Fáj minden alkalommal, mint az első! Archív - Forum - a világ a szerelem és a romantika

Vannak már ilyen téma, az úgynevezett „nem bírja a fájdalmat”, de zárva volt. tud nekem valaki segíteni tanácsot? Feleségül vett egy szűz, férje élmény egy kicsit. Eleinte rettenetesen szorított, nem a bor és a romantikus hangulat nem segített. Nem is tudott lép tőlem, mielőtt zsugorodott. Most már nyugodt és pihentető, de fáj rettenetesen minden alkalommal! Ő része a teljes hosszúságú (bocs a részletekért), de a szűzhártya véleményem is. Mit kell tenni? Menni az orvoshoz? Fáradt elviselni a fájdalmat (gyakorló 1,5 hónap).Mit kell tenni? Menni az orvoshoz?
Ennyi. Kívánatos férjével együtt.Harmat, biztos, hogy menni az orvoshoz a lehető leghamarabb, úgyhogy nem volt komplikáció, és egészségügyi problémákat a jövőben.

Harmat,
(Gyakorló 1,5 hónap).
ez azt jelenti, élő a szexuális életet 1,5 hónap? Ha igen, akkor talán a seb az áttörés még nem gyógyult, a fájdalom is. Lehet, hogy nem elég kenést?

szűzhártya, de azt hiszem, a helyszínen
STE valószínű.

Próbálja meg egy kis szünetet egy pár hétig, hagyja, hogy a seb gyógyulását. Ha nem segít, akkor a legjobb, ha orvoshoz, természetesen. Mivel a fájdalom közösülés közben is lehet és az erózió, a szindróma a gyermekek méh, és sosem lehet tudni.

STE valószínű li.Da nincs padló. A rendkívül rugalmas Pleven és ez történik. Előfordul, hogy tárolják, amíg a szállítás, majd metszeni vele szülész.))

Kenőanyag használatra. Szünetek nem 3-4 nap, ez nem segít. Mint a lidokain (helyi érzéstelenítő), de van, hogy az égő és mostam meg.