Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Ön itt van: Home> Az kezek> Vidéki ház a kezüket

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Álmodik a ház a falu? Azt akarom, hogy pihenni a nyüzsgés a város? Vagy használja, mint egy állandó helyen maradni? A fejlesztők széles választékát kínáljuk a különböző épületek a területen, ahonnan választani egy jó lehetőség a maguk számára.Azt is építeni egy vidéki házban a kezüket. Annak ellenére, hogy ez a folyamat időigényes, van számos előnye van. A legfontosabb ezek közül - az ár: az építési saját otthonukban kisebb, mint a vásárlás.

Hívjon minket: +7 (916) 256-94-16

Vidéki épület szép és kényelmes, akkor lehet építeni ki a különböző anyagok. A legtermészetesebb és természetes - ez a fa. Ez a ház megbízható, tartós és biztonságos az emberi egészségre. Ez egy kényelmes és otthonos légkört. A legfontosabb dolog az építkezés alatt, hogy vegye figyelembe az összes funkcióját a felhasznált anyag.

→ Hívás a mérnök a helyszínen ←

Mi visszahívjuk 15 percen belül munkaidőben

Számos lehetőség tájház fából:

  • Log. Ezek a házak készült naplók vagy kerek. A fő különbség a feldolgozás fa, amelyet az építési. Tehát, az apróra vágott rönkházak használt nyers és lekerekített - sima. Hogy megvédje a fát a sérülésektől kezeljük speciális eszközökkel, lakkok;
  • fűrészáru,
  • Előregyártott.

Mennyibe fog kerülni a haza?

Számolja online 5 perc alatt, és becslések esetén az e-mail:

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények
A fotó például az elkészült szerkezet.

Faluház saját kezével: a kiválasztás az anyag

Mielőtt elkezded, akkor ki kell választania, hogy mely fafajta, amely alkalmas egy vidéki házban. A tapasztalat azt mutatja, hogy a legjobb minőségű lucfenyő, erdei fenyő, cédrus, vörösfenyő.

→ Hívás a mérnök a helyszínen ←

Mi visszahívjuk 15 percen belül munkaidőben

Nézzük meg a főbb jellemzői a részleteket:

  • Pine magas technikai tulajdonságok, megfizethető áron, különböző árnyalatai. Ez lehetővé teszi, hogy használja az épületeket;
  • Vörösfenyő ogneustnoychiva és biztonságos, mind a kivitelezés során és működése. De ez kényelmetlen telepítés miatt nehéz súly;
  • Főként az építőiparban a szibériai cédrus. Van egy kis súly és kellemes megjelenés. De erőt mutató alacsony szinten;

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Senior Engineer az építési házak. Graduate.

Építőipari cég épít egy házat

Függetlenül vegyenek részt az építőiparban egy falusi házat is, de ez jobb, viszont a szakemberek. Mert tudják, hogy az összes árnyalatokat és a finomságok egy ilyen robot, a készségek és a tapasztalat.

Szakemberek elvégzi a munkát a főfelügyelő, így hogyan lehet ellenőrizni magát minden lépését az építési kemény, mentse el a pénzt a vásárlási drága anyagok, úgy, hogy együttműködik a megbízható vállalkozók és termel nagy mennyiségű vásárlások biztosítékot nyújtanak a ház egészére.

Mi építettük a házat:

Az előnyök otthonunkban

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Garancia akár 20 évig otthon

Részt veszünk az építőiparban a tartós és kiváló minőségű házak, amelyek mindegyike készen állni több mint 50 éve a megfelelő karbantartás. Szakembereink teszi, és megadja a garancia dokumentációt, amely lehetővé teszi, hogy számíthat ingyenes javítás 20 év - ha lesz olyan helyzet, hogy fel kell tüntetni a szerződésben, és meg fogja találni néhány hiányosságot, amely lehetővé tette a munkatársaink.

Mindent megteszünk az ügyfelek számára - garanciát ki azonnal a végén a fő készüléken működik.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Minden építők - antialkoholista szlávok

A legfontosabb szempont, amikor kiválasztják a építőipari cég - képzett munkaerő. Dolgozunk rendkívül tapasztalt szakemberek, akik mindegyike több éves épület otthont.

Igyekszünk lépést tartani az európai normákat - a „ivás építő” nincs. Mindegyik teljesíti a műszak végéig, és teszi minőségileg - nincs precedens az illegális munka, vagy részeg munkások, a ház épít egy csapat tapasztalt és józan művészek.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Ready, hogy vegye fel a házat még a minimális finanszírozási lehetőségek

Hála a tapasztalat munkatársaink, amely létrehozhat egy költségbecslést a legminimálisabb igényeket, akkor azért egy kicsi, de nagyon kényelmes ház egy nagyon kedvező áron.

A számításokat kell elvégezni, amely a funkciók a webhely, kéri az anyagok és design. Még a minimális költségvetés lehetővé teszi, hogy támaszkodni egy emeletes ház, mely minden, amire szükség van egy kényelmes sok évig létezett.Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Építkezések, figyelembe véve a komplex ügyfél-specifikus követelmények

Ha közeledett javasoltuk mintaprojekt, az építész mindig kész meghallgatni a kívánságait és követelményeit, és hozzon létre egy egyedi rajz álmai otthonát.

Mi nem kizárólag a népszerű anyagok és egyszerű minták - kész arra, hogy módosítsa a meglévő rajzok, vagy hozzon létre egy teljesen új, ahol minden igényt a tervezés, elrendezés és elhelyezés a helyszínen fogják venni. Az igazi az ügyfelek - a projekt jön létre ingyenesen.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Készen áll, hogy építeni a házat egész évben

Számunkra nincsenek korlátai - A távolság vagy időjárási körülmények, illetve a szezonális, nem akadályoz meg minket, hogy végezzen megrendelések potenciális ügyfelek. Téli építeni jövedelmező - gyakran végeznek különböző akciókat, amely lehetővé teszi, hogy mentse az anyag vagy a munkafolyamat.

Ha készen áll, hogy válasszon az anyagot, mint egy fa - téli építési egyre ideális választás, mert a fa száraz, akkor építeni egy igazán tartós konstrukció, és a munka tölti ki néhány hónap.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Használata révén kiváló minőségű anyagok, megkapjuk, hogy hozzon létre épületeket, amelyek készek szolgálni a tulajdonosok több mint 100 éve. Minden épület jön létre a technológia, amely lehetővé teszi, hogy a maximális szoros és megbízható ízületek közötti összes elemet.

A design kapnak védelmet a külső tényezők, valamint a kényelmet és meleget, hála a hiánya problémákat szigeteléssel. Nem bomlás (abban az esetben, fából készült épületek) vagy gombák nem lesz képes bejutni a tér közötti ízületek, megvédi a szerkezetet a pusztulástól.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Ön képes lesz arra, hogy válasszon a tervezési

Az építészek, akik dolgoznak nálunk, vannak kihívások - ők hajlandóak végrehajtására vonatkozó bármely ötleteit. Megtalálható egy listát a befejezett projektek - lehetővé teszi, hogy meggyőzzük magunkat, hogy készek vagyunk építeni egy egyedülálló ház minden kívánsága és igénye.

A külső borítás - itt is nincsenek korlátai a különböző anyagok használata, gyakran együtt a potenciális vásárlók közül választhatunk, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a funkciók kőből és fából.

Mennyibe fog kerülni az építőipari otthonában?

Az épület technológia

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Keret és fa építési

Hála a készségek és tapasztalatok kivitelező csapatunk, akkor biztos lehet benne, hogy az általunk épített tégla vagy fa ház, lesz egy megbízható és rendkívül tartós. Népszerűség keret és fa burkolat miatt a lehetőséget, hogy pénzt takarítanak meg, valamint a könnyű konstrukció, amely nem lesz túl nagy hatással a megállapított alapja. Gyorsan befejezte a projekt a komplexitás - az összes rész előkezelést, és a jövőben, csak gyülekeznek a helyén a tervezett ügyfél rajz.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Építőelemek bármilyen

Cégünk kínál óriási a választék az anyagok és az építési technológia haza. Össze lehet hasonlítani az összes tényezőt, és válassza ki a legjobb lehetőséget a projekt. Népszerű könnyű vázszerkezet és a faházak és a modern házak tech, de a természetes és környezetbarát hab blokkok - a választás az építőiparban a stratégia függ a munkálatok időtartamára. Készek vagyunk együttműködni mindenféle blokkokat.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Az ilyen blokkok vagy panelek anyagból készült, amelyeket kiválasztottunk az Ön által a projekt megvalósításához az új otthon, akkor létrehozhat egy nagyon erős és megbízható kialakítás. Egyetlen zsaluzat struktúra előfordul lényegében gyorsítási munkafolyamatban. Az egyik eljárás ciklus egyesíti több különböző eljárásokat. Tartófal lehet felállítani egy ilyen ciklus. Állandó zsaluzat konstruktív része az új fal után a beton megköt.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Kész végrehajtani a teljes körű munkák „kulcsrakész” és garancia

Sokan kíváncsiak, hogy mit jelent a „kulcsrakész” - mi teljesen fölöslegessé teszi gond kapcsolódó építési, vigyázni gyűjtése a szükséges engedélyeket, elkészíti szabad rajz, közlekedés az anyagok a raktár és kezdjék építeni.

Csak azt kell türelemmel - igyekszünk teljesíteni minden gyorsan és pontosan, az egyes szolgáltatások, és az anyag, amit használunk szerepel a jótállási dokumentumokban, amit kap a végén az építési otthonában.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

A szélvédő és a modern fűtőberendezések

Telepítése szélálló anyag lehetővé teszi, hogy ne csak egy stabil belső hőmérséklete a ház épült, hanem hogy megvédje a házat a penész vagy gomba, amely képes elpusztítani nemcsak a design, hanem károsítja az egészséget lakosok. Anti-szellőzés is nagyon fontos - különben a ház egyszerűen lehetetlen élni. Melegítők használnak annak érdekében, hogy segítse a hő megtartására kialakítás - a választott anyagok függ ettől pontosan mit fognak építeni a házat.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Létrehozása megbízható tető

Az egyik utolsó szakaszában a munka, amely különleges figyelmet, mert a hibák létrehozása tetőfedés, komoly problémái vannak a biztonsági funkciók az egész épületben.

Dolgozunk a modern anyagok, és minden a mi szakember ismeri a technológiát a megbízható tető, amely megvédi a házat a hatását a különböző tényezők. Javasoljuk, hogy válasszon az anyag, hogy fogja használni a kézműveseket munka, kapsz garancia, és a nagyon szolgáltatást.

Faluház kezét fotók, grafikonok, vélemények

Dekoratív homlokzatburkolat

Az utolsó szakaszban a munka, akkor is annak érdekében szakembereink. Létrehozásához szép és eredeti homlokzat, készek vagyunk, hogy minden a korszerű anyagok és technológiák létrehozni egy igazán elegáns design az épület.

A korszerűsítés a homlokzat, a használata bizonyos anyagok jelentősen szigetelik a szerkezet. A modern vakolat - a legjobb megoldás, ez lehetővé teszi, hogy egy új struktúra festék a jövőben változtatni a stílusát a ház.