Estelle hajszín paletta

Estelle hajszín paletta
Válogatás a színezőanyagok - a foglalkoztatás nagyon felelős. Végtére is, a döntések függ a minősége a szín és a feltétele a haj.

Között a hatalmas különböző színek kiosztott tartós Estelle - hajszín, a paletta, - büszkeség és egy névjegykártyát a márka.festék termelést végzik a modern berendezések és technológiák. A cég folyamatosan figyeli az állapotát a termékek, amelyek kapcsán, mielőtt a fogyasztókhoz, átadja speciális tesztelés. Fokozott felelősség kifejezett festékek, a tartósság, a színtelítettséget egységességét lerakódását.

Attól függően, hogy a hatálya alá használatra, minden termék két csoportba sorolhatjuk:

  • profi. Ezt alkalmazzák a szalonok és a szakboltokban, használatán alapuló elvének egyéni megközelítés, hogy a kiválasztott szín, amely az eredeti színét, hajszerkezet;
  • szakszerűtlen. Ez szabadon hozzáférhető, könnyen alkalmazható. Színezésére, egyszerűen keverjük már a festék és a csomagolás-oxidot tartalmaz. Bemutatta paletta Celebrity sorozat, Szerelem Intenzív, csak szín, Solo Ton és mások.

Fényképek festék palettát szőr „Estel” tele van a különböző árnyalatai, az összes ami közelebb van 400. Amellett, hogy mindenféle színváltozatban, Estelle paletta (hajfesték) különbözik a hatalmas választék színezés szürke haj, ami a legjobb az összes létező analógok.

Beküldte Estelle, hajfesték, paletta:

De Luxe. Ez 140 szín, ami nem csak válassza ki a megfelelő színt, hanem az, hogy a haj selymes, mivel a szerkezet számos olyan tápanyagot tartalmaz, beleértve vitamin komplex.

Estelle hajszín paletta
Estelle hajszín paletta


Estelle hajszín paletta

Hogy elbúcsúzzon az unatkozó szín a zárak, nem kell, hogy maga ijesztő technológia alkalmazása, mert ez a festék könnyen alkalmazható, és igen nagy gazdaságosan.

Estelle hajszín paletta
Estelle hajszín paletta
Estelle hajszín paletta

Kézmozdulat - és akkor lehet alakítani egy ártatlan gyöngyház szőke, lesz egy igazi vörös fenevad vagy képét boríték világos szürke köd, sötét-világos barna színű - sok variáció;

Estelle hajszín paletta

DeLuxe Silver - a mentőkötél tulajdonosai szürke haj, mert ez biztosítja a 100% -os eredményt festés hasonló oldalakon. Az így kapott minta változatlan marad, és azok villódzó telített színárnyalat. Ebben a haj fog keresni nem csak a „színes”, hanem a gondozott;

Ez a sorozat célja, hogy ne csak színt a kívánt színben, hanem a kozmetikai hasonlóság ülésén szál hajápolási termékek. Erre a célra, a tinta készítmény egy vitamin-komplex, és a természetes olajok, amelyek redukáló és feszesítő hatás.

A kapott szín különböző tisztaságú és a minta stabilitását, ami lehetővé különböző variáció árnyalatú szőke (homokos édes-mézes), világosbarna (réz és az arany a haj), a támogatási intenzitás a sötét és világos művészi képek (vörösből lila);

Anti Sárga Effect - árnyalat balzsamok megelőzésére sárguló fárasztó - gyakori vendég tisztázása hajszín szőke. Ezen túlmenően, a haj kap táplálékot belülről, mert a festék táplálja a fejbőrt, így a szál lesz meg az egészséges és selymes.

A paletta árnyalatai Celebrity ad a haj fényét, táplálja a fejbőrt, mivel ez áll a avokádó olaj és olíva kivonat.

Palette egyetlen szín gazdag választéka különböző árnyalatú réz, vörös és a csokoládé. Meg van egy eredeti összetétele tartalmazó UV-szűrőt és a B5-vitamin. Nem hagyják, hogy éget, hogy árnyalatok, vigyázni egészséges haj szerkezetét.

Solo Ton tartalmaz egy sor színezés balzsamok széles színtartomány azok számára, akik keresve az utat, és így nem áll készen kötődjenek egy szín sokáig.

Tisztelt látogató az oldalon „Pro-szőr”, itt van árnyalatú festék paletta Estel, valóság értékek közvetlenül befolyásolja a beállításokat a számítógép.