Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Emlékezz a gyermekkor. Emlékezz, hogyan játszott a felnőtt élet, amit feltétlenül meg kellett saját háza? Tegyük fel, hogy valójában csak egy kis helyet az asztal alatt, elfüggönyözött az egész világ a régi fátyol. Úgy tűnik, hogy ez az egész történt, így az utóbbi időben. És hány év telt el azóta! Most már van saját gyermekei, akik szintén álmodik az egyéni apró sarokban. Legyen ez egy kellemes előkészíti a számukra egy fából gyermekek háza saját kezűleg. Próbáld meg ezt a közös munkát. Végtére is, a közös ügyek és érdekek, és segít összehozni a párbeszéd.Opció # 1 - a ház a kisgyermekek

A ház, amely fogunk építeni, kell, hogy rendkívül egyszerű. Ez fontos. Legyen szép kívül és belül is lehetséges, ha mutatni képzelet, hogy a munka nem csak a kezével, hanem a fejét. Röviden, a gyermek, és van egy első közös munkája. A gyerek tényleg lesz egy nagy próba a felnőtt életre.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

A gyerekek szeretnek játszani a felnőttkort. Erre a célra, csak meg kell, hogy saját helyet, ami akkor felszerelni az ízlése, hogy rendezze a saját játékok

Határozza meg, hogy szükség van anyagok

Ha a gyermek 2-6 éves, a nagy házban nem volt szüksége. Meg kell építeni egy épület szerény méretű, amelynek az alapja a tér 1,7h1,7 méter és 2,5 méter magas.

Need for anyagok a következők:

  • Forgácslemez 2h1,7 m - 4 lap;
  • A falak és a tető gerendák 13 igényeit a hossza 2,5 méter és 2,5 × 2,5 cm keresztmetszetű. A 13, csak 8 és bár meg kell élesíteni egyik vége;
  • A padló támogatja veszi a táblák 8 és 35 cm hosszú szakasza 2,5 × 2,5 cm;
  • Hogy lezárjuk a padlón a vízszintes táblák 4 szükséges hossza 2 méter, 15H5, lásd;
  • Padlózat táblák (13 db) 2 méter hosszúságú és keresztmetszetű 15H5 cm;
  • mi rétegelt lemez és bármilyen tetőfedő anyag, hogy fedezze a tető;
  • Szükséges fogyóanyagok csavarok, fém sarkok, festék és ecset.

Mindez kell készíteni, mielőtt elkezdi, hogy van kéznél. Hagyja, hogy a baba a gyerekkori megtanulja dolgozni és jól szervezett.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Építési anyagok a kis gyermekek háza kell készíteni, mielőtt építése. Ne a rajz nem szükséges: ez nagyon egyszerű és könnyű építési

Válassza ki, és jelölje ki a helyet, ami a jelen

Igen, a gyerek akar egy terület játékokat, de teljesen elveszíti szem elől a korban egyszerűen veszélyes. Soha nem lehet tudni, mi történik a babával? Ezért, hogy építsenek egy gyermek játszóház az országban szükség van egy ilyen helyen, hogy ez a szerkezet tisztán látható volt a konyhaablakból, például. Tehát anya, vacsorát főz, képes lesz, hogy vigyázzon a legfiatalabb családtag.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Ez egy ilyen kis ház is elég ahhoz, hogy egy gyermek boldog. Körülbelül az épületet, és kínálunk építeni a baba év 2-6 év

Meg kell csinálni az elrendezést. Vegye ki a húr és a csapok, jelölő része, melynek mérete 2x2 méter. A kiválasztott terület legyen jól tömörített, és sima felületű. A kapott pad sarkok vermet ásni mélysége 20 cm. Tedd őket a gerendák, hogy a 15 cm felett vannak a földön.

Pontosan ugyanez a mélyedés kell tenni a közepén mind a négy oldalán a platform. Ők csak fel a bárokban és erősíti azokat. Az építőipari kis- és használni a megoldás ebben az esetben nem kötelező. Kaptunk nyolc oszlop: az egyik a négy a sarkokon és egy mind a négy oldalán.

Ismét mérjük ki a magassága a támaszok révén az adagoló. Arról, hogyan sima lesz az alapja emeleten ház minőségétől függ az egész szerkezet. Skews nekünk semmit. Tartók négy szögezve táblák, hogy elhagyta nyitott tetejű dobozban. Meg kell határozni, és a fórumon szorosan egymáshoz. Tulajdonítunk a fórumon csavarokkal és készülj fel a fedélzetre padlón.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Meg kell különös figyelmet szentel a kezdeti szakaszban a munka, mert a torzulások először is tagadja minden igyekezete építők

Build a fal építése

A falak, szükségünk lesz mind a négy lap forgácslap (forgácslap) és a 8. táblák hegyes végű. Minden lap forgácslap mindkét oldalon kell csatolni a csavart a gerenda. Ugyanakkor tompa végeket rudak egy síkban kell lennie a felső széle a forgácslap és hegyes fog ellátni két lábon. Minden lap faforgácslap két gerenda oldalán alkot egy ház falán. Hagyja, hogy a homlokfal üreges, és az egyik, hogy található előtte, akkor vágott az ajtót. Oldalfalak tehető ablakok. Két vagy egy ablak lesz a házban, úgy dönt.átjárhatóak az ablakok és ajtók, válasszon magának. De még mindig jobb, hogy vizsgálja meg a gyermekkönyvek és olyan döntéseket, irányítja a képeket. A gyerekek szeretik mese, hadd ház gyermek néz ki a legjobban mesés. A ház legyen sok a napsütés, hanem az árnyékban egy forró napon is, ne felejtsd el. Ready sledgehammer fali úgy, hogy a felület a forgácslap felfeküdjön a padlóburkolat. Ne felejtsük el, hogy ellenőrizze a függőleges irányban a fal. A fal kell rögzítse csavarok segítségével és sarkok. Repedések az épületben nem kell!

Építünk egy szilárd tető

A tető a ház lehet magas vagy ferde. Minden attól függ, hogy pontosan hogyan tudja képzelni ezt az épületet. Mi fogja ezt: fogyassz 4 fényre, az élek nem élesek, és vágjuk ki a végét 45 fokban. Scrapie két táblák együtt csavarokkal úgy, hogy a belső szög között volt 90 fok. Mindkét sarokszerkezetek szerves részei a tető bázis. Lévő minden egyes, a sarkok kell rögzítse fém sarkok a csavarokra.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Nem számít, ha nincs lemez a farmon. A ládákat lehet használni vékony lécek, a maradék laminátumok és hasonló anyagok

Az egyik sarokban struktúrákat kell csatolni az elülső fal a ház. Ahhoz, hogy zárja be a tér között, a tető és a fal a ház, meg kell vázolni egy háromszög. Ez kivágott fűrésszel. Mi Hasonlóan járunk el a szemközti fal építése. Most a tetőtámaszokon lehet rögzíteni között keresztirányú gerenda. Ready keret rögzítve marad a falhoz fém sarkok.

Hogy fedezze a tető, rétegelt lemez szükséges. Ha nem, akkor kihasználni minden marad az épület és a javítás a házat. Alkalmas, például reechki, laminált, stb A tetőfedő anyagot is lehet használni Ondulina maradványai, színezett Slate, trapézlemez vagy cserép. Még jobb, ha vannak sokszínű darab azonos típusú tetőfedő anyag. Get igazi „mézeskalács ház”. Befejezték a munka és a festés. Egy ilyen játszóház saját kezűleg lehet egy nap alatt épült. És ez nem igényel különleges szakértelmet az építtető.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Az építőiparban a gyermekek háza kell kezelni komolyan. Ha sikerül helyesen végre minden munkafázisokat, te és nagy lehetőség lesz a váll

Opció # 2 - egy házat idősebb gyermekek

Opció # 3 - két szintes családi ház a fűz és cukornád

Ház gyerekeknek építhető különböző anyagokból kéznél. Ebben az esetben, az építők már használhatja erre a célra fűzfák, cserjések, amelyek mentesek a helyi tó és nádas betakarított előre. A törzsét kidöntött fákat lehet használni építése az első ház emeletén. Ehhez voltak vágva 15 cm hosszú churbachki.

Földszint fűz benyújtani

régi gerendák 10x10 cm-t használt a keret, amely lehetővé tette az első emeleten egy geometriailag pontos. Mivel ez az alapja az építési, akkor ez a lehetőség nem tekinthető optimálisnak. Rögzítse a keret az ablak a jövőben, és kezdenek feküdt csomók a cement. Az oldathoz szükséges homok (1 rész) és agyag (2 rész), cement (1 rész). Vizet adunk hozzá, úgy, hogy a tömeg, hogy nem folyékony, és rugalmas.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Tengelykapcsoló végezhető pontosan. Erre a célra a megoldás nem volt folyadék, rugalmas. Minden közötti hézagok az ékeket gondosan kell kitölteni

Frame és falazott churbachkov szerzett erős összekapcsolását, használja körmök (20cm). Kell lenniük párban vezetni a vázszerkezet, váltakozó őket minden 2-3 sorok. Az ajtóban egy újabb fa. Győződjön meg arról, hogy minden hiányosságok között az ékeket mindkét oldalán a fal teljesen kitölti a megoldást. A falak kész.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

A keret és a falazat vannak rögzítve egymáshoz, akkor lehet használni, nem csak a köröm, hanem egy hosszú fém csapok

Most készülünk építeni a padlón. Ez megköveteli churbachki 10 cm hosszú. Az épületen belül kitermelni 15 cm mélységben. Pour öt centiméter alján a képződött gödörbe homok. Nagyon szoros, gondosan választotta, tegye ékeket. Segítségével a széles deszka és kalapács nekiment őket.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Az építőiparban a padló fából készült churbachkov - nem könnyű, de az eredmény megéri a fáradságot. Végtére is, a gyerekek játszóház

Bealszunk homok hozzáférhető slot, majd egy öntsünk padló nyomás alatti vizet homokkal kitöltött a nyílásokba, és biztonságosan rögzítve churbachki. Réskitöltés megoldás homok és cement. Hagyja a padlót száradni, ami után jól meg kell öblíteni a fa színét vissza.

A második emeleten fűz Lodge

Ha a földszinten a fát kivágták kezdete előtt nedváramlás, majd a második emeleten szükséges fűzfa, amikor sokogonnym bennük már folyamatban van. Ez egy olyan fa lehet könnyen felszabadul a kérget. Csatolja a napló a keret kell lennie révén kétszáz körmök. Egymás között is meg kell, hogy le a legsűrűbb területeken. Ne feledkezzünk meg az ajtót, és ablaknyílások. Ahhoz, hogy egy kontyolt tető, kell négy lapos naplókat, amelyekből építeni szarufák. Szélei mentén a ház ritmust, és a kereszteződésekben a rögzített csavar.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Willow fatörzsek alatt sokogonnym könnyen hántott. Ennek oka, hogy az ilyen tisztított ágak és fatörzsek, és megépül a második emeleten

Nád a tető, hogy a fiatalok. Meg kell nőni a tavaszi és a betakarítás a téli is kell lennie. Kaszálni nád jobban, amikor kevés a hó és a strand, és az a víz felszínén jég borította. Köpni a jégcsúszdán, így a nád lesz vágva simán és meg szép.

Amikor megállapító tetőfedő nád rögzítse csavarok meghúzásakor a két csík. Először is, tegye a szarufák léc rajta Stel nádas olyan vastagságúak a tervek szerint. Ezután, a tetején egy cukornád meghatározott vasúti és lecsatolással a láda hosszú csavar. Ugyanígy járunk el minden oldalról a tető. A felső koronázza fedélkialakítás, amelynek van nyomva egy vezetéket a szarufák.

Fa játszóház saját kezűleg, hogyan kell építeni magad

Itt van, amit egy mániákus tető borítja nád. Ha kész, lassan, a művelet eredményeként fog tetszeni minden