Esküvői terhesség alatt, felkészülés az esküvő, milyen időszakban feleségül

A tervezők esküvői ruhák kötelező jelleggel és a fejlődő gyűjteménye a terhes nők számára. Ez a modell, amely egyszerű vonalak hangsúlyozzák a játékos adatait a megfelelő helyekre.


Esküvői ruha terhes nők számára


A lényeg kiválasztásában az ideális esküvői ruha - barát. Mivel a stílus a Birodalom lenne az ideális megoldás egy terhes menyasszonyt: anyagot gyűjtött az emlők alatti, sima vonalak gyönyörű lépcsőzetes le egy terhes has kényelmes volt.

Szükséges hangsúlyozni a méltóságát vonzza a figyelmet a dekoltázsra. A terhesség alatt a mell növeli pár méretben, mert a bűn nem mutatja a pompa a megfelelő szerelés melltartó.

Ebben az esetben, ha az esküvő zajlik a hideg évszak, akkor vegye fel a ruhát bolero, amely szépen gyöngyözött vagy hímzett. A hozzáillő hófehér téli szőrme köpenyt, egyszer sem jelenik meg a mesék hercegnők.

Ha vásárol egy esküvői ruha terhes?

Mivel a szervezet a terhes hétről hétre változik, hogy megvásárol egy esküvői ruha a legjobb 5-6 nappal a tervezett időpont. Meg kell előre válassza ki a kedvenc modellek, megy a szerelés, és egy héten vásárolni a kiválasztott ruhát. A szerelvény biztos, hogy próbálja ki a különböző pozíciók: ül, áll, séta közben, nézd meg magad a különböző szögekből. Ha nem húz, mozgás kényelmes szoba a növekvő has számosak, magukat ellátni, mint a róla, az azt jelenti, hogy minden rendben van, és az eladó is egyetértenek abban, hogy elhalasztja a vásárlás a ruha.

fehérnemű

Divatirányzatok nem áll még, és annyira csúnya bugyiját és melltartó elmegy. Most a lehetőséget, hogy válasszon egy nagyon szexi fehérnemű a várandós anyákat. Csipke, a különböző modellek és színek, bugyi a pocakját támogatása - mindez széles körben elérhető az üzletekben.


Ugyanez vonatkozik a melltartó.

esküvői cipő

Mivel a terhesség alatt a fáradtság gyorsan lábdagadás kell választani cipő lapos talppal. Most egy csomó divatos cipőt nélkül sarok, ideális terhes nők. Esküvői kíséri magas anyagköltség. Mivel sok menyasszony próbál pénzt takarít meg, és vásárolnak olcsó cipőt, mert rajta akkor azt csak egy nap. De a megtakarítás nem szükséges. Kell, hogy vesz egy jó, szép, és a lábak hálás lesz.

Frizura és kiegészítők terhes menyasszony

Sokkal jobb, hogy tegye meg a haját egy szokatlan szép haját, hogy a nyak laza volt. Ez a frizura tökéletesen kiemelik a ruha, és a menyasszony fog kinézni bájosan.

Nem nagy és egyszerű ékszer fog kinézni a nyak sokkal jobb, mint a hatalmas nyakláncok és medálok. A kép a menyasszony értjük fiatalok, így nagy ékszerek csak elrontani.

Sokan azt sugallják, hogy a nagy kövek és a strassz elvonja a figyelmet a has. De ez nem így van. Terhes has a büszkeség, és a legfontosabb díszítéssel. Csak el kell képzelni, ha az esküvő napján, felébred reggel, a menyasszony marad az izgalom vár leendő férje, a gyerek elaludt békésen a gondolat, anya, gondolom, „anyám feleségül a pápa!” Ez nem a boldogság.

Smink terhes

Mivel a hormonális változások következnek be a nők a terhesség alatt, a bőre is jobban, vagy éppen ellenkezőleg, még rosszabb. Ezért terhesség alatt a bőr szükségszerűen kell aggódnia. Általános szabály, hogy ez lesz zsíros. A bőrt meg kell tisztítani naponta 2-szer, úgyhogy úgy nézett ki, mint a legtöbb esküvő napján a legjobb módon. Nem szabad elfelejteni védelem a nap, különben szembe a probléma súlyosbodása öregségi foltok.

menyasszony smink kell a természetes és egyszerű: szempillaspirál, az arc tónusát, ajakrúzs csillámló részecskék kissé kiemelte ceruzával sarkában a szem - ez valószínűleg az összes.

Hogy milyen távon házasodni?


A középső terhesség a legjobb időszak a házasság. Az első hónapban az érdeklődés helyzet háttérbe szorítják a toxicitás, az utolsó - hívott állandó fáradtság és a súly. Ezért általában a második kifejezés adja a legkielégítőbb nő.

A boldog családi élet és a nagy öröm az anyaság!