Esküvői (sonnik)

Esküvői (sonnik)
Mi egy álom esküvő? Ellentétben a sztereotípiák, az ókorban a lány az álom nem tartották nagyon jó, az egyik talán még azt mondják, káros - az ősi szlávok úgy vélte, hogy az esküvő volt egy álma a gyengébbik nemre ígér valami szerencsétlenség és a betegség.Azonban nem minden olyan rossz. Az Álomfejtés kapacitásától függ, amelyben látod magad egy álom esküvő.

Lásd magad egy álom, vagy egy séta egy lakodalom jósolja számíthat nagy öröm a közeljövőben.

Szintén lásd magad egy álom tanú vagy a tanú az esküvőn előrevetíti, hogy a személyes élet hamarosan ki kell igazítani.

De ha az álom egy zártkörű esküvő (akár férfi vagy nő), az azt jelenti, hogy az álmodó magánéletéről hamarosan sor nem a legkellemesebb változásokat.

Álmodott esküvő előkészítése azoknak, akik a való életben azt tervezi, hogy feleségül, előrevetíti számos előre esküvői gondokat és tapasztalatokat.

Amikor az álom, hogy az esküvő nem került sor, legyen óvatos az impulzív viselkedés - akkor is okozhat negatív hatásokat.

Késői álmában az esküvőn - anyagi veszteségeket.

Ha egy lány álmodik egy esküvő egy barátja, aki ellopta a vőlegénye, akkor érdemes egy kicsit közelebbről a barátaiknak. Talán köztük van ellenzői.

Álom értelmezése Miller Wedding

A lány, volt egy álom esküvő kedvenc másik nővel nem vetítheti csak üres érzéseit.

Lásd magad egy álom esküvő Dream Miller - jó jel. Tehát, hamarosan meg fogja találni a briliáns kiutat a jelenlegi problémákat.

Az álom az esküvő bárki gyászol öltözék a nők számára azt jelenti, hogy a házasság nem fog sikerülni.Az ellenfél - egy szeretett ember a közeljövőben lehet komoly baj, esetleg egészségre.

Esküvő álom értelmezése Vanga

Saját Esküvői álmodott jósolja közeledik nehéz választás, amely meghatározza során a többi az életét.

Ha álom, mint egy álom járni valaki másnak esküvő, így hamarosan a régi barátok meghívja Önt egy ünnepség, ahol nagy valószínűséggel fordulhatnak elő végzetes ismerősének.

Ha álmodtam, hogy - a vendég az esküvőn, majd álom értelmezése Vanga, ez azt jelenti, hogy hamarosan az egyik legközelebbi barátok és rokonok kérni segítséget. És jobb, ha segít ennek az embernek, mert később meg tudod csinálni, és az ő helyére.

Esküvői Freud álom könyv

Álmodott saját esküvői azt jelenti, hogy valaki a környezet készít, hogy egy nagy és ellentmondásos meglepetés.

Kezeld jobb nyugodt, és próbálja megfejteni a rejtett értelmét. De ha sikerül akkor meg kell látni, elvégre megkóstolni a váratlan meglepetés, az idő fogja megmondani.

Ha az esküvő álmodott egy idegen, akkor számíthat jó hír közvetlenül nem kapcsolódó, de közvetlen kapcsolatban vannak a közeli és kedves, emberek.

Esküvő a móka - nem, nem. Hányszor álmodott egy esküvő - csövek. Mindent az életben naobort álom - Vicces - átlagos jelen fogsz sírni. Itt van az összes oldatot az álmok.

Istennek hála, még mindig a saját esküvői 25 éve még soha nem is álmodott. 3 évvel ezelőtt csak álmodtam, hogy a koszorúslány, hogy valóra vált a 2 hónap, és ott találkoztam a barátommal. hogy valaki más álma esküvő jó =)

kiderül, hogy ha nem igazán megy ki a férj és az álom előtti esküvői felkészítés nem jó. zashib.

sol sajnálom, hogy csalódást okozni, de az igazság az, készül az esküvőre PTS csúnya álom. hányszor nem álom - bizonyos problémák ((

Vajon álmodott képzés, sem az esküvőre, és egy barát. Ez rossz nekem vagy neki? és mi annak a valószínűsége, értékesítését, alvás ??

saját mondjuk az esküvő egy álom látom gyakran. de még soha nem álom nem vált valóra NICHO nem történik, mint rendesen.

Gondolj esküvői álmodott egy esküvő. Semmi ilyesmit! Esküvő - Egy kuterma such'll zavarta.

Legyen a menyasszony valaki más esküvő egy álom, hogy álom már háromszor. Vőlegények minden alkalommal különböző emberek.

hányszor álmodtam egy esküvői szertartás a templomban, az esküvőre. minden jó, aludni jó, semmi rossz volt nem emlékszem.

Nagyon aggódik a közelgő esküvő. Me szinte minden este álmok - esküvő, vagy esküvő. Örülök, vagy riasztott (((Ezek esküvői álmok, hogy hamarosan az esküvőre. Lehet, hogy ez miért net7 Akkor álom?

Álom Miller értelmezése álmodott svadbbu megfelelőbb, mint a Vanga IMHO.