Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Ez a cikk a lehetőségek házak a gyermekek számára. Itt is vannak ábrák, amely könnyen építeni egy fából készült ház a gyermek nyílt területen.Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Annak fontosságát, hogy az építési gyermek játszóházak

Egy kisgyerek - ez személyiség. És gyermekkor a felkészülés időszakában a felnőttkort. Kid által játéktevékenységük átveszi az intézkedések a szülők, barátok, hiszen vetíti őket egy kisebb léptékű. Ezért egy fából készült ház a baba az udvaron, vagy az ország lesz az egyik kedvenc helyen maradni. Ez - egy egyedülálló lehetőség, hogy hozzon létre egy baba a saját, a világtól elszigetelt felnőttek.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

A gyermek játék ház lehet telepíteni miniatűr bútorok, edények, függessze fel a függöny, sőt, hogy készítsen ágynemű. A gyerekek szívesen a vendégeket ott játszani, enni és még aludni a nap folyamán.

Az anyagválasztás

Ezt megelőzően a felnőttek, akik úgy döntöttek, hogy nem az ő gyermeke egy miniatűr játék ház, felmerül a kérdés: mi a legjobb építeni egy házat? Elvileg gyorsan épület építhető kartondobozok vagy ásott a földbe néhány csík húzza őket szalag, viaszosvászon, szövet, vagy háttérkép. De egy ilyen „otthon”, mint a szalma ház egy tündérmese körülbelül három sertést - rossz időjárás és a szél egy pillanat, hogy elpusztítsa azt.

Beszerzése műanyag alkatrészek miniatűr épületek az országban - a legegyszerűbb megoldás. Azonban ez az anyag aligha nevezhető különösen tartós. Így maga az épület lesz rövid életű.

Néhány épület helyén építési tégla, vagy természetes kő. Ez elég kreatív és szép. De a kő, bár erősebb és tartósabb, mint más anyagok igényel további befejező, mivel elég teploomok.

Használja az építési farostlemez vagy forgácslap lap annak ellenére, hogy a forgalmazók igazolják környezetbarát, nem kívánatos, mert még mindig útján történik lakkok, ragasztók, műgyanták, egyéb töltőanyagok. És egy speciális erő, nem ragyog, de a szabadban a csapadék folyamat domborító a hely elkerülhetetlen.

Ezért az a legjobb, hogy egy gyermek faház. Azoknak a gyermekeknek, meg lehet építeni egy napló szerkezet vagy sétánytól.

Az előnyök a faépületek gyerekeknek

A leginkább környezetbarát anyagokat kell tekinteni egy fa vagy egy kő. Továbbá, ellentétben a kő és tégla, fa szerkezetek a további befejező nincs szükség. Így az építkezés lesz olcsóbb és hajtják végre gyorsabb. És fenyő faház a baba is pozitív hatást gyakorol az egészségre.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Az előnye, hogy az építkezés a miniatűr hazai pályán az a tény, hogy a kurzus, akkor tegye ételmaradékokat az építőiparban a szükséges melléképületekkel. Még abban az esetben, ha nincs szükség van egy fából készült játszóház gyerekeknek, hogy használják egy tároló helyiség, vagy az eredeti pavilonban. Van egy lehetőség, hogy átalakítsa azt még egy szép hely egy tyúkól vagy sejteket nyúl, csincsilla, vagy róka.

A főbb rendelkezései az építőipar egy ház egy gyerek

A legfontosabb feltétel - a gyermekek biztonsága. Ezért meg kell vizsgálni, hogyan kell kiszámítani a helyét a lehetőség, valamint annak erejét. A legjobb, ha ásni, és a cement rönk (cölöpök), amit később arra vésett deszkák, falak és tető szerelt.Fontos, hogy ellenőrizze, hogy a körmök vagy csavarok nem állnak kifelé. Sami táblák is kell jól kezelt, hogy a gyerekek nem tud bántani, szilánk kar, láb vagy hátra.

Pedagógusok ajánljuk, hogy kerülje a vízszintes tetők, mivel azok különösen vonzódnak a mozgó gyermekek számára. Mászni a magasságot, a gyerekek gyakran vonakodnak, hogy az ugrást vagy lefelé áttörni gondatlanság.

Ha egy ház hordozható vagy összecsukható, meg kell gondolni rögzítéséről úgy, hogy nem kapcsol be, nem sikerül, nem szétszórva. Ezért mindegy ebben az esetben helyhez épületek kevésbé veszélyesek.

Az ötlet a gyermekek faházakból az oldalon

Először is, az építtető, a tervező meg kell határoznia a méretei az épület. Fontos tényező lesz a megjelenését. A választás a szerkezet típusát attól függ, milyen lesz a fából készült ház a gyermek számára, hogy illeszkedik a táj design a helyén.

Például a legjobb megoldás az egyenetlen felület a lejtők és vízmosások fog játszani komplexum, amely több összekapcsolt vasúti átjárók, hidak, lépcsők szerkezetek, amelyek közül néhány emeletes, és mások - egy történet.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Nagyon kényelmes faházak a gyermekek számára az ország, a tetőn található a pavilon, ahol a felnőttek, míg pihentető teát inni, beszélgetni, vagy játszani bingó este. A gyerekek is annyira szórakoztató bemászni a játék ház a lépcsőn! Add alkalmassága ezen konstrukció, műanyag csúszda, amellyel a gyerekek is lecsúszni.

Nyaralók mesebeli stílusban

Tudod rendezni az egész területet a fantázia stílusban. Little House csak egy része a teljes megoldás. A teljes területén lehet kiadni formájában virágos város, ahol élt Nemtom, apró tavak és hatalmas gomba.

Egy változata a törpék a falu is vonzza a tervezők, akik úgy döntött, hogy a saját területén faház gyerekeknek saját kezűleg. Rajzok a legtöbb épület elég egyszerű. Mester, ismeri a fűrész, kalapács, köröm és a sík, hogy építsenek egy házat a pincében.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Egy érdekes változata a „görbe” házban. Ez lehet, hogy a stílus a ház Baba Jaga, erdei varázsló, törpe, vagy más fantasztikus karaktereket.

„Crooked” ház - építési terv

Legyen ez egy kreatív ötletből élet egy kicsit nehezebb. Csak két szemközti fal ugyanolyan fából készült ház a gyermekek számára. Rajz tükrözi ezt a funkciót az épület.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

A részlet egy elülső fai. Anélkül kivágás a bejárati ajtót, ez lesz a hátsó fal a ház. Felhívják a figyelmet arra a tényre, hogy minden szempontból a részletek különböző méretű, így azok meg vannak jelölve a rajzon különböző betűkkel. Tétel is csak egy derékszög.

A oldalfal szomszédos derékszögben, egy téglalap alakú (részlet 2), amely egyenlő a függőleges oldalán a homlokfal (c).

A szemközti falon (3. rész) is téglalap alakú. Függőleges oldalán kell az azonos méretű a ferde oldala az elülső fal (ek). A bemutatott kiviteli alaknál a rajz célja egy négyzet alakú házban padló, de meg lehet tenni, ha kívánt téglalap alakú.

4 részből és 5 - a tető. A téglalap által meghatározott méret a betűket. Ne feledje azonban, hogy ha úgy dönt, hogy ellenzők, meg kell adjunk nekik néhány centimétert.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Ha követed az utasításokat az építőiparban a gyermekek házak, tedd erőfeszítést és türelmet, hogy építsenek egy csodálatos épület lehet gyorsan és pontosan.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Ezeket a szavakat el kell kerülni az interjú során, hogy ne durvának 11 példákat Ha megy egy interjúra, az utolsó dolog, amit szeretnénk, hogy ez a nap véget ért keserű csalódás. De nem hibáztatom elfogult.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók

Föld jött létre a hatalmas göröngyös talaj? A tudósok még nem tudom, hogyan alkotnak a bolygók, mint a Föld. A legtöbb egyetértenek abban, véleménye szerint minden kezdődik a köveket, hogy forog.

Faház a gyermek kezét rajzok, fotók