Ez pillangók enni otthon

Ez pillangók enni otthon

Az ilyen termékeket tartalmaznak sok vizet és a cukrot. sokan nem gondolkodnak a mindennapi életben, amit lepkék enni. Lepkék etetés a nap folyamán a szürkületben aktívabb, repül el a vályú, még nem igazán kezdődik a lakomára.Egységes méz megsavanyodik, így a megoldás meg kell változtatni, legalább naponta egyszer. Nem engedhetjük őket besavanyodott szivaccsal meg kell változtatni, legalább kétszer egy kopogás. Beltéri pillangó nem igényel speciális ellátást.

A vályú található egy jól megvilágított terület, amely kényelmes a megközelítés egy pillangó. Habár sosem volt képes, hogy hogyan táplálkoznak.

Otthon, a leginkább tápláló egy tál víz, híg mézzel. Ezért jó lenne tudni, hogy mi az étkezési szokások fényes szépség - pillangó.

Valószínű, hogy leszállni a ablak a szoba. Ha a tartalom a pillangók az otthoni felkészítse őket keveréke A méz és víz. Ez lehet azonos arányban hígított gyümölcs bébiétel, mint a barack, vagy barack, körte pürét és a víz.Hogyan kell etetni, és tartsa a lepkék?

Ragadós lepkék nem leragadt, ajánlott, hogy fektessenek be a kapacitás egy darab habszivacs. Ez lehet nektárból méz (1 rész) és a forró vizet (10 rész).

Puha, barna húsát elrontott banán, alma, narancs, sötét a vágott test görögdinnye kell venni, hogy amennyire csak lehetséges, a bőr élek és ott felhalmozódnak rovarűzők a permetezett gyümölcsöt az érés során.

Sok lepkék gyakran iszik virág nektárját, tele alapvető tápanyagok és a cukor, amelyek szükségesek a vitalitás és az azonnali energiát. Azonban, a virágok, nektár, amely megfelel bizonyos lepkék, néha találni, és nagyon nehéz nőnek.

Ez több jellemző pillangó Nymphalidae. Hogyan törődik egy pillangó?

Marad a hernyó szakaszában a pillangó, hogy egyenek több teljes tápanyagot. Trópusi lepkék szeretnek túlérett gyümölcsök, mint a banán. Ready nektár öntjük egy kis tartályba, így a fedelet a műanyag palack.

Madárürülék és trágya - a legjobb megoldás az élelmiszer-sok pillangót.

Emellett a nátrium, amely tartalmazza a verejték és sók elfogadható lepkék. Azok, akik a takarmány kezelheti etetés naponta egyszer. Ha a pillangó éhes akkor telepíteni az ormány és eszik.

Egy időben meg kell főzni egy adag az élelmiszer, hogy eszik pillangó, hogy nem engednek erjedni. Mesterséges etetés a lepkék elég valósítható meg. Elég gyakran, lepkék használja fanedvek, mely tápanyagokat.