívjuk a V-nyakú. A nagy lehetőség, amikor az egyik szövet míder elegáns polcok metszi egy második ruhával.

Legjobb dekoráció (befejező) hangsúlyozzák apró derék segítségével öv gyöngyös vagy fodros, amely alatt található. De gyöngysor vagy más dekorációk a csípő vagy a mell meg kell szüntetni.

Szövet: Bride, amely arra törekszik, hogy minimálisra csökkentsék az ívek kell hagynia torzítás vágott köpenyek, valamint a lágy-típusú illeszkedő selyem krepp szövet. Ehelyett úgy dönt, hogy a ruha taft vagy szatén, ami kendő és megtartsák formájukat.

Esküvői ruhák Női típusú alak „fordított háromszög”

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Menyasszony egy ilyen alak van széles váll, és egy kis derék, kis csípő és karcsú lábak - majdnem olyan, mint Catherine Zeta-Jones, egy tipikus képviselője az ilyen típusú. Melyik ruhát választani egy ilyen ünnepélyes alkalomra? Az egyik, hogy kiegyensúlyozza az összes test arányait.

Add fel a meztelen vállak ruha rövid ujjú vagy teljes.

Ruha sziluettje: Húzza alá a derék trim vonalon alakot, válassza az A-alakú (trapéz) alakot, vagy valami, mint egy báli ruhát, amely mérlegeli a teljes szoknya széles vállát. Kerüljük testhezálló ruhák és sziluettek alacsony derék.

A legjobb megoldás felső ruhák: Lovely kivágások vizuálisan csökkenti a váll. Add fel a meztelen vállán a ruha rövid ujjú puffasztott vagy csak erősítik a már széles vállát.

Legjobb dekoráció (befejező): Győződjön meg arról, hogy a ruha nem fejeződik húzza el a figyelmet az övvonal, hogy a mellkasi területen. Bármely dekoráció a nyak területén legjobban kerülni vagy minimalizálni.

Anyag: Maradj távol ruhák illeszkedő szövet, hogy ragaszkodnak a test, akkor jobb, ha választani a teljes szoknya organza, tüll vagy csipke.

Esküvői ruhák nőknek típusú „háromszög” alak ( „körte”)

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Esküvői ruha, hogy milyen típusú 20. ábra Tippek a jó választás

Dzhennifer Lopes és Kelly Clarkson - tipikus birtokosai „háromszög”, de ez az úgynevezett körte alakú. „Háromszög” csábító, különösen az alján, és egy vékony derék és a váll

Hulladékgyűjtő szövetek, amelyek körbeveszik a testet szorosan.

Öltöztesd alakot: kúpos alakot és golyós ruha illik a menyasszony egy ilyen figura. Jobb, ha választani a sziluett, hangsúlyt fektetve a derék, hogy felhívja a szem a legelegánsabb és finom testrészeket. Szűk ruha, vagy hullámos alakot állít felesleges figyelmet a buja csípő.

A legjobb megoldás felső ruha: Vékony vonal felső részében megvannak a maga előnyei, így a menyasszony a szám a „háromszög”, akkor bármelyik opciót top design míder, pánt nélküli csak. Próbáld meg felhívni a figyelmet, hogy a nyak területén.

Legjobb dekoráció (befejező): Peremezés a mellkas és a nyak területén is felhívják a figyelmet, hogy az arc, és a hangsúlyt a derék kihangsúlyozza karcsú hasa. Kerülje hímzés alján a ruha vagy a buja rétegek a szoknya.

Anyag: Vágja ki a szövet, amely átöleli a testet szorosan. Ehelyett válasszon puha és folyó, mint a selyem és a selyem Faille Mikado.