Faház a kezét lépésről lépésre (videó)

 • Felkészülés a faházak építésére
 • telepítése alapjait egy faház
 • Lépésről lépésre útmutató a kereten eszközön
 • Útmutató a szex eszköz
 • Hogyan építsünk a falak és a tető?

Fa - egy praktikus és felhasználóbarát építőanyag kiváló teljesítményt. Ez viszonylag olcsó, környezetbarát és biztonságos az emberre. Ezért egy fából épült, saját kezűleg, a tökéletes emberek, akik használják, hogy kísérjék figyelemmel az egészségügyi és használata biztonságos és természetes termékek. Építs egy faház lehet segítsége nélkül szakemberek. Elég, hogy az alapvető készségek építési, az idő és a vágy.Faház a kezét lépésről lépésre (videó)

A projekt építeni egy faház.

Felkészülés a faházak építésére

Mielőtt építeni egy házat saját kezűleg készít elegendő számú szükséges anyagokat és eszközöket. Mert a munka a következőkre van szükség:

 • betonkeverő;
 • fagerendák;
 • kóc;
 • Fűrész (előnyösen benzin);
 • tetőfedő;
 • csavarhúzó;
 • kalapács;
 • antiszeptikus;
 • csavarok és szögek;
 • hullámkarton;
 • drill;
 • elektrorubanok;
 • Állvány;
 • fa shkont.

Vissza a tartalomhoz

telepítése alapjait egy faház

Faház a kezét lépésről lépésre (videó)

Vezetési alapítvány egy faház egy bárban, és egy ház készült naplók.

Jellemzően gerenda házak épülnek, alacsony toronyház. Nem ajánlott építeni faház kettőnél több emeleten. Ha azt tervezi, hogy épít egy kétszintes családi ház, a legfelső emeleten erősen ajánlott, hogy egy padláson.

A fából készült ház is épül egy alapítvány melkozaglublennom mert Az elkészült szerkezet lesz elég könnyű. A leggyakrabban használt melkozaglublenny oszlopos, és a szalag alapjait. Belt szerkezet feltétlenül erősíteni.

Abban az esetben, az előre gyártott alapegység, hogy elérjék a kívánt erő, használjon megbízható rögzítését. Meg kell határozni a teljes fenéklemez.

Vissza a tartalomhoz

Lépésről lépésre útmutató a kereten eszközön

Faház lehet kialakítani a fa és fém alap. fém állványzat kevésbé népszerű, mivel ezek nagyobb 40-50% -kal. Azonban ezek a kisebb súly, amely lehetővé teszi, hogy a készülék további menteni az Alapítvány.

Ha pénzügyek lehetővé, a tölgyfa kell használni alapján a keret házat. Azonban lehet cserélni a képtelenség, hogy az anyag felhasználására. Sarokelemekkel készülnek módszerével csaphornyos. Customize bár szorosan egymáshoz hézagmentesen. Beam kell egy keresztmetszet 15 cm.

Az építés során a faházak nem ajánlott a fém kötőelemek. Idővel, a fém elkezd oxidálódni, és vált az oka a bomlási folyamatok a fa. Ezért javasoljuk, hogy tartózkodjanak a körmök és a csavarokat. Ehelyett a fa csapok tökéletes. Ezek lehetővé teszik, hogy maximalizálja az élet egy faház. épített saját kezűleg.

Az elrendezése egy faház feltétlenül eleget tett szigetelés.

Faház a kezét lépésről lépésre (videó)

Vezetési szigetelés fából készült fal.Szigetelés legkönnyebb telepíteni a falfelületet. Azonban annak érdekében, hogy alapvető térbeli erő, hazai bázis telepíteni kell fogszabályozó. Ellenkező esetben hatása alatt a külső terhelések a faház deformálódhat, vagy akár ájulás. Összhangban építési szabályzatok, a keret kell felállítani, három rugóstagok. Úgy kell ugyanabból az anyagból, mint a függőleges állványoszlopok.

A külső oldalán a keret burkolva paneleket a fa. Javasoljuk, hogy felmászik ez szögben mintegy 45 fokkal, hanem vízszintesen. Leggyakrabban használt bőr bélés.

Jó illeszkedés és padlók 60 mm széles. Feltétlenül vegye figyelembe azt a tényt, hogy az első pár év után az építési egy faház anyag megreped a szárazságtól miatt különböző időjárási körülmények között. Így nem kell a köröm díszítő különleges gondossággal.

Vissza a tartalomhoz

Útmutató a szex eszköz

Vezetői a padló szigetelés egy faház.

Az első helyen a kerület falak, a ház a jövő fit bár részben 150x150 mm. Ő lehet a legjobb minőséget. Mielőtt halmozott sáv, akkor kell prostelit tetőfedő anyag, és alkalmazza speciális antiszeptikus vegyület, amely megvédi a fát a nedvességtől és a kártevőktől. Ragasztásához fűrészáru segítségével alapcsavarok lépésekben 200 cm. Beállításakor a szög, mindig szinten. Úgy kell beállítani a lehető legpontosabban. Biztosítani kell, hogy az eltérés nem haladja meg a 10 mm-t.

Tartószerkezetek, a padló és a falak a fából készült házak készülnek ugyanabból az anyagból. Ha megszeged ezt a szabályt, figyelembe véve a különböző hőtágulási együtthatók a fából készült ház is hamar megereszkedik. A készülékek aljzatra használhatják a legolcsóbb anyagot, például jól alkalmazhatók körülmetéletlen fedélzeten. Telepítse a gerendák. Ezt követően hőszigetelő anyag van szerelve közöttük. A tetején a hőszigetelő lapok illik a kész padló.

Befejezése után a rendszer egy faház padló mozoghat az egyik legkritikusabb fázisa - az építőiparban a falak.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan építsünk a falak és a tető?

A falak faházak épülhet csak egy sima, száraz felületre. Egyébként lesznek ferde. A keretelemek összeszerelésekor a falon tábla használja ugyanazt a szélessége és hossza. A legjobb az egészben, magasságuk egyenlő volt a magassága a szoba a jövő otthonában. Ha lehetséges, a mennyezet magas (nem alacsonyabb, mint 250 cm). Így sokkal intenzívebb légáramlás és az optimális hőmérsékletet a házban biztosított lesz. Ugyanakkor az építőipar egy ház nagy belmagasságú igényelnek fogyasztása fa. Ne a felső határ 2,5 m. Ebben a szobában, akkor úgy fogja érezni állandó nyomás és kényelmetlenséget.

Faház a kezét lépésről lépésre (videó)

A készülék egy fából készült ház falai.

Kiszámításakor részén falak fontolóra tervezett és megengedett terhelés a padlón. Elrendezése gerendák végezzük lépésekben 30, 40 és 60 cm-es. A szélessége táblák közül kerül megválasztásra, figyelembe véve a minősége a kiválasztott bőrt.

Mert, amely a falak egy faház is használható iparvágány. Ebben az esetben, Do Step egyenlő 20-30 cm. Figyeljük meg, így a műanyag tulajdonságait, és az alacsony galvanizáló ellenáll a korróziónak. Iparvágány - ez az egyik legpraktikusabb és ez is nagyon fontos, tartós anyagokból. A telepítés nem okoz semmilyen gondot. Miután az eszköz nem kell festeni és lakk nyitott. A fő hátránya az iparvágány - ez mesterséges. Abban az esetben, ha borítás használják DSP, psevdobrus és hasonló anyagok, hogy növelje a pályán 40-60 cm.

Az általános szabály az, alkalmazni szendvicspanelek a faházak építésére. Súlyúak kis és költség. Ez jelentősen csökkenti a terhelést a bázis és csökkenti az építési költségeket. És a kész faház elég könnyű. A másik nagy előnye ezeknek a panelek alacsony hővezető. Ezek lehetővé teszik a gyorsabb és könnyebb megoldani a problémákat, amelyek a hőszigetelés egy faház.

Végén az építőiparban a tető végezzük. Tetőfedő lehet használni különböző anyagok: hullámkarton, természetes cserép, Ondulin stb Konkrét megoldást választott szerint a saját preferenciái és a rendelkezésre álló költségvetést.

Faház a kezét lépésről lépésre (videó)

Építése egy fa ház tető.

A készülék elkezdi a tetőlemez telepítést. Emelje fel a felső emeleten, meg őket a helyére, és biztosítsa a különleges körmök. Mennyezetre szerelhető, hogy ideiglenesen padló.

Ezután be kell lefordítani és telepíteni a szarufák. A legjobb, hogy azok közvetlenül a tetőn. Ez szükségtelenné felemelni nehéz ahhoz szerkezetet a tető egy fából készült ház. Ahhoz, hogy csatlakoztassa a szarufák nem ajánlott használni szögek és csavarok. Ez a lehetőség sokkal megbízhatóbb.

Az alsó a szarufák kell alapulnia a felfújt fény. Az ízületek úgy kell szállni fel a köröm, és a nagyobb megbízhatóság mellett húzza pántok. Telepítse a szarufák és indítsa ládák készüléket. Ez kapcsolódik a csavarok és csavarhúzó.

Folytassuk a tető fedélzeten. Helyezzük a kész tetőfedő szelemen (legalább 2 réteg), majd rögzítse a fém profilos. A mai építőipari piacon, eladni speciális csavarok rögzítésére fólia. Között a menet és a csavaros kupak ilyen van egy speciális gumitömítés. Ilyen rögzítők megakadályozza fém korróziós.

Most, hogy tudod, hogyan kell építeni saját faház. Sikeres munkát!