Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

Esküvő - a legboldogabb esemény az életében két ember, de előfordul, hogy a házasság végződik tragikusan. Sajnos, már 10 ilyen történetet.

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

2. Esküvő, amelynek során megszegi terasz, azzal az eredménnyel, hogy a pár, és nyolcvan vendég volt a szennyezett víz a tó. Újak Hoffman és Marli Van der Walt együtt nyolcvan vendég, aki jött az esküvő volt a piszkos hideg víz a tó, a szünet után, fából készült terasz, amely ültek. Felháborodva előforduló járókelők lebukott a tóba, hogy segítsen a vendégek, akik között tolószék kötött a menyasszony anyja, menyasszony vosmidesyativosmiletnyaya nagymama és egy fiatal gyerek. Mégis, minden ment viszonylag jól - csak egy ember megsérült az incidens. Esküvői Hoffman és Marli Van der Walt tartottak hegyi park Dreygno Peaks a dél-afrikai tartományban KwaZulu-Natal. Annak ellenére, hogy úszás szennyezett víz, ifjú, Harmincnyolc és harmincnégy Hoffman Marley meg arról, hogy ez az eset nem szoríthatja háttérbe az esküvőt. Amikor mindenki kiszállt a föld, a pár azt követelte, hogy a fotózást folytatják képeket, és a vendégek visszatértek a megszakított esküvői vacsorát.


Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

3. A menyasszony, akit letartóztattak kitéve mell alatt az esküvő. Úgy tartják, hogy az esküvő - ez a legboldogabb nap az életedben, de az egyik menyasszony leszbikus letartóztatták, amiért az esküvőt csupasz mellét. Sharon Hankoks töltött nászéjszakán börtönben, miután összeveszett a kidobó a bárban, amely otthont az esküvőt. A veszekedés, ő kirúgott rá, felfegyverkezve cipő „csap”, és bizonyította az ellenfél csupasz mellkasát. Negyven éves leszbikus Sharon Henkoks kapcsolódik a házasság az ő azonos korú Nikola Khatin. Az esküvői bankett Hankoks ivott nyolc korsó barna sör (több mint 4,5 liter), és párosodott David Jenkins, a kidobó „Chempers” bár Swansea, ahol az ünnepség ünnepélyes események. A kidobóember próbálta ösztönözni a dühöngő királyné rendelni, de a végén azt követelte, hogy a vendégek elhagyta a bárt. Ennek eredményeként, a hölgyek megtámadta kidobó komolyan. Khatin megtámadta őt hátulról, és HANCOX kezdett verte őt a piros bíróság cipő kabluke- „csap”. HANCOX bántalmazással vádolták és ítélték tizenkét hónap próbaidőt, és hatvan órányi nem fizetett kemény munka a társadalom javára. Ezen kívül, meg kell fizetni 100 £ kompenzáció és £ 150 bírság károkért.

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)


6. A vőlegény, aki felgyújtotta a díszterem, mert gyáva. Japán férfi gyanúja miatt őrizetbe gyújtogatás után világít hotel, melyet tartott banketten. Szerencsére senki nem sérült meg a tűz, ami történt kora reggel a szálloda Yamanashiban prefektúra. Tridtsatidevyatiletny Tatsushiko Kawata megy férjhez, bár ő már volt egy felesége. „Azt gondoltam, hogy ha felgyújtják a szálloda, nem kell férjhez”, mondta a japán rendőrség. Kawata és menyasszonya kaptak meghívást az esküvőre több mint nyolcvan vendég. Lehet, hogy könnyű válaszolni „Nem”, és nem az, hogy a tüzet?

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

7. Az esküvő, amely először elvesztette az eszméletét oldalt, majd az anya a menyasszony, és végül az egyik vendég érkezett sms, hogy az apja meghalt. Ez nem egy esküvő, ez valamiféle világvége! Először fordult kék és elkezdett fuldokolni tizennyolc hónapos fiú oldalán. Ő már bevitték a kórházba, mikor közben egy fotózásra elájult semidesyatishestiletnyaya a menyasszony anyja. A csapat mentős, aki elvette a gyereket a kórházban, és elindult vissza a kórházi ágyon egy középkorú hölgy. Néhány perccel később, az egyik vendég kapott egy üzenetet, hogy az apja meghalt. Az esküvői fogadás a pár vágott egy kisfiú fejét, amikor elesett Dish üveg fedelét rajta. Néhány órával később a fejét vágott lányuk. A apogee volt az a tény, hogy amikor az esküvő után fogadás a menyasszony úgy döntött, hogy menjen a kórházba meglátogatni anyós, úgy találta, hogy az autóját vett egy vontatót. De Pol Kassidi és menyasszonya Wilma házasságot Szent Mária templom Melton, még mindig nevetve, és megy az ősszel megy nászútra az Egyesült Államokban.

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

8. A menyasszony, aki dobott egy esküvői csokor, elütötte a gépet. Hagyományos rituális dobott a tömegbe a esküvői csokor fordult tragédia során az esküvő Olaszországban, amikor a csokor volt az oka lezuhanni. Menyasszony és a vőlegény bérelt egy kis repülőgép repülni át a vendégek, és a hagyomány, hogy dobja őket a menyasszonyi csokor. Virág azonban nem voltak a repülőgépen motort, emiatt lángra, és felrobbant. A gép lezuhant a hotel épületében. Az egyik utas a repülőgép súlyosan megsérült. De több mint ötven ember volt az épület a szálloda volt biztonságos és stabil, valamint egy pilóta. Isidoro Pensieri, egy menyasszony, aki dobta a csokrot, szenvedett többszörös törések és vitték kórházba Pisa.

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

9. Esküvői limuzin, hogy ellopták során az esküvői szertartás. Esküvői limuzin ellopták során egy esküvő Massachusettsben. Ő állt a templom, ahol az esküvőt tartottak. Hat vőfély menyasszony, várakoznak, hogy belépjen a templomba, kiugrott a kocsiból, amikor a tolvaj egy kalapáccsal betörte az üveget az autóban, és elkezdte fenyegetni a vezető. Az elegáns ruhák és virágok, betörtek a templomba, és részt vett az ünnepségen. Menyasszony az incidens megtanulták csak az esküvő után került sor. Kicserélve ünnepélyes fogadalmat, az ifjú Jillian Sherlock és Nikhil Pereira elhagyta a templomot - és megállapította, hogy az épület körül a rendőrség. Az esküvői bankett pár hoztak egy másik limuzin. A vezető egy lopott autót, amelyet később elhagyott templom közelében volt, nem sérült meg a támadásban.

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

10. Esküvő a cowboy a lelket, melyet megszakított nagyon is valóságos rendőrség. A látogatók, felfegyverkezve játék fegyver során az egyik fél egy cowboy szellemében kapott egy szörnyű sokk, amikor a párt szakított igazi fegyveres rendőrség. Roy és Val Worthington Castle Donington Leicestershire, aki ünnepelte házassági évforduló családjával és barátaival a helyi kocsmában kellett megszakítani nyaralását, amikor az épület fegyveres rendőrség megrohamozta a kutyát, és landolt közelében egy rendőrségi helikopter. Az egyik, a helyiek rohant hívja a rendőrséget, ha látta, hogy egy férfi kívül, aki elindult a kocsmába egy fegyvert. A fegyver egy játék, és a vendég megy a buli alkalmával az ezüst esküvői Roy és Val Worthington. A rendőrség azonban próbálják igazolni tetteit. A képviselő a biztonsági erők a következőket mondta: „Egy rendőrségi helikopter volt a közelben. Nem ellen a résztvevők a párt nem fogadta el. "

Esküvők, hogy tragikus véget ért (11 fotók, videók)

Mint a bejegyzést? Support Chips, kattintson ide: