Fantáziák kellemes bogyós gyümölcsök vodka (tinktúra) saját kezűleg

Jó napot kívánok.
Nos, itt voltam a soraiban amatőr szakács nevet és megbénítja az akaratot ital - saját kezűleg. Csak adja meg: Szeretem az erős italokat. Tiszteletteljes hozzáállást vodka, a whisky és a rum. De az utóbbi időben kezdtem, hogy elborít a vágy „poshamanit” magát. Ugyanígy: előállítható alkohol, valami kellemes ivóvíz. Mivel kezdő leírása az első, azt hangsúlyozzák az első tapasztalatok.Kezdetben nem volt a vágy, hogy főzni valamit alapján alkoholt. Az előfeltétel: a szag kell édes és kellemes, és az italt - lágy. Vizsgálták a különböző témák és nyitottak a végén azt a következtetést vonta le, hogy az út nem lesz könnyű. És meg kell kezdeni kísérletezni.

Az előkészítő szakasz.
Friss és tiszta alkoholt szétosztottuk három 0,5 literes üvegekbe, és küldött egy nap a fagyasztóba vymorozki minden szennyet (ez a módszer leírása a Forum). Eközben a gyógyszertárban, vásárolt Water "Akvulya" (ivóvíz gyermek nem levegőztetjük sótartalom: 150 - 400 mg-os / köbméter dm), 12 ml aszkorbinsav és 20 ml 40% -os glükóz. Víz, mennyiségben 650 ml öntjük három 3 literes üvegedényekbe. Miért olyan nagy? Tehát valójában a tervezett további finomítása a hígított alkohol ragaszkodás gyümölcsök és gyógynövények. Továbbá, a vizet adtunk glükózt és aszkorbinsavat (650 ml vízben - 4 ml aszkorbinsavat, és 6,5 ml glükózzal). Ezt követően, azt folytatta, hogy a keverék a víz és az alkohol. Azon a tényen alapul, hogy egy része az alkohol hígítószerek vízre öntve, és részben - víz-alkohol, úgy döntöttek, hogy adja be az alkohol a vízbe. Ehhez az üres műanyag palackokat három legnagyobb növekedések történtek. Ebben a hagyományos pamut géz szűrőket fektettek. De a tetejükön sorakoztak darab friss búza-rozs (tiszta rozskenyér nem található), kenyér - egy vekni 3 kannával. Ez ismét elvégezzük az alkohol szűréssel. Nos, miután az alkohol kivettük a fagyasztóból, és öntjük kannával. Amikor minden alkohol házi szűréssel és mozgott a vízbe - a keverék (a víz és az alkohol) átlátszó volt. De miután az intenzív rázás - előregyártott jövő illatos, lágy vodka lett egy kicsit homályos - hogyan nasychenym sok apró légbuborékok. És ez után néhány órával az ülepedés nem tűntek el. Egy kis elkényeztetett hangulatban kezdtem a végső fázisa a készítmény erős és ízletes ital. És mivel további intézkedéseket, minden típusú vodka különbözőek voltak, fogom leírni őket külön-külön.

Néhány szó fok: Mért gradustnost kapott alkoholt tartalmazó folyékony, és ahogy az várható volt, látta, hogy valami körülbelül 44 fok. Az ezt követő ragaszkodás gyümölcsök és gyógynövények, és ennek következtében - csökkenti a fokozatot - a fény vár volt elégedett.

Első lehetőség: az alma-lime vodka.

Azt áztassuk hideg vízben 10 mazsolát. Mull táska téve hasonlóvá, és hogy jó marék szárított limes (ő összegyűjtjük és szárítjuk az elmúlt évben). Veszem 3 elegendően nagy alma, a szaga, ami nagyon tetszett (a piacon vásárolt kiszagolása mik a legtöbb illatos). Nos, ők lemossuk. Vágjuk a nagy szelet, így nem nyomja a csont darabok. És azt leengedjük egy üvegedénybe egy alkohol-tartalmú folyékony. Tettem egy sötét helyen.Az első nap az infúzió óránként alaposan összerázzuk. A szag csak gyönyörű - az alma. Linden nem éreztem egyáltalán. A szín szinte áttetsző (tisztázására - még nem tisztázott, könnyű maradt, de ettől eltekintve vele, nincs változás a színe tinktúra)

Második nap - megrendült az reggel, délután és este. A szag egyre kevésbé élvezhető - egyfajta könnyű erjedése almabor. Lipa és nem éreztem. Szín - nem változott.

harmadik napon - Nem mozdult. Vizuálisan a infúziók száma csökkent (valószínűleg alma húzta magát). A szag volt a legjobb - egy megjegyzés erjedés kevésbé hangsúlyos. Az illata hársfák mivel nem volt, és nincs. De a szín tetszett - kellemes napsütésben. Ez nem sárga, és az ilyen. Ami engem illet napos. Meglepő tinktúra lett kevesebb homályos. Úgy gondolom, hogy a sajtó lesz 7-10 napon belül.

Második lehetőség: a cseresznye és a meggy rügyek.

Azt áztassuk hideg vízben 10 mazsolát. Géz táska téve hasonlóvá, és hogy jó néhány pengetős egyenesen a fa cseresznye rügyek (is csak azért történt, hogy ebben az időben a cseresznye gyűlt össze, hogy dobja az első levél). Kiveszem a fagyasztóból egy maroknyi fagyasztott meggy nélkül gödrök. Mindez süllyesztjük egy üvegedénybe egy alkohol-tartalmú folyékony. Adjunk hozzá két evőkanál friss áfonya (vásárolt a piacon - a szag nem erős, de a bogyók meg egészen szép). Tettem az üveget a jövőben illatos vodka egy sötét helyen.

Az első nap az infúzió óránként alaposan összerázzuk. Az illata nagyobb alkoholt, mint gyümölcs. Szín - gyengén meghatározott cseresznye. Minden úgy néz ki, nem tisztázott.

Második nap - megrendült a reggel, délután és este. cseresznye illata egy kicsit erősebb. Szín No. Unalmas.

Három nap - vegye ki cseresznye likőr vesék és dobja (olvastam, hogy tud adni egy keserű íz, mikor pengetős a fa -. Szaga őrülten finom most -. Egy kis Szeszszag, nem több). Vodka volt a szaga valami édes-cseresznye. Több mint, mint ez nem tetszik. De nem fogom azt mondani, hogy a szag tetszett. De színű. ital lett kevesebb zavaros. És úgy tűnt, a színes valami kellemes a szemnek. Vöröses cseresznye spektrum. Valószínűleg most szín jobban tetszik, mint az illata. Bár el kell ismerni, majdnem elvesztette az egyik probléma: az illata alkohol majdnem ott. Egyfajta szaga valami alkoholista. De nincs alkohol területen.

Harmadik lehetőség - áfonyás-Grushovaya erős italt.

Azt áztassuk hideg vízben 10 mazsolát. Sleep 2 evőkanál cukor 0,5 liter friss áfonya (a piacon vásárolt). Azt keverjük, de nem zúzott bogyókat. Mindez süllyesztjük egy üvegedénybe alkohollal-tartalmú folyékony. Adjunk hozzá 2 méz körte juice (hűtőszekrényben állva nyitott bank, itt és úgy döntött, hogy hozzá). Tettem egy sötét helyen.

Az első nap az infúzió óránként alaposan összerázzuk. Az illata alkohol. Az ital lett még zavaros, talán hozzáadott cukrot zavarosság.

A második nap - rázzák a reggel, délután és este. A bogyók áfonya érintetlenek maradnak. Igyál sáros - majdnem úgy, mint komikus filmeket Pervak ​​a korszak a Szovjetunió. A szag lesz puha. Úgy érzem, az alkohol, de valahogy nagyon szép. Bár az illata vörösáfonya (ha van ilyen jellegű) biztosan nem. Mint az illata körte.

Harmadik nap - nem mozdult. Kinyitottam az üveget, és mosolygott nagyon tetszett az illata. Ami engem illet, és meg kell szagolni vodka, amely meg akarja használni - nagyon könnyű feljegyzései alkoholt, akik jobban vonzódnak, mint taszította. Bevallom - egy pár percig, csak állt ott, és beszívta a szagot a szaga még mindig nagyon boldog. De a köd is nagyon magas. Betölt Szerintem 7 nap - 10.

Érdemes kiemelni: ízének még számomra ismeretlen - kóstoló fogja tölteni 7 nappal az infúzió után. Tehát miközben én csak beszélni a szag és szín.

És végül: Sajnálom, hogy ilyen sok karakter.

Köv. Ed. Március 31. 14. 13:34 A harmadik