Euphorbium kompozitum az orrpolip gyermekeknél

A gyerek panaszkodik halláskárosodás nehézség orrlégzés? Ez - a fő tünetei a gyulladás a garat mandula. Az orvosok gyakran azt sugallják, hogy megoldja a problémát segítségével műtét. De ha nem engedik átmenetet előrehaladott stádiumban a betegség és a kezelés megkezdése időben, amit tehetünk a konzervatív módszerekkel. Spray „Euphorbium kompozitum” előírt orrpolip enyhíti a gyulladást és enyhíti a beteg állapota.Hatékony homeopátiás

„Euphorbium kompozitum” által termelt német gyógyászati ​​Heel formájában spray, cseppek és injektálható oldat. Ez magában foglalja a komponenseket az ásványi és növényi eredetű:

 1. Euphorbia resinifera (Euphorbium). Jótékony hatással van a melléküreg-gyulladás és gyulladásos betegségek, a torok, ez segít, hogy javítsa a beteg állapotától egy ödéma a középfül és Ozen.
 2. Pulsatilla pratensis (Pulsatilla). Ez erősíti az immunrendszert, hogy hatékonyan megbirkózni a hurutos betegségek a felső légutakban.
 3. Luffa hashajtó (Luffa Operkulyata). Megszünteti senny nátha nátha.
 4. Gidrargium biyodatum (Merkurius Biyodatus). Ez küzd gennyes gyulladás a mandulák és a nyálkahártyákat.
 5. Gepar sulfuris kalkareum. Ez enyhíti a krónikus gennyes folyamatokra a középfül.
 6. Nyálkahártya-gyulladás nazalis suis. Hatékonyan küzd polipok és rendellenességei orrmelléküregek.
 7. Argentum nitrikum. Megszünteti pharyngitis, középfülgyulladás, krónikus betegségek az orrnyálkahártya.
 8. Az orrmelléküreg-gyulladás - Nozóda. Segít arcüreggyulladás, bármilyen természetű.

Továbbá, „Euphorbium” tartalmaz segédanyagokat, fiziológiás sóoldat és a tisztított víz. A terápiás hatás már megmutatkozik a harmadik - negyedik nap alkalmazás.

Mivel a gyógyszer működik?

A gyógyszert csak az orvos által előírt.

Az akció a homeopátiás gyógyszereket, hogy az emberi test behatolnak kis dózisú kiváltó anyagok bizonyos betegségek. Ennek eredményeként, a beteg immunitást e betegségek. Ezért „Euphorbium” is használható, mint egy megelőző intézkedés. Agent antimikrobás tulajdonságokat, és megkönnyíti a légzést.

A gyógyszert használják orrpolip gyermekeknél csak 4 év után a spray formájában. Egyéb megjelölések felíró közül

 • fülfertőzések;
 • orrmelléküreg-gyulladás;
 • orrmelléküreg-gyulladás;
 • frontális orrmelléküreg-gyulladás;
 • megfázás
 • krónikus gyulladásos folyamatok.


Amikor orrpolip gyógyszer hatékonyan megszünteti tünetek:

 • nyálkahártya ödéma;
 • gyulladás az orrmelléküregek;
 • szárazra pároljuk, és égő érzés az orrüregben;
 • gyulladás a fül csatornák.

Antibiotikumok adagoljuk gyulladásos folyamatokat a szervezetben, káros hatással bélflóra és csökkenti immunitást. Ezért használatuk nem mindig megfelelő, különösen a gyermekgyógyászatban. Homeopátiás szerek igen népszerűvé váltak, mivel a természetes összetételét, enyhe hatást és nincs negatív hatása van a szervezetben.

Hogyan kell használni az eszközt?

„Euphorbium Compositumban” felírt gyermekeknek 4 éves korig a spray formájában. A gyógyszer a befecskendezés az orrüregbe egy 3 - 5 alkalommal egy nap. „Euphorbium” fejt ki gyulladáscsökkentő hatást orrpolip, javítja a metabolikus folyamatok, fokozza a helyi immunitás. Means lerövidíti a gyógyulási folyamatot, elősegíti a a betegség lefolyását. Vélemények szerint a gyógyszer használatát megelőző intézkedésként az őszi és téli jelentősen csökkenti a SARS, akut légúti fertőzések és az influenza.

A kezelés sikerét függ a helyes adagolás azt jelenti:

 1. Amíg a kor hat ajánlott előállítani egy-egy injekció minden egyes csatorna az orrüreg, hogy 4-szer naponta.
 2. Gyermekek hat év alatt felírt gyógyszert ugyanabban a dózisban, mint a felnőttek, két injekciót akár 6-szor naponta.

Jelentős előnye a gyógyszert, hogy „Euphorbium” nem okoz függőséget. A kúra kell több, mint öt nap. Felhasználás előtt az akkor meg kell kapnia a kezelőorvos.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Ellenjavallata a „Euphorbium Compositumban” gyógyszer csak sajátossága alkotóeleme. Különösen figyelmes hogy ezen a ponton az alkalmazás a forrásokat annak érdekében, hogy enyhítse a tüneteket, az allergiás reakció, mint okozhat az ellenkező hatást.

Kábítószer-túladagolás és az egyéni érzékenységtől összetevőinek okozhat a következő mellékhatások:

 • égő;
 • viszketés az orr csatornák;
 • erősítése a szétválasztása nyálka;
 • hörgőgörcs támadásokat.

Úgy véljük, hogy a gyógyszer is használható csecsemőkor, hanem azért, mert az elégtelen klinikai vizsgálatok száma még mindig nem ajánlott kinevezése gyermek 4 éves. „Euphorbium” tartalmaz jódot, így is kell venni óvatosan annak használata a pajzsmirigy betegségek.

Melyik a jobb az orrpolip - homeopátia, vagy műtét?

Megkülönböztetni mindhárom fokú kibővített orrpolip. Amikor fut a gyulladásos folyamat műtét nélkül nem tudja megtenni, mint a krónikus fertőzés forrását el kell távolítani. Különösen orrpolip jelentősen akadályozná a gyermek légzése. Kis beteg szenved hiánya miatt az oxigén. Ez hatással van a mentális és fizikai fejlődését nem a legjobb módja.

De a műtét ellenfél stressz - eltávolítjuk a gyulladt a garat mandula hatására a szervezet meg van fosztva az első szintű védelmet. Miután az összes, a test megtartja a baktériumok, amelyek belépnek keresztül az orrüregben, és megakadályozzák a további behatolását a szervezetbe. Az eredmény jelentősen csökkent immunitás.

A döntés a kezelési módszer a orrpolip kellene gyermekorvos. „Euphorbium Compositumban” lehet kombinálni mind homeopátiás készítmények és egyéb gyógyszerek. Porlasztó nagyban megkönnyíti a beteg állapotát, és elősegíti a gyors helyreállítást.