Fa Wedding - 5 év házasság

Száll 5 éve él együtt ... a memória több ünnepélyes pillanatok az élet kezdetén. Házassági évforduló 5 éves az úgynevezett népszerű fa esküvő. Mindenki tudja, hogy a fa az életet szimbolizálja, és a hosszú élettartam, azt a képességét, hogy gyümölcsöt, és gyökerei szolgálnak megbízható támogatást, amely nem lehet megsemmisíteni. 5 évig, a család, hogy saját házat, így született meg a gyermek, és otthon vált szilárd erődítmény, amely már nem lesz veszélyben a „tűz”, a különbség formájában család squabbles. Ezen a napon a jó öreg hagyomány, meg kell ültetni egy fát, amely a leginkább kedvező előjel a pár.Fa esküvő ... nem számít, hány év telik el, de az élet kezdetén már beépítették. Persze, 5 év - nem 3, de még mindig nem 10. De ez első napjának évfordulója ügyeljen arra, hogy az elején a házas élet, mert ezekben az években jelentős bizonyíték megbízhatóságát családi kötelékek.
Mark wooden esküvői eltérő lehet: nyugodt, otthon, vagy hívja a barátok és rokonok, akik az első vendégek az esküvő, és ossza meg minden kellemes és fontos eseményeket tartalmazza, amelyek az évek során.5 év - mi esküvő? Mit adni egy fa esküvő?

Itt a fa - a főszereplő. Ezért az ajándékokat kell tenni a valódi fa. Fa termékek nem csak kellemes a szemnek, és töltse ki a ház kényelmet és meleget. A legmegfelelőbb ajándékokat fából készült eszközök esküvő lesz fából, sakk, képkeret, fa dísztárgyak, bútorok, ládák, vágódeszkák és különféle fa ajándéktárgyak. Nem kívánatos, hogy egy ünnep vesszők, gördülő csapok, baseball ütőt, és mások.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne felejtsük el, évforduló

Fa Wedding - 5 év házasság
Gratulálok krepp esküvő próza
Fa Wedding - 5 év házasság
Hogyan topáz esküvő különleges?
Fa Wedding - 5 év házasság
Gratulálunk az esküvő papírt szülei