Esküvői terhesség alatt 3

Esküvői terhesség alatt 3
Milyen gyakran, csak most, hogy megvalósítsa a jövőben a szülői, a szerelem, a fiatalok úgy döntenek, hogy legalizálják a kapcsolatukat. Okok, hogy férjhez terhesség alatt is sokat. Home - a lányok vágy, hogy gyermeket neveljenek „egy teljes család.” A felismerés az apaság, braka- regisztráció bizonyítéka az ő felelőssége a férfiak, a megbízhatóság, és persze, a szeretet.Eközben az esküvő terhes menyasszony nem könnyű tesztet. És elméletileg, ha hisznek egymásban, hogy ünnepélyes házasság, amíg a menyasszony terhes. Általában érdemesebb várni. Hagyja, hogy a gyermek fog születni az első, és egy kicsit idősebb. De ha úgy dönt, hogy legalizálja a kapcsolat minden bizonnyal a szülés előtt, akkor jobb, hogy készítsen egy találkozó a lehetséges nehézségeket.

Kiválasztása egy esküvői ruha.

Az alapvető szabály egy terhes menyasszonyt - ruha, válasszon legkorábban két héttel az esküvő előtt. Vásárolja korábbi hasonló „nem vásárolnak”, mert az határozza meg a súlygyarapodás üteme és a növekedés has pontosan megmondja, senki sem tudja, hanem azért, mert azon a napon az esküvő, akkor egyszerűen nem kap.

A második szabály: - A nem derék fűző. Ez nem csak az a kérdés, a szépség, ez a biztonság elve. Esküvői ruha terhes kellően laza, a szervezetnek szüksége van, hogy lélegezni. Ezért választotta a ruhát, figyelni, hogy a szövet, amelyből varrt. A legjobb, ha választani természetes anyagok (len, selyem, pamut, és ezek kombinációi), vagy vegyes (krepp de Chine, patyolat, pamut bársony). Képes-e a szövet át levegő különösen fontos, ha az esküvő a tervek szerint a nyári hónapokban. Pamut bársony és sűrű gyep tökéletes téli esküvő - a menyasszony lesz meleg és kényelmes.

Ami a stílus a ruha kezdeni, hogy döntse el, hogy elrejtse az „érdekes helyzet”, vagy fordítva, úgy érzi, nagyon kényelmes a szerepe a várandós anya, és nem az ellen, hogy nyilvánvaló volt, hogy mások.

Annak érdekében, hogy elrejtse a has (amíg még lehet), akkor a kendő kiemelkedő része a redők, redő, terjedelmes ékszerek, és a szövet kombinációk létrehozására rétegződés hatás stílusú menyasszonyi ruha terhes nők bekéri az utastérben. Leggyakrabban jövőbeli anyukák válasszon A-vonalú ruhák nagy derék vagy vágás.

Ha teljesen biztos az ő „terhes” alakú, válasszon olyan ruhát, ami tetszik. Ez is lehet egy kicsit szűk, de semmi esetre sem, hogy nyomást gyakoroljanak a has (és alatt), akkor is, ha ez csak több a tervezettnél.
Mellesleg, a terhesség alatt a mell jelentős mennyiségi növekedést, és ezért lehetséges, hogy hatékonyan hangsúlyozzák a méltóságát egy ruhát egy nyakkivágással.

Mivel az alsó laminált lehet elég nehéz és kényelmetlen a menyasszony „pozícióban” jó lehetőség - dress tranformer levehető alján. Hosszú gyönyörű buja ruha - a hivatalos része, kényelmes és praktikus mini - a nagyon fesztiválon.

Cipő jövendőbeli anyák

Amikor kiválasztunk egy ruhát, ne feledje, hogy kérkedik minden este, magas sarkú nem könnyű, sőt káros. Ezért meg kell, hogy vegye fel néhány ruhát az esküvő pár cipő (és nem fordítva, mint mindig). Szerencsére a tervezők egyre nagyobb mértékben egyetért azzal, hogy az esküvői cipő ne csak szép, hanem praktikus, kényelmes, és mivel a legújabb trend esküvői divat cipő - balett lakások. Lehetnek fehér, bézs, díszített flitterekkel vagy hímzett gyöngyökkel ... Arról van szó, az ízlése. Ennek legfőbb feltétele az esküvői pár - kis sarok, vagy annak hiánya. Opció - két pár cipőt. Sarok - ünnepélyes regisztráció, balett lakások - a lakoma.Esküvői csokor

Úgy tűnik, hogy mi lehet különösen egy esküvői csokor. Igen, elvileg semmi. Kivéve, hogy a jövőbeli anyukák gyakran érzékenyek a szagokat, különösen a terhesség első harmadában. Ezért erős illatú virágokat, akkor is, ha már szeretett szagukat, jobb elkerülni a készítmény a menyasszony csokor.

esküvői asztalra

Gyakran a terhesség első felében jár lányok kellemetlen megpróbáltatás - mérgezés. Meg kell figyelembe venni, amikor kiválasztják a nyilvántartásba vétel időpontjában (ha rosszul érzi magát reggel transzfer a regisztráció a második felében a nap), valamint a választható menü. Elvégre ez lenne egy nagy kár lenne, ha a használata (vagy akár csak a látvány) a menyasszony lesz néhány hányás élelmiszer. Külön kérdés - az alkohol jelenléte egy esküvőn. Természetesen a legtöbb esetben, még egy esküvő nem nélkülözheti az alkoholtartalmú italok. Akkor, persze, hagyjuk a pezsgőt, és valami erősebb csak a vendégek számára (ahogy valójában történt a hagyományos esküvők). De ha tényleg akarod, akkor a) megvásárlására a fiatal üveg alkoholos bor b) lehetővé tenné egy (!) Pohár pezsgő vagy c) legfeljebb két pohár vörösbor. Csak a bornak a természetes (előnyösen a száraz vagy félig száraz), és a pezsgőt nem sok szénsavas (Brut jobb).

Szórakozás egy esküvőn

Beszéljétek előre a szertartásmester pikáns helyzet menyasszony alatt a versenyt, ő nem teszi az anya-átugrani a tüzet vagy boogie. Általában minden versenyen „sebességgel”, valamint ivás, evés semmit, részvételével a menyasszony el kell kerülni. Arról sem szabad, hogy túl hangos a zene. És biztos, hogy előírják, hogy a pirítós TOASTMASTER száma végződik a „csók!”, - a várandós anya lenne kényelmetlen és kellemetlen felkelni az asztaltól 15 percenként.

Kozmetikai kezelések a menyasszony

A szabványos eljárások: manikűr, pedikűr, fodrász és hajfestés, arckezelés, smink. Mindebből, akkor lehet tenni anélkül, hogy a festék, és perm. És nem árt az ilyen eljárásokban (nem volt semmilyen hatása a magzatra), és hogy a terhesség alatt megváltoztatja a szerkezetét a haj, és még a típusát fejbőrt. És mert a színe is kiderülhet, nem mi van szükség, és a hullám nem lehet egyáltalán. Arc maszkok lehet tenni, de érdemes figyelembe venni, hogy az összetételük nem lehetséges allergéneket, mint a bőr a terhesség alatt a nők nagyon érzékenyek. Végezzen olyan eljárásokat a bőrrel nem kell legkésőbb 4-5 nappal az esküvő. Elvégre, ha nem akarjuk előestéjén az ünneplés borított kiütés? Ha van egy arc jelent meg foltok, akkor a politikát követik világosodó és fehérítő maszk, ismét figyel az időzítés.

Mi mást kell biztosítani?

1. nyughelye a menyasszony. Közben zajos ünneplés lehet az idő, amikor a várandós anya szeretne egy kis időt egyedül lenni, és egy kicsit feküdni. Ezért szükség van egy csendes hely a pihenésre. Ez lehet egy VIP kabin kinyitható egy étteremben, vagy akár egy külön szobában, ha az esküvő zajlik a szálloda éttermében vagy üdülő.
2. Alapok hányinger. Minden várandós anya saját eszközökkel hányinger aromás olaj, egy darab fekete kenyér, menta tea, stb Nem számít, milyen vad ez azt jelenti, hogy nem úgy tűnik, akkor minden bizonnyal magával.
3. nyugtatók. Az esküvő napja van töltve tapasztalatok mindenki számára, de a terhes nők általában nagyon érzékeny és érzelmes. Mert nem lesz semmi baj, ha kap segítséget a természetes nyugtatók, mint a macskagyökér.
4. Esküvői fotózásra ne legyen unalmas - előre figyelmezteti a fotóst, így nem a menyasszony sürgette kéréseket jelentenek. És hagyja, hogy a képeket a legkedvezőbb szögben néhány átmeneti alak hibái nem voltak láthatók.
4. Amikor tervez nászút utazás, vegye figyelembe, hogy
a) repülni repülőgépek csak maximum 27 hetes terhesség;
b) hosszú átkelés repülés fárasztó és veszélyes az anya;
c) egzotikus országokban is jelen sok kellemetlen meglepetés formájában mérgezés vagy betegség (például vakcinák terhes nők nem tenni).

Természetesen lehetetlen előre látni mindent. De próbálja meg a maximális kockázatának csökkentése érdekében a kellemetlen szövődmények, mint ezt az izgalmas eseményt. Lehet, hogy vannak barátaim, akik már átmentek az esküvő „pozícióban”. Megtudhatjuk, milyen kihívásokkal szembesültek, és megpróbál mindent megtenni, lehetséges, hogy magával vigye ez nem történik meg újra. Értékes információk nyerhetők a nők internetes fórumokon megadásával a megfelelő kérdést.

És ne feledjük, hogy ez az esküvő - ünnep nem kettő. Most három. És mivel a legfontosabb dolog - ez nem a menyasszonyi ruha és érdekes program. A legfontosabb dolog - ez a nyugalmat és a biztonságot a baba.

Előkészületek az esküvő: mi nem érdemes megmenteni. Nem ritka, hogy egy helytelen megtakarítás válik az egyik fő oka, hogy az esküvő nem felel meg az elvárásoknak a menyasszony és a vőlegény, vagy nem felel meg, ahogy mi szeretnénk. Ezért szükséges, hogy figyelembe vegye azokat a tételeket esküvői rendezvények, amelyek nem lehet menteni, akkor semmilyen körülmények között sem.

Tippek tapasztalt menyasszony. Bride kép Ebben a cikkben talál tippeket a árnyalatok kiválasztásának menyasszony esküvői ruha, cipő és kiegészítők, valamint az a tény, hogy figyelembe kell venni a haj és smink.

Tippek tapasztalt menyasszony. Bankett után a hivatalos regisztráció, sétálni, és a fő fotózásra jön a fordulat lényege a legfontosabb események minden esküvőre - lakoma. Ebben a cikkben a menyasszony tippeket előkészítése és megtartása, hogy lesz egy emlékezetes fináléban, hogy az esküvői!

Ön keres egy gyönyörű esküvői ruha?