Faluház kezét fában


Dacsa jelenleg szinte mindenki, ez olyan szép munka után minden nap, hogy ott a hétvégén, és pihenni. A nyári rendezni egy látogatást a grillezés, télen - meleg tea a kandalló mellett vagy forró olvasztott tej egy orosz tűzhely. De mi van, ha a ház épült az utóbbi időben, és nincs semmi, de a csupasz fa falak? Muszáj, hogy keresse meg a tervező, vagy továbbra is támaszkodik számos projekt, hogy dolgozzon ki, és hozzon létre valamit a saját, és így egy elég nagy összeget? Ez a cikk lehetőséget belsőépítészeti kúria fényképek buzgó tulajdonosok, akik szeretnek mindent megtenni a saját kezében van.Faluház kezét fában

Tervezés egy privát tájház fehér

Előnyei faházak

Majdnem mindenki egyetért, hogy a ház, fából épült, úgy néz ki, szilárd és esztétikus képest házak készülnek a segítségével más modern építőanyagok és a befejező. A faházak két egyedi jellemzői: hangszigetelés és hőszigetelés. Az első lehetővé teszi, hogy a hangos zene, nézni telivizor vagy gondoskodik zajos összejövetelek, a szomszédok zavarása nélkül, és a második - a hideg tél nem megfelelő hőelvezetés érdekében. Továbbá, a lakások a fa mindig tartják a legjobb a kényelem páratartalom időjárástól függetlenül. Tovább fa anyagokat tartalmaz úgynevezett fitonitsidami. Köszönet nekik a házat és fenntartani az optimális hőmérsékletet és páratartalmat. Házak fából praktikus és szép. A design egy falusi ház saját kezében (lásd fotó) egy példa az esztétika az épületek fából készült.

Faluház kezét fában

A design a falu a házban

vidéki stílusban

Az angol szó „ország” - azt jelenti: „falu”. Ez egy egyszerű, de nagyon kényelmes stílus, amely megteremti a hazai meleg, családias légkört. Ország jellemzi egy világos és fülbemászó textil árnyalatok, amelyek tökéletes összhangban a színe a fa. Ha ezt a stílust a belső otthonában lesz, közel az úgynevezett „nagymama háza a faluban.” Régi kopott elem kell mindenhol, de nem helyettesítik az összes bútor. Anktikvariat csak árnyalattal, hogy vegyenek részt a hatása idős, nem éri meg. A legfontosabb - a bútorok, amely támogatja az ország hangulatát. Meg kell tartalmaznia az egyenes vonalakat és minimális számú dekoratív részleteket. Ország különbözik korlátozott funkcionalitással, csiszolatlan bútorok és világos érdesség. Nagyon hosszú utat tenni az őshonos magyar padon, egyszerű sima szék, polcok, szekrények és rendes ágy nélkül luxuságynemű.

Faluház kezét fában

Tervezés egy privát tájház az országban stílusban

Egy kiváló megoldás, amely pedig egy darab egy vidéki házban, hogy telepíteni kovácsoltvas és fonott bútorok. Ahelyett, szekrények akkor tegye a régi fatörzsek keresve, amely lehet mászni az istállóban, vagy a padláson egy régi házat.

Faluház kezét fában

Így a hazájában stílusban is igen változatos

Egy jó lehetőség - változás az összes ételeket a porcelán vagy fa.

Függöny szüksége az egyszerű természetes anyagokból. Ez pamut, len, pamut. Ezek lehetnek finom mintát, például pontok vagy virág. Ilyen függönyök - az egyik fémjelzi a hagyományos vidéki stílusban. A fő feladat -, hogy ne díszíteni a házat, hanem szolgálni rendeltetésszerűen használja.

Faluház kezét fában

Ország jelenléte jellemzi az élénk színek és a fülbemászó textíliák

Javasoljuk, hogy a lámpát, hogy dobja őket árnyalatú, asztalterítők, ágytakarók és törölközők a kézi hímzés. Falak díszített ábrázoló festmények a vidéki tájak. Továbbá minden faházak vidéki stílusban jelenlétére utalnak kandalló: a jelenlegi vagy szimuláció. Tervezés kúria kezüket belül nézd meg a fotót.

Faluház kezét fában

Country stílusú függöny legyen az egyszerű természetes anyagok

stílusú faházban

Ez a kedvelt szó úgynevezett lakberendezés vadászati ​​stílusban. Ez leggyakrabban Svájcban, amely a hazája. A belső tér a ház díszített különféle trófeák: a kitömött állatok és madarak, szarvas agancs és a dolgok. A szobák többsége által elfoglalt terjedelmes bőrkanapékkal sötét színű, az alaphangot az egész szobát. Ezek nagyon praktikus: a nap, ez az a hely, összejövetelek a barátokkal, és éjjel rasklydyvayut és nyert lenyűgöző méretű ággyal.

Faluház kezét fában

Tervezés a magán-tájház, faház jellegű

Egy ilyen vadászház kell egy kandalló, kívánatos, hogy ez volt az igazi. Szőnyegpadló különböző szőnyegek, ami szintén akasztani a falra. Gyakran láthatjuk, hogy a szőnyeg helyettesíti állatbőrök. Ha a ház tartozik a vadász - az igazi, és ha az emberek nem kell vadászni semmit, a hamisítványokat. A falakon és lógni hatalmas ábrázoló festmények erdő táj, festői vadászat jelenetek, vagy kürt elhullott állatokat. Egy másik lehetőség - a telepítési fegyverek és egyéb vadász felszerelés.

Faluház kezét fában

Stílus faház - egy forma otthon egy vadász stílusban

Az emeleten a faház sostarivayut tudatosan törekedett a kopott felület. Egy jó lehetőség a padló nem árnyékolja be semmi fa. A konyhában, a fürdőszobában és a WC padlót csempe készült természetes köveket. Mennyezeti fagerendák díszítik nehézkes. A design egy falusi ház saját kezében látható a belső fotó vadászati ​​stílusban.

Faluház kezét fában

Stílus faház vállal padló és a mennyezet fa felületek

angol stílus

A hagyományos angol stílusban egyesíti a három jellemző - tömörség, a szigor és a luxus, nincs mód az előző két változatban. Ezzel a stílus hazai hangsúlyozzák saját arisztokrácia és a jó ízlés, de a teremtés az angol belső kell kiosztani egy elég nagy összeg. De a vendégek értékelni fogják a különleges dekoráció otthonában.

Faluház kezét fában

Tervezés egy privát tájház az angol stílus

Fából készült falak ebben a stílusban elrejtése giposokartonom tapéta vagy díszíteni a határon, természethű motívumokkal (természetes) és más motívumok mintákat a növény témát.

Faluház kezét fában


Segítségével egy angol stílusú otthon hangsúlyozzák saját arisztokrácia és a jó ízlés

Az angol belső sok helyet foglal el a fényűző kétszemélyes ágy luxus selyem ágynemű, valamint terjedelmes kanapék bársony kárpit. Meg kell betartani bizonyos visszafogott hangon, hogy ne úgy tűnik, íztelen. Egy ilyen jól felszerelt, hogy összekapcsolják a következő dekoráció: Porcelán váza orchideák átlátszó edények, finom festmények.

Az ablak közelében, akkor nem tud egy kényelmes székbe a készlet a kanapéra.

Mennyezeti kivitelben végezzük gerendák vagy díszlécek. Hagyományosan, a brit végzett egy élő ünnepe, ezért gazdagon díszített, kandallóval, a különböző fegyverek (pisztolyok, kések, tőrök), portrék a stílus a XVIII és tölgyfa bútorok tökéletesen illeszkedik a tervezés egy falusi ház belsejében. Saját kezűleg is lehet csinálni (lásd fotó).

Faluház kezét fában

Élet az angol stílus

japán stílusú

Minden komponense egy hagyományos japán stílusú fogja találni a helyüket egy hangulatos faház. A padló szőnyeggel szőnyeg bambuszból készült - ezek megtalálhatók bármely nemzeti ház, ha történetesen, hogy látogassa meg Japánban. Inkább falak gyakran tesz egy papírt partíciókat. Ebben a stílusban, a bútorok meglehetősen alacsony, szükséges, hogy figyelembe vegyék a kezdetektől fogva. A japán stílus inkább nyugodt, kényelmes, kényelem, és ami a legfontosabb - a természetesség. Ezért érdemes elkerülni a rengeteg modern anyagok, mint például üveg, műanyag, fém és szintetikus anyagok. Ez jobb, ha nem használja őket, vagy növelik a belső tér nagyon kis mennyiségben.

Faluház kezét fában

Tervezés egy privát tájház a japán stílusú

Egy alternatíva a közönséges asztali a japán stílus az alacsony bambusz asztalok, amely könnyen átvihető vagy áthelyezhető egy másik helyre, még a lány. Székek helyett használnak puha törökök, párnák, kárpit és pódiumok hagyományos tatami szőnyeg. Úgy néz ki, egzotikus és hatékonyan, akkor meglepni a vendégeket.

Faluház kezét fában

Egy alternatíva a hagyományos táblák alacsony bambusz asztalok a japán stílusú

Japán stílusú jár jelenléte egy kis tűz, amely hozza a belső komfort és a pihenés.

A hálószoba jelen kell lennie ágy szőnyeg és alacsony asztalok, tatami. Belsejében egy fából készült ház a japán stílusú a legjobb módja a világos színek. Japánban ez történt a segítségével a nemzeti növények - bambusz. Régiónkban ez jó lesz, mint helyettesíti a következő típusú fa: fenyő, fenyő, vörösfenyő.

Faluház kezét fában

Belsejében egy fából készült ház a japán stílusú a legjobb módja a világos színek

A falakon akkor lefagy faliszőnyeg képekkel japán filozófusok és bölcsek.

Dísztárgyak szolgálja rizspapír lámpák, rajzolt falak és egyéb tárgyak dekoráció karaktereket.

Faluház kezét fában

A hálószoba jelen kell lennie ágy szőnyeg és alacsony asztalok, tatami

mediterrán stílusban

Ez a stílus eredetileg Olaszországban. A több ismerős nevet, és unatkozik - toszkán. Ebben a stílusban az olaszok díszítik otthonaikat téglából a déli régiók. De ez is jól illeszkedik a befejező faházak, és a tervezők már létrehozott több ezer „toszkán” projekt.

Faluház kezét fában

Tervezés egy privát tájház mediterrán stílusban

A mennyezet a mediterrán stílusú berendezés gerendák, és pulton és parketta a konyhában vannak kerámia borítja. Csodálatos ötlet, hogy válasszon egy tarka csempe: így van a legnagyobb menetben hangulatát a hagyományos olasz házak. Szín: barack, meleg zöld, narancs és barna okker.

Faluház kezét fában

Mediterrán stílusú eredete Olaszországban

Kötény a hostess kell választani a hagyományos minták vagy hímzést.

A nemek épített tömör fából, a textúra és amelynek színe legyen egységes. Egy alacsony padlóburkolat linóleum. Ha úgy dönt, a minőség és nem a legolcsóbb megoldás, akkor meg nagyon természetes, természetes és tökéletesen illeszkedik a toszkán stílusú dekorációval.

Faluház kezét fában

A nemek mediterrán stílusban épített tömör fából

Világításra használt luxus függesztett lámpák, szándékosan alacsony elhagyható. A legjobb megoldás - ha anyaguk antik és néznek ki, mintha több mint száz éve. De lehet csak egyszerű választás: vagy beépített mennyezeti vagy fali modell szerint.

Ne felejtsük el, hogy a friss virág - kötelező attribútum az olasz stílus. Akkor lógni egy pár cserépben vagy gondoskodik cserépben az ablakpárkányon.

A párnák és szék legyen egyszerű, világos és meleg színek és vidám virágos vagy növényi motívumok. Az ablakok kell akasztani szép függönyöket fodrok és fodrokkal az alján. A felület az egyik fal lehet mesterségesen, hogy az idősebb évtizedeken keresztül: ennek tükrében nagyon meggyőző nézd gazdag bútorok.

Faluház kezét fában

A párnák és szék legyen egyszerű

magyar módra

Ebben a stílusban hazánkban a legtöbb régi díszített házak. Ennek ellenére, az emberek belefáradtak a korunk, néha szeretnék egy kis ízelítőt a nagyon régi időkben, még ha marad a ház. Egyre több ember a világon minden nap fordul a tervezők azzal a kéréssel, hogy hozzon létre egy belső hagyományos magyar stílusban. Ez nem olyan nehéz megtenni a saját, csak podsmotrev dekor elemek ősök.

Faluház kezét fában

Tervezés egy privát tájház a magyar stílus

Megjegyezzük, hogy a hagyományos magyar vypoleny házak falai nem csak fából, hanem naplók lyukasztott vontathat. Belépés ház úgy néz ki igazán lenyűgöző.

Ahelyett, hogy a kandalló kályha van elhelyezve, amely alkalmas a fűtés. Továbbá azt is tesz egy hosszú fogó és a póker.

Faluház kezét fában

Belépés ház úgy néz ki igazán látványos

Az ablakok hung white függönyök tüll. Mert lámpatestek vagy lámpák kerülnek a stílus a régi gyertyatartót.

különleges dekor elemek vannak, kivéve a hímzés és a kézimunka példány: rongy babák, játékok és kötött edényfogó.

Faluház kezét fában

Konyha magyar stílusban

Konyhai magyar módra - egy fából készült eszközök, agyagedények és öntöttvas. Most az üzletekben megtalálható egy csomó szükséges elemeket.

Ha vesszük a tervezés alaposan, majd a kemence kicsi lehet, és a nagy orosz, melynek tetején jól szervezett alvó.

Faluház kezét fában

A belső tér a stílus magyar feltételezi kemence

Kötelező elemek vidéki házak fából

Végül lehet kiosztani 3 közös jellemzők, amelyek megtalálhatók minden belső és a szükséges attribútumok minden faház.

Faluház kezét fában

Az országon belül házat kell jól megvilágított

  1. Kandalló vagy dekoratív változata.
  2. Manzárdtető.
  3. A jó világítás, lehetőleg természetes.

A faházak a fő szerepe a természetes anyagok.

Faluház kezét fában

Kandalló vagy kályha - kötelező eleme a falusi házban

Ezt azért érdemes megjegyezni, mielőtt kitölti a teret a haza. Számos műanyag, fém, szintetikus és mesterséges anyagok zavarják a harmóniát, a kényelem és a vágy, hogy a házban csökken. Szükség van az elején a terv minden részletet, a nagy, mint a bútorok, a kis kiegészítők.

Faluház kezét fában

Bright belsejében egy vidéki házban

By the way, a belső össze is számos területen, a legfontosabb, hogy minden harmóniában egymással, már döntött, az íz, és megfelel a preferenciái a tulajdonos.

Faluház kezét fában

Faluház kezét fában

Faluház kezét fában

Faluház kezét fában

Faluház kezét fában