Ezer tipp - hogyan kell tartani a hazai békák és varangyok

Tartalmaznak békák terráriumok a magas páratartalom és aquaterrarium felszerelt kifejezetten azok tartalmát. Úgy kell lennie ahhoz, virsli, darabokra a kéreg és a kövek szolgálnak menedékül varangyok, mert a nappali órákban, hogy a varangy nem lehetséges, hogy nem megy ki rejtőzik. tartalom hőmérséklete legyen 18-20 fok. Takarmány a békák a terráriumban futnia kell élő rovarok, békák eszik egyetlen mozgó rovarok és gerinctelen. A takarmány békák alkalmas csótányok, bloodworms, csigák, legyek és a földigiliszták. A nap a béka legyen 3-4 gramm élelmiszer.A bőr békák meglehetősen göröngyös miatt több méregmirigyek, a legnagyobb mirigy található a szemek mögött. Ezek a mirigyek a legveszélyesebb, akkor kiadja a mérgező titok, hogy a távolság egy méter. Ha veszel egy varangy a kezedben váltott mirigy található, a test és a lábak, akkor úgy érzi, ez a közeg, hogy van egy kellemetlen szagú és keserű ízű. A régi időkben úgy gondolták, hogy a szemölcsök a kézen csak megjelent a titkos izolált varangy.Az akváriumban a békákkal kell állandóan változtatni a vizet, vagy telepíteni szűrők, békák titkos sok szerves anyag és a víz hamar sáros, piszkos. Kompresszorok lehet hagyni, mivel a békák lélegezni, így a víz a szigeteken. Top ki kell terjednie az akvárium üveg vagy rúd, békák könnyen ugrik ki belőle.

Ha van egy pár békák tudnak utódokat, peterakás. Az akvárium karmos béka megfigyelhetjük őz polcrendszer évente 3-4 alkalommal. Tojásokból ebihalak ott, majd miután mintegy két hónapon őket, akkor fejlődött békák. Ebihalak és békák takarmány haleledel. Frog egy akváriumban élhet akár 15 évig.

Sok faj a békák, de köztük van, és nagyon veszélyes. Ez Bombina és spadefoot. Van jobb, ha nem rendelkezik az otthonában. Békák importált amerikai több mérgező és veszélyes. A méreg által kiválasztott varangyok és békák súlyos mérgezést emberekben nem okoz, de egyre a nyálkahártyákat vezethet gyulladás, bőrpír és irritáció. bőr kell alaposan átöblítjük vízzel azonnal való érintkezés után méreg.

Békák általában zöld, szürke és fehér, egy sárga hasú, de a színe nem lehet. Vigyázz színes békák Kínából származik, egy mesterségesen színezett békák.

lásd még